pozitif ol onların davranışlarını umursama dilediğin gibi davran. enerjin onlara da geçsin
Yalnız takıl.
Sen kendini yanımda birileri olmalı diye kodlamışsın.
Belkide birileriyle kaynaşcam diye çok kasıyorsun negatif etki yayıyorsun.
Açıkçası ben birşey sorduğumda cevaplamayan insanlar için üzülmezdim.
Yüklüce para verdiğin konferansa adapte olamamak senin için zarar kendine kötülük ediyorsun.
Ömür boyu bir daha rastlamayacağın şahıslar için kendini yıpratma bazen tek takılmak inan daha güzel.
Sen orda neden bulunuyorsun bunu yerine getir yeterli bence.
Evet sanırım herkes birbiriyle sohbet edip gülüşürken yalnız olmak beni utandırıyor. Herkes farkediyor gibi hissediyorum. Burda bikaç türk var onlarla bile kaynaşamadım çünkü onlar önceden yakın arkadaş zaten, konuşunca konuşuyorlar ama "sen de gel, şuaya gidelim" vs özellikle davet etmiyorlar ve hep birbirleriyle konuşıuyorlar ben bir laf etsem tepki vs. vermiyorlar o kadar gülmüyorlar halbuki kaynaşmak isterdim
sağol canım ama yalnız yalnız takılırkennasıl pozitif olabilirim bilemiyorum umursanmıyorum gibi hissediyorum. 10 dakkalık kahve molasında bile odama geliyorum
konferans neyle ilgili? öğrenci misin? sanırım öylesin, çünkü bir akademisyenin böyle bir şeyden şikayet edeceğine hayatta inanmam =)
keşke akadamisyen olarak katılsaydım yalnız kalmazdım o zaman
sen taktıkça o enerjiyi hissederler ve daha çok soğurlar senden .... burnu havada ol acık yahu...çevre yapmaya mı gittin oraya canıımmmm aaaa pataklarım bak haaaa... Hele fransızlara hiç takılma onlar kendilerinden başka kimseyi sevmezler sadece misss gibi giyin miss gibi ol salla gitsin