Eşimin hatalarına göz yumdum affettim falan dediğinizde, tartışmalar ne bileyim ilgisizlik falan sandım ama adam sizi baya aldatmış, içip üzerinize saldırmış, babanıza küfürler ediyor.
Çocuk bahane gerçekten, ben şunu anlamıyorum boşanınca çocuk yetim mi oluyor? Benim de annem babam ayrı. Hem annem hem babam var. Boşandılar diye yok olmadılar
Şunu yapmayın, şu durumu romantize etmeyin lütfen. Ölen güzel duygular yerine tam olarak size yaptıklarına odaklansanız daha mantıklı kararlar verebilirsiniz sanki.O kadar öfkeli kızgın ve kırgınım ki bana yaptıklarına değil benim içimde ki o en güzel duyguları öldürdüğü için .
Bunun saçma bir bahane olduğunu buradaki tüm akıllı kadınlar anlamıştır eminim. Çocuğunuz kıymetli de küfür yiyen babanızın hiç mi değeri yok? Keşke biraz da kocanız olacak kişi o çocuğun masumluğuna kıyamasaydı da henüz ana karnındayken küfürlerle, sağ sol yumruklamayla tanıştırmasaydı onu.Dokuz aylık bir oğlum var o kadar neşeli o kadar sevimli ki babasını görünce sevinçten çıldırıyor onun o masumluğuna kıyıp çekip gidemiyorum hep öyle gülsün mutlu olsun istiyorum
ben yapılan hataların farkındayım hiç bir zaman kocam da kocam diyen bir insan olmadım her şey hamileliğimden itibaren başladı ve hamilelik psikolojisi lohusalık bebeğimin psikolojisi derken doğru düşünememeye başladım.boşandıktan sonra ailemin yanıma da gidebilirim oğlumla ayrı eve de çıkabilirim boşanmalımıyım boşanmamalımıyım bunun cevabını aramıyorum. ben mutsuzum benim içim acıyor . Hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum . Bunun yeri burası değil belki
Rahatlayacaksanız ağlayın da yorum yapalım diye konu açtınız. Burada anne olan kadınların hepsi hamilelik psikolojisi yaşadı, hepsi lohusa oldu, hepsi çocuğunun psikolojisini düşünüyor.ben yapılan hataların farkındayım hiç bir zaman kocam da kocam diyen bir insan olmadım her şey hamileliğimden itibaren başladı ve hamilelik psikolojisi lohusalık bebeğimin psikolojisi derken doğru düşünememeye başladım.boşandıktan sonra ailemin yanıma da gidebilirim oğlumla ayrı eve de çıkabilirim boşanmalımıyım boşanmamalımıyım bunun cevabını aramıyorum. ben mutsuzum benim içim acıyor . Hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum . Bunun yeri burası değil belki
yoo gayet de kocam da kocam diyorsunuz. Babanıza küfretmiş görüşmezler olur biter demişsinizben yapılan hataların farkındayım hiç bir zaman kocam da kocam diyen bir insan olmadım her şey hamileliğimden itibaren başladı ve hamilelik psikolojisi lohusalık bebeğimin psikolojisi derken doğru düşünememeye başladım.boşandıktan sonra ailemin yanıma da gidebilirim oğlumla ayrı eve de çıkabilirim boşanmalımıyım boşanmamalımıyım bunun cevabını aramıyorum. ben mutsuzum benim içim acıyor . Hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum . Bunun yeri burası değil belki
Offff tabi çocuk babasız büyümesin, siz de haklısınız. Böyle aldatıla aldatıla, dayak yiye yiye geçinip gidersinizben yapılan hataların farkındayım hiç bir zaman kocam da kocam diyen bir insan olmadım her şey hamileliğimden itibaren başladı ve hamilelik psikolojisi lohusalık bebeğimin psikolojisi derken doğru düşünememeye başladım.boşandıktan sonra ailemin yanıma da gidebilirim oğlumla ayrı eve de çıkabilirim boşanmalımıyım boşanmamalımıyım bunun cevabını aramıyorum. ben mutsuzum benim içim acıyor . Hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum . Bunun yeri burası değil belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?