- Konu Sahibi dertlidert
-
Uzaktalar ama uzaktan bile yetiyor oğlunu bebeği gibi goruyor asırı derecede kıskanıyor oyle guzel oyunlar oynuyor ki ileride nişanlımla aramı acmasından korkuyorum. arama mesafe koydum o bile suç oldu şimdi yaptıklarını görmuyor
Nişanlım hayat ikimizin hayatı diyor ama guvenemiyorum şimdiden aramızı bozmayı başarıyor ve alttan alttan yapıyor bunu nasıl davranıcamı bilmiyorum 15 gun sonra dugunum var ama bir damla hevesim yok
senin adına üzüldüm benzer şeyleri bende yaşadım ama nişanlına kızmaya veya annesinin konusunu açmaya hakkın yok bence o ne yapsın sana destek olmuş evi birlikte yapmışınız düğün telaşı aynı sıkıntıları aynen oda yaşıyor birde annesi sen sus anne nişanlım haklı diyemezki sonuçta anne si senin annnen aynı şeyi yapsa anne sen sus dermiydin canım sende tam düğün arifesinde gerilmişssin ben eminimki sen haklısın az çok tahmin ediyorum kaynananın yaptıklarını ama nişanlınla kötü olacak şeyler yapma hem sen ona annen şöyle böyle dersen aranız bozulur ve kaynanan kazanmış olur sen iyi niyetli göster kendini nişanlında görecektir annesinin yaptıgını sana destek olacaktır zamanlada annesine kötü konuşmasada araya mesafe koyarak bu gibi olayların yaşanamasına izin vermeyecektir benim görüşüm tabi
annesinin yaptıklarını hazmedemediğim için konu ister istemez açılıyor dediğiniz gibi açmamak en guzeli nişanlım o olaydan sonra soyle dedi annem sonuçta ama bu olayda gerçekleri gordum dedi. sen istersen gideriz en fazla bir gece kalırız dedi. zamanla duzelir diye umut ediyor hazırlıklar bu olaylar derken yıprandık ilşkimizde yıprandı o olaydan sonra bana çiçek aldı bir daha senin uzulmene fırsat vermicem dedi normalde ozel gunlerde falan alır. beni çok seviyor herkes gozunun içine bakıyor diyor. çeyiz almaya gelicekler ama heves meves kalmadı bendeevlencem için heyecanlıyım tabii ama annesini gorucek olmak beni urkutuyor yine bişey yapar diye korkuyorum suana kadar bana sadece uzuntu verdi başka birşey değil.. teşekkür ederim buarada yorumlarınız için yazdıklarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?