bir de dalga geçer gibi sürekli kredi bitsin arabayı satıp tekrar kredi çekip araba alırız krediyi yine ben ödermişim diyorAllah babanızı ıslah etsin vicdan versin, başka ne denir bilemedim.
annem istiyor zaten bir erkek kardeşim var 18 yaşında , annem kaç kere istedi ama kardeşim tuttu hep göndermedianneniz bosansin bu adamdan sonrada beraber yasayin annenle olmazmi?
babam bir şirkette danışman iyi bir konumda yanibabanız ne ıs yapıyor
ödemelere yetısemıyorum deyıp para ıstesen verırmıbabam bir şirkette danışman iyi bir konumda yani
annem istiyor zaten bir erkek kardeşim var 18 yaşında , annem kaç kere istedi ama kardeşim tuttu hep göndermedi
vermez zaten veriyorum der kendi maaşımdan para bile zorla alıyorumödemelere yetısemıyorum deyıp para ıstesen verırmı
öyle bir de anne tarafından akrabalıkta var o yüzden çok yüz göz olundu akrabalar da biliyor sorunları falan yeterince rezil olduk zatencanim bu Hayat kardesinin degil annenin.
kardesin 18 yasinda fikrini söyler ama karismaya Hakki yok.
ne cektigini annen Bilir.
size zarari var faydasi yok zaten bu adamin
aminnnnAllah akıl fikir versin babana.İnsanın evledının kazandığı helal parayı onu buna harcarken vicdanı sızlar azıcık
aminnnn
diyorum hep eğer ki helal kazandığım paranın bir kuruşu bile o elin kadınına gidiyorsa haram olsun
borç içindeyiz boş yere hemdeBabanın da mesleği iyiymiş belli ki çokta kötü değil kazancı neden kendi ödemiyor ve siz neden babanızla odemek istemedginizi soylemiyorsunuz ? Bence de çok saçma yanii o kadar çalış saçma bi borç yüklesin sana bi de araba borcu diyor. Ne kadar kaldı kredi bitmesine
kredinin bitmesini bekliyorum ama hayattan soğudumHaram olsun demekle olmuyor, sizin de birşeyler yapmanız lazım.
bir çok şeyi biliyor zaten bir de bunu söylersem kendine bişey yapabilir yani bir de babam inanılmaz inkar ediyor çok değişik bir adam 7/24 kavga var evde kimse bile gelmek istemiyor babam evdeyken eveAnnenize bunu söylemelisiniz. İlk zamanlar evet üzülür ama bu onun aptal yerine koyulmasından daha kötü değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?