Cok mutsuz bir evliligim var !

Anne babaniza yavas yavas caktirin konusun birdenbire ayriliyoruz olursa birden cok sikinti beraber gelir. İcinize atmayin bu durumu derdini anlatmayan derman bulamaz derler biz hic birimiz sizin anne baba aile buyukleriniz gibi bu durumu yorumlayamayiz. Siz de elinizden geleni yapmadikca bu yuvayi yikmayin ama on sene yirmi sene bu boyle gider gibiyse buyuklerdende destek alip bu isi bitirin cocugunuzda yok baskasiyla evlenmenizde kolay olur

o zaman neden 2.e hamile kaldın dayakçıysa çocuğuna yazık ...
Çocuğu kendim için istedim canım yanlız kalmamak için çünkü ailemde yok gibi birsey sahip çıkmazlar hiç bana nasipse okul bitip ins atamam çıkarsa maddi olarak sıkıntım da olmaz diye çocuğu yanlız kalmamak için yaptim idmanda degilim açıkçası

Bana dokunmasından hoşlanmıyorum demişsiniz . Sanırım arada sevgi yok . Herşey bu yüzden batıyor olabilir

B

Ben kendimi yanlis anlatdim sanirim ben sürekli öyle biseyi basina vurmuyorum esimde calisiyor sadece ben daha gazla kazaniyorum ama sürekli bunu basina vurmam sadece tartistigimizda ve beni herhangi bir konuda ezmege kalkisimca basina vuruyorum dogru birsey degil kabul ediyorum ama o an o benim silahim oluyor sanki

Yedi aylık evlisiniz ve her günüme lanet ediyorum diyorsunuz sizin en mutlu olmanız gereken zamanlarda size bu duyguları yaşatan adam hiçbir şekilde düzelmez.Kendinize kötülük etmeyi bırakın.Yol yakınken başınızın çaresine bakın.Annem babam üzülür diye düşünmeyin .Şu hayatta en önemlisi sizin mutluluğunuz.Annenize söyleseniz size destek olacaklardır.Ayrıca utanacak biri varsa o siz değilsiniz.

Ailene üzüleceğini sen kendine üzül önce..Onlar şahit oluyor,sense yaşıyorsun.Bırak Allah aşkına onlar senin ailen neticede. Birlikte üzülecek birlikte sevineceksin.

Sadece kendini düşünerek bir karar ver, 60 yıllık bir ömrün varsa şayet bu adamla mı geçirmek istiyorsun?

Aileme anlatsam onlar aninda ayrilmami ister biz ailecek bir birimize cok bagliyiz onlar baqna her Zaman sahip cikar bunu biliyorum ama istre cahillikmi desem yoksa aptallikmi desem bilemedim hep o bu ne derle yasiyorum malesef

Aileme anlatsam onlar aninda ayrilmami ister biz ailecek bir birimize cok bagliyiz onlar baqna her Zaman sahip cikar bunu biliyorum ama istre cahillikmi desem yoksa aptallikmi desem bilemedim hep o bu ne derle yasiyorum malesef

O zaman neyi bekliyorsun elalem seninle yaşamıyor senin hissettiklerini hissetmiyor iki konuşur susarlar. Küfrü yiyen sensin el kaldırılan sensin

Göz göre göre ateşe atmışsınız kendinizi
Şu aşamada durumu ailenizle paylaşmalısınız, el kaldırmanın telafisi yok çünkü
Yerinizde olsam bir an önce bu evliliği bitiririm, aileniz sonradan daha çok üzülür

Allahın işine müdahale edilmez ama ÇOCUK yapmayın.

Kısa zamanda tanışıp evlenseniz sizi anlardım da çok uzun süre berabermişsiniz hiç mi anlamadınız. Böyle huyu olan bir insan o kadar zaman canımlı cicimli konuşamaz illa agresifliğini, sinirini belli eder, asosyal olduğu sosyal çevresi olmadığı, uyuşmadığınız belli olur ciddiye binene kadar neden dikkat etmediniz evlenince değişmiş olamaz ee çıkarken de maddi durumu belliydi bu insanın. Mutsuz olacağınız belliymiş. Şimdi tek yapılacak şey ailenizle konuşmak ve ayrılmak.

Birlikteyken sadece birkac Saat birbirimizi görüyorduk ozaman evet sinirli oldugunu göprüyordum ama bana zarari olmazdi bagirsa bile hemen özür dilerdi ama evlenince 24 Saat ayni evin icinde yasamak farkliymis. maddi durumu beni ozamanda rahatsiz etmedi simdide rahatsiz etmiyor tekrar söylüyorum ben kendimi yanlis ifade etdim onun maddiyati asla gözüme batmiyor sonucta calisiyor oda ben sadece o beni ezdigi Zaman maddiyati konu ederim veya harcamalarima karistigi Zaman ki fazla bir harcamamda yoktur

Bu saydığınız kötü özelliklerinden 1 tanesini bile 10 yıldır görmediniz mi? Kendini bu kadar iyi kamufle etmiş olamaz. Şu aşamada sakin çocuk yapmayın daha.

gercekden anlamakta zorlanıyorum
boyle bı evlılıkte sonu olmayan bı evlılık ıcın neden cocuk?

çocuğa kim senin annen mi onun annesi mi baktı

Benim esimde ayni onunla evlenirken de dedim ben kapaliyim ve abdestli namazliyim mevlam kabul ederse bu yuzden senden de namazini kilmani istiyorm dedim tmm dedi ama kac yil oldu kilacak bu durum beni çok üzüyor annesi guya hoca ama yok yani ogretmisler uygulama yok bu arada ben konu sahibiyim bu yuzden yorum yapmak istedim umarım rahatsız etmemisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…