Merhaba arkadaşlar,iki kızım var benim 7 ve 8 yasindalar,eşimle severek evlenmistim ama şimdi geriye baktığımda herşey çok tuhaf geliyor,nasıl bu kadar tahammül edebildim acaba,acaba benim evliliğime sizin yorumlariniz nasıl olur,öncelikle aşırı derecede istedi beni,hastalık derecesinde ya sen ya hiç dedi o kadar şimdide beni sevdiğinden eminim ama niye bu kadar zorlaştırıyor hayatı bilmiyorum,çok zor sıkıcı biri.. hani kıl dediğimiz tipler vardır ya aynen öyle. Hep surati asik hep memnuniyetsiz evin içinde sürekli gergin sinirli sürekli çocuklara susun diye bağırıyor,kafam götürmüyor klasik cümlesi, evlendigimiz günlerde en cok şaşırdığım şey küsmeleri olmuştu,tartışıyoruz mesela bende kırgınım ama o konuşmuyor benimle günlerce yatıyor hiç kalkmadan dört gün mesela hiç kalkmadan yemeden içmeden ölü gibi yatıyor ilk zamanlar korkuyodum yanına gidiyodum sonra alıştı buna diye gitmez oldum sabrettim ne kadar sabredecek diye, ama gitmediğin sürece yatabiliyor nobetli çalıştığı için nöbet günü geldiğinde kalkip gidiyor gelince yine yatmaya devam ediyor,, sonra bunu en olmadık yerlerde defalarca yaptı ben kendimi hep mahcup hissettim ailemle tatile gitmiştik ordada sorun çıkardı ve yattı mecbur gittim yanına zaten kalacağımız kaç gün,üstelik annem babam var haklı olduğum halde yalvar yakar, sonra beni birgün yüksek şekerle hastaneye yatırdılar o gün yine tartismistik ve yanıma gelmedi şaka gibi yalnız gittim o günü hiç atamıyorum içimden, sonra babam akciğer kanseriydi onun o en kötü günlerinde benimle on gün falan küs kaldı sonra babami kaybettim yine bi bahane dört gün konuşmadı,sen gerçekten utanmiyomusun dedim o zaman özür diledi falan,hep böyle şeyler, birde asla kendine laf söyletmez asla yaptıklarını soylemiceksin ikinci bir kavga sebebi olur,burnundan kıl aldırmayan tiplerden,sonra bişey daha anlaticam, çok başınızı agrittim, ben kendi iki kızımı ve kardeşimin kızını aynı dusakabine sokup yikadim,çok eğlendiler,bu olay oldu iki gündür konuşmuyor yine ama bu defa yatmadi, çok titizdir kendisi o çocuktan bizimkilere bişey bulascak sanki,çocuğa hastalıklı muamelesi yapıyor, artık çok bunaldim çocuklarımda farkında onun çok keyifsiz sinirli olduğunun,ama yinede nöbete gidince falan özlüyorlar,ne yapacağımı bilemiyorum,korkuyorumda ayrılıktan,ama mutsuzum asla hayalini kurduğum evlilik bu değil,çalışıyorum maaşım iyi ama pişman olmak istemiyorum. Siz ne yapardınız?Yardım edin lütfen.
Son düzenleme: