• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutsuzum:((((

golge_cicegi

Rabbim sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
1.261
25
158
Ankara
kızlar bana akıl verin lütfen gerçekten çok çaresizim... 16-17 yaşımdan beri tüylenme sorunu yaşıyorum o zamanlar birkez doktora gittim ve kist var dedi doktor doğum kontrol hapı verdi yan etki yaptı die bıraktım kullanmayı sonrasındada gitmedim son olarak geçen sene gittim yine aynı hapı verdi pco tanısını koydu bu doktorda aşırı tüylenme var bende erkek vücudu gibi görseniz kendimden nefret ediyorum artık doktor tüyleri dökmez tedavi dedi lazer epilasyon yaptırmalısın dedi seneye evlenicem bu halde nası olcaksa:(

Epilasyon yaptır cıcım zaten bı kac seansda bazıları yok olur bazılarıda azalır sorun olmaz...Ağdada cozum olmuyor zaten al al bıtmıyorkı :)

bende de aynı sorun var.hatta ben de seneye evlenicem.kara kara düşünüyorum.diane ye başladım.imkanım olursa lazere gidicem.allah yardımcımız olsun

canim mecbur epilasyon yaptiracan,ablamin bir arkadasi gaziantepten bisy getirtmis ismini bilmiyorum tuz gibi o tüyleri kökünden yok ediyormus ablamda getirtti koltuk altina yapti gercekten etkisi oldu ama henüz yapiyor onu mesela gün asiri koltuk altina sürüyor 10 dk bekliyor sonra suyla yikiyor tüyler dkülüyor..ben bi sorayim hala kullaniyor gerci yeni basladi ama koltuk altina iyi oldu bacagina filan yapiyor kullanan arkadasi cok memun ama bakalim..

tedavını bıtırmeden lazer hıcbır işe yaramaz cunku hastalıgından dolayı bunyen yapıyor tüyü canım

bende aynı sorun var ve tedavi oluyorum .. sonra ınsallah lazer yaptıracağım.

bende de kist ve hormon bozukluğu çıkmıştı..senin dediğin kadar tüylü değilim ama yinede hem tüyleri yok edici hemde doğum kontrol ilaçı kullanıyorum...bir yandadn da lazer yaptırıyorum..zaten tedavi olmadan lazer işe yaramaz..bünye gene kıl yapar..sonra burada lazerden memenun kalmadım diye yazarsın..diane hakkında pek iyi bişey duymadım..genelde kilo vb yan etkileri varmışş.ben yasmin kullanıyorum..doktor en az yan etkisis olan bu dedi..bide andrkor buda kılları yok ediyor

canim mecbur epilasyon yaptiracan,ablamin bir arkadasi gaziantepten bisy getirtmis ismini bilmiyorum tuz gibi o tüyleri kökünden yok ediyormus ablamda getirtti koltuk altina yapti gercekten etkisi oldu ama henüz yapiyor onu mesela gün asiri koltuk altina sürüyor 10 dk bekliyor sonra suyla yikiyor tüyler dkülüyor..ben bi sorayim hala kullaniyor gerci yeni basladi ama koltuk altina iyi oldu bacagina filan yapiyor kullanan arkadasi cok memun ama bakalim..

cnm ne olduğunu yazarsan sevinirim

bende de kist ve hormon bozukluğu çıkmıştı..senin dediğin kadar tüylü değilim ama yinede hem tüyleri yok edici hemde doğum kontrol ilaçı kullanıyorum...bir yandadn da lazer yaptırıyorum..zaten tedavi olmadan lazer işe yaramaz..bünye gene kıl yapar..sonra burada lazerden memenun kalmadım diye yazarsın..diane hakkında pek iyi bişey duymadım..genelde kilo vb yan etkileri varmışş.ben yasmin kullanıyorum..doktor en az yan etkisis olan bu dedi..bide andrkor buda kılları yok ediyor

ben diane35 kullandım kilo yaptı bir arada aldaktone kullandım o da ters etki yaptı 6 ay kullandım ama diane35 i sonra kontrole gitmedim şuan soğan kürünü deniyorum sonrasında kontrole gidip lazer düşünüyorum ama bakalım

