- Konu Sahibi golge_cicegi
-
canim mecbur epilasyon yaptiracan,ablamin bir arkadasi gaziantepten bisy getirtmis ismini bilmiyorum tuz gibi o tüyleri kökünden yok ediyormus ablamda getirtti koltuk altina yapti gercekten etkisi oldu ama henüz yapiyor onu mesela gün asiri koltuk altina sürüyor 10 dk bekliyor sonra suyla yikiyor tüyler dkülüyor..ben bi sorayim hala kullaniyor gerci yeni basladi ama koltuk altina iyi oldu bacagina filan yapiyor kullanan arkadasi cok memun ama bakalim..
bende de kist ve hormon bozukluğu çıkmıştı..senin dediğin kadar tüylü değilim ama yinede hem tüyleri yok edici hemde doğum kontrol ilaçı kullanıyorum...bir yandadn da lazer yaptırıyorum..zaten tedavi olmadan lazer işe yaramaz..bünye gene kıl yapar..sonra burada lazerden memenun kalmadım diye yazarsın..diane hakkında pek iyi bişey duymadım..genelde kilo vb yan etkileri varmışş.ben yasmin kullanıyorum..doktor en az yan etkisis olan bu dedi..bide andrkor buda kılları yok ediyor
bende de kist ve hormon bozukluğu çıkmıştı..senin dediğin kadar tüylü değilim ama yinede hem tüyleri yok edici hemde doğum kontrol ilaçı kullanıyorum...bir yandadn da lazer yaptırıyorum..zaten tedavi olmadan lazer işe yaramaz..bünye gene kıl yapar..sonra burada lazerden memenun kalmadım diye yazarsın..diane hakkında pek iyi bişey duymadım..genelde kilo vb yan etkileri varmışş.ben yasmin kullanıyorum..doktor en az yan etkisis olan bu dedi..bide andrkor buda kılları yok ediyor
ben diane35 kullandım kilo yaptı bir arada aldaktone kullandım o da ters etki yaptı 6 ay kullandım ama diane35 i sonra kontrole gitmedim şuan soğan kürünü deniyorum sonrasında kontrole gidip lazer düşünüyorum ama bakalım
canim ya ablama sordum ismini bilmiyor tuz gibi birseymis
aslında aldaktone FDA tarafından onaylanmış hirsutizmde (kıllanmada) en etkili güvenilir ilaçlardan....kullandığınız diane-35, yasmin..vs doğum kontrol haplarının bu hastalıkta kullanımına izin yok amerika gibi ülkelerde... aldaktone idrar söktürücü bir ilaç ama kıllanmadada kullanılıyor ve güvenilir bir ilaç diğerlerine göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?