Cok mutsuz bir evliligim var !

Ben dua ederdim Allahım içimdeki sevgiyi al da ayrilayim diye öyle çok severdim o yokken çamaşırlarını koklayarak uyurdum ama artık girmeye bile tahammulum yok kapı çaldığı an kalbim hızlanıyor geldi diye hayatım yok hayata dair umudum yok arkadaş çevresi aldi elimden ailemi aldi eve hapisim resmen evde bile mutlu olmama izin vermiyor çiçek yetistiriyorum mutlu oluyorum diye onları çöpe atiyor kitap okuyorum huzur buluyorum diye elimden alıyor dikiş dikiyorum kafam dağılıyor diye yasak koyuyor gün geçtikçe duzelmek yerine her geçen gün daha beter oldu ve sonunda bu vaziyete geldik kocaman çocuklarım var artık utanıyorum asagilanmaktan insan yerine koyulmamaktan kendime saygım kalmadı guzel bir kadınım nereye gitsem bekar sanıyorlar her yerde bir dunur çıkıyor nasip bu beni yavrilarimla kabule edecek adam gibi biri çıkarsa neden olmasın daha yaşım 27 daha fazla ömrümü tüketmesine izin