Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah aşkına tutturmuşsunuz bi çocukluk gidiyor!Anlatamıyorum sanırım yaz kadar rahat olmaz sonuçta o ayakkabı olayı espiriyle karışık bi örnekti!Herkes saolsun üşenmemiş yazmış hepinize teşekkür ederim!mamun canım kusura bakma ama yok açık ayakkabı yok açık gelinlik felan bunların hepsi senin çocukluğun. ben kışın evlenipte montlu gelinlik ve uzun çizmeli ayakkabı giyeni görmedim. sen gördüysen o başka.
benimde düğünüm yazın olacaktı aksilikler yüzünden geçen yıl ocakta evlendim. istediğim açık gelinliği aldım. üzerinede salona gidene kadar omuzlarımı örtmek ve şıklık göstermek için beyaz kürk tarzı minik bir şal (özellikle kışın gece kıyafetleri üzerine alınıyor sadece üst sırt dokeltesini kapatıyor) almıştım. ayakkabıya gelince yarı açık kırık beyaz ve taşlarla süslüydü.
üstelik gerçekten evliyken ayrı kalmak zor. sana kolay geliyor herhalde 5 ay geçinirim diyorsun. kolaymı öyle yaşayanlara sor. otur baba evinde mis gibi ailenle yaşamanın tadını çıkar...
artık bilemem. anlıyana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az....
Allah aşkına tutturmuşsunuz bi çocukluk gidiyor!Anlatamıyorum sanırım yaz kadar rahat olmaz sonuçta o ayakkabı olayı espiriyle karışık bi örnekti!Herkes saolsun üşenmemiş yazmış hepinize teşekkür ederim!
Tabiki siz mantıklısını söylüyosunuz ben biraz duygularımla hareket ediyorum tabiki allahtan hayırlısı
son gelişmeyi size yazmadan edemicem nişanlımın ailesi kışın yapmayalım kızında içine sinsin dediler!düğün temmuzda oluyor nişanlım temmuzdan sonraki ilk celpte gidiyor ve biz ev tutmuyoruz biraz kayınvalidemde biraz annemde hatta evim olmadığı için belki birazda sizlerde kalcamnaniknanik
şimdilik herkesin gönlü oldu hayırlısı herzaman cevap yazan herkese teşekkür ederim :içelim:
Allah yardımcın olsun zor günler önünde :a015:
Ay niye öyle dedin ya içim karardı birden:çok üzgünüm:
Canım hayırlı teskereler!çok şanslısın aynı şehirde olması çok güzelasker yolu bekliyorum nişanlıyız 81 gündür oldu çok zor geçiyor ki ben diğer asker yolu bekleyenlere göre daha şanslıyım. çünkü 28gün farklı bi şehirdeydi şimdi hep burda ama yinede çok zor. şimdi böyleyse evliyken ne olurdu diye düşünüyorum ve evlenmediğim için şükrediyorum :a015:
hakkında hayırlısı olsn :1hug:
Canım hayırlı teskereler!çok şanslısın aynı şehirde olması çok güzel
Ya öyle bi şans herkese nasip olmaz aynı şehirde olmakdan başka ne isterim haftasonları beraberiz akşamlarıda beraberiz(nöbetinin olmadığı zamanlar)teşekkür ederim. aynı şehirde olmak güzel olduğu kadar zorluklarıda var ama ne yapalım sabredicez. inş. sizde böyle şanslı olursunuz :1hug:
mamun canım kusura bakma ama yok açık ayakkabı yok açık gelinlik felan bunların hepsi senin çocukluğun. ben kışın evlenipte montlu gelinlik ve uzun çizmeli ayakkabı giyeni görmedim. sen gördüysen o başka.
benimde düğünüm yazın olacaktı aksilikler yüzünden geçen yıl ocakta evlendim. istediğim açık gelinliği aldım. üzerinede salona gidene kadar omuzlarımı örtmek ve şıklık göstermek için beyaz kürk tarzı minik bir şal (özellikle kışın gece kıyafetleri üzerine alınıyor sadece üst sırt dokeltesini kapatıyor) almıştım. ayakkabıya gelince yarı açık kırık beyaz ve taşlarla süslüydü.
üstelik gerçekten evliyken ayrı kalmak zor. sana kolay geliyor herhalde 5 ay geçinirim diyorsun. kolaymı öyle yaşayanlara sor. otur baba evinde mis gibi ailenle yaşamanın tadını çıkar...
artık bilemem. anlıyana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az....
Allah aşkına tutturmuşsunuz bi çocukluk gidiyor!Anlatamıyorum sanırım yaz kadar rahat olmaz sonuçta o ayakkabı olayı espiriyle karışık bi örnekti!Herkes saolsun üşenmemiş yazmış hepinize teşekkür ederim!
Tabiki siz mantıklısını söylüyosunuz ben biraz duygularımla hareket ediyorum tabiki allahtan hayırlısı
son gelişmeyi size yazmadan edemicem nişanlımın ailesi kışın yapmayalım kızında içine sinsin dediler!düğün temmuzda oluyor nişanlım temmuzdan sonraki ilk celpte gidiyor ve biz ev tutmuyoruz biraz kayınvalidemde biraz annemde hatta evim olmadığı için belki birazda sizlerde kalcamnaniknanik
şimdilik herkesin gönlü oldu hayırlısı herzaman cevap yazan herkese teşekkür ederim :içelim: