Çok mutsuzum, umutsuzum...

dygu2727

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2015
2
0
30
Erkek arkadaşımla 2,5 yıldır çıkıyoruz sürekli bir tartışma, huzursuzluk, ben ne desem alınıyo benim suçlu olduğumu düşünüyo her zaman aglıyorum üzülüyorum oda sinirli oluyo sadece oda değil ayrı üniversitelerdeyiz çok kıskanç bir insanım kız filan görünce sinir krizlerine giriyorum diğeriyse derslerden yana çok sıkıntım var bir türlü kilo veremiyorum sevgilim sürekli kilo ver deyince çok alınıyorum ama söylemeye utanıyorum takıntı halıhne geldi artık gerçekten çok bunaldım keşke ölsem diyorum ama intihar etmeye cesaretim de yok. Daha üzüldüğüm birçok şey şey var ne yapıcam hiç bilmiyorum boğazım düğümleniyo sürekli kimse benim duygularımı sormuyo napıcam ben yaa ((

Cesaretiniz olsa intihar edeceksiniz yani? Bunlardan dolayı ölmek istiyorsanız ölebilirsiniz bence. Hasbinallah ya

sevgini yeteri kadar belli edemiyorsun demek ki çünkü sevgilinin ruh hali bazen bende de oluyor . kilo ver demesine neden alınıyorsun ki en azından açıksözlü hakaret boyutuna ulaşmadıkça eleştirilere açık olmak lazım belki biraz kilo veirsen kendini daha iyi hissedersin soyal çevrende vs kendine güvenin gelir üzüntün azalır. olumsuz yönlerini görmeli hatada olsa kabul etmeli eleştiriye açık olmalısın her konuda yoksa onlar konusur sen kilolu olmadıgını düşünüyorsan zaten vermessin ya da sen suçlu olmadıgını hep haklı oldugunu düşünüyorsan zaten kendini haklı çıkarırsın ama mutlu olur musun hayır !!

Senin derdin ne? Ne istiyorsun? Nasıl mutlu olursun? Hayat senin için ne ifade ediyor?

sevdiğin insanların kendi iyiliğin için sana söylediklerini kötü algılama..
kendin için mutluluğun için birşeyler yap..

Kilo vermeyi istiyorsaniz,beslenmenizi gozden gecirin.Bunu o istiyor diye degil,oncelikle kendiniz icin yapin.
İkincisi, kiz falan gorunce sinir krizlerine girmeyin.Biraz rahat olun, sıkmayin etrafinizdaki insanlari.
Yazdiginiz nedenler sizin icin eminim cok buyuktur fakat hicbiri olumu tercih ettirecek dertlr degil.
Tartismalar, anlasmazliklar her ikili iliskide olur.Birbirinize sayginizi kaybetmediginiz,haddinizi asmadiginiz durumlarda sorun teskil etmez.Ama sizin surekli hatali oldugunuzu dusunuyor ve kendi hatalarini gormuyorsa iliskinizi gozden gecirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…