ay bu daha çocuk ya, ayakkabı diyor..:) o gün özel bi gün açık ayakkabıda giyersin, açık gelinlikte kimse ayıplamaz kış günü böle giyinilirmi diye...Üff ama sizde olmazmı bişeye heves ediyosunuz ve tarih ileriye atılıyor!Buzamana kadar böyleydi askere gideceğini nişanlımda biliyodu bende aileside kışın açık ayakkabı bile giyilmez yasenağlama
Bi kere yapıyosunuz sonuçta iyi bişey olsun istiyorum hayallerim böyle değildi!Bide benim bu sene okul bitiyor!Kpss yede hazırlancam 5 aycık kendim geçinemem mi inannın evliyken askere gitmesiyle nişanlıyken gitmesi arasında benim için bi fark yok aynı derecede özlicemsenağlama
Bende nişanlıma ve size hak veriyorum ama benide anlayın kızlar biranda herşey değişti!Tamam sağlık olsun ama çok özendim be arkadaşlar herşeyi araştırdım
ay bu daha çocuk ya, ayakkabı diyor..:) o gün özel bi gün açık ayakkabıda giyersin, açık gelinlikte kimse ayıplamaz kış günü böle giyinilirmi diye...
hem ablası yazın sıcakta ter içinde yatağın ayrı uçlarındamı uyumak istersin eşinle yoksa sıcacık yorganın altında sarılıp uyumayımı:) konuşturcan beni illaki:)
ay bu daha çocuk ya, ayakkabı diyor..:) o gün özel bi gün açık ayakkabıda giyersin, açık gelinlikte kimse ayıplamaz kış günü böle giyinilirmi diye...
hem ablası yazın sıcakta ter içinde yatağın ayrı uçlarındamı uyumak istersin eşinle yoksa sıcacık yorganın altında sarılıp uyumayımı:) konuşturcan beni illaki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?