benm bi arkadaşımdada kist var ve şuan büyümüş kisti ameliyat olmak zorundaymış bu da çok riskli bi ameliyat
canım gerçekten allah şifa versin ama bakın sizinki en azından ilaçla tedavisi olan bişe bence hafife alma önce ondan kurtulmaya çalış
sonra düşünürsün kılları ayrıca lazerde bi işe yaramaz eğer hormon bouzkluğu varsa

kistler geçmez ama kontrol altında tutulabilir...genelde ailden genetik olarak sahip olunur, stres veya daha farklı durumlarda vücut baskı altında kaldığında hormon değişimi onları tetikler ve belirti vermeye başlarlar....

sivilce, tüylenme ve saç dökülmesi belirgin belirtilerdir...lazerle tedavi olabilirsiniz ama kist sahibi olduğunuzdan dolayı ilerde tüylerin tekrar-eskisi gibi güçlü olmasa da- çıkma olasılığı var....

hormonları rutin aralıklarla kontrol ettirin, kistlerin azalmasının tek yolu bebek sahibi olup rahmi temizlemek gibi görünüyor, baş vuracağınız hormon hapları sadece belli bi süre için tedavi eder sizi...

androcur gibi çok güçlü hormon haplarını kullanmanızı önermem...uzun vadede çok zararlı olabilirler....

ben diane35 kullandım kilo yaptı bir arada aldaktone kullandım o da ters etki yaptı 6 ay kullandım ama diane35 i sonra kontrole gitmedim şuan soğan kürünü deniyorum sonrasında kontrole gidip lazer düşünüyorum ama bakalım

aslında aldaktone FDA tarafından onaylanmış hirsutizmde (kıllanmada) en etkili güvenilir ilaçlardan....kullandığınız diane-35, yasmin..vs doğum kontrol haplarının bu hastalıkta kullanımına izin yok amerika gibi ülkelerde... aldaktone idrar söktürücü bir ilaç ama kıllanmadada kullanılıyor ve güvenilir bir ilaç diğerlerine göre...

bende tüylenme problemınden dolayı doktora gıttım.miyom var dedi.klomen verdı bana.ayın ılk beş günü kullan dedı bakalım kasımda gıdıcem doktora tekrar..

aslında aldaktone FDA tarafından onaylanmış hirsutizmde (kıllanmada) en etkili güvenilir ilaçlardan....kullandığınız diane-35, yasmin..vs doğum kontrol haplarının bu hastalıkta kullanımına izin yok amerika gibi ülkelerde... aldaktone idrar söktürücü bir ilaç ama kıllanmadada kullanılıyor ve güvenilir bir ilaç diğerlerine göre...

benim kan tahlillerinde hormonlarım düzenli çıktı ultrasonda pco teşhisi kondu o yüzden hormon düzeneyici ilaç vermedi aldaktone kullandığımda sürekli baş dönmesi unutkanlık vs tarzı denge bozulmaları başladı braktım o yüzden

Ancak lazerle bu derdine çare bulursun diyorum..
Büyük sorun çünkü... erkek gibi kıllar diyosun..
Bide evleneceksin.. başka çare yok doğru lazerekaydirigubbakcemile
Hem kıllarını lazer daha iyi görür...

sakın üzülme güneş gören yerlerine oksijenli su sür güneşte 20 dakika falan bekle kollar, yüz ve bacaklar mesela balkonda yapabilirsin...tüylerin incelecek ve renkleri açılacak zamanla da (azimle devam edersen yazın falan güneşlenme kürüne) dökülecekler...kalan kısımlarıda lazerle halledersin...Çözümsüz değil hiçbişey allah sağlık sıhat versin..

oksijenli su asla kılları inceltmiyor aksine kalınlaştırıyor sakın sürmeyin eğerki epilasyon gibi bir şansınız yoksa ağdadan sonra bioder kullanın her gün vücut için olanı var bakın görüceksiniz ne kadar incelicekler yanlış işlem yapmayın sakın

Back
X