• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutsuzum:((((

hormon ilaçları kullanırken lazere başlarsan etkisini görebilirsin bende pko yok fakat prolaktin hormonum yüksek benimde erkek tipi kıllanma sorunum vardı diana kullandım fakat bıraktım..bir kaç yıldır ilaç kullanmıyorum lazere başladım 3.seansımdan sonra tüyler bitti sayılır estetisyende şaşırdı bu kadar kısa sürede etkili olmasına bünyeye göre değişebiliyor herkesin verdiği reaksiyon farklı olabiliyor.
lazeri denemeni tavsiye ederim evli olunca o tüyler yüzünden hiç rahat olamayacaksın bilmiyorum ben çok kafaya takıyordum yani
doktorun ne diyorsa onu uygula bence inşallah sende kurtulursun canım

hormon ilaçları kullanırken lazere başlarsan etkisini görebilirsin bende pko yok fakat prolaktin hormonum yüksek benimde erkek tipi kıllanma sorunum vardı diana kullandım fakat bıraktım..bir kaç yıldır ilaç kullanmıyorum lazere başladım 3.seansımdan sonra tüyler bitti sayılır estetisyende şaşırdı bu kadar kısa sürede etkili olmasına bünyeye göre değişebiliyor herkesin verdiği reaksiyon farklı olabiliyor.
lazeri denemeni tavsiye ederim evli olunca o tüyler yüzünden hiç rahat olamayacaksın bilmiyorum ben çok kafaya takıyordum yani
doktorun ne diyorsa onu uygula bence inşallah sende kurtulursun canım

çok sağolun arkadaşlar cnm şimdiden kara kara düşünüyorum benimde çabuk biter gibi geliyor bana çünkü bacaklarımda ağdayla aldığım bazı yerlerde artık çıkmıyo ama işte ağdaya dayanamıyorum lazeri denicem inş kurtulurum bu sorundan

kızlar bende bu dertten muzdaribim 16 17 yaşıma kadar sarışın ve gerçekten kılsız bi insadım ama 17den sonra yüzüm bacaklarım erkek gibi oldum resmen son 2 aydırda kolarımdaki kıllarda siyahlaştı ve arttı yüzümü görseniz baya erkek gibiyim yani heryerinde var 2 sene önce 2 ayrı doktora gittim üzülimmi sevinimmi bilmiyorum ama bütün tahlillerim temiz hiçbi problem yok hormonlar yumurtalıklar kist miyom filan yok öffffff napcam bilmiyorum doktor en son böbrek üstü bezlerine baktır demişti tabi o araya hamilelik doğum girdi ölece kaldı

benim arkdaşım evlenirken sırtını bile almıştık çok samimi arkdaşım çok şaşırmıştım ama olabiliyo... sonradan kendi kendine çeşitli çözümler buldu.. sürekli ağdaya gidiyo o .. çok takma kafana.. lazerli tedaviyi araştır bi..

Back
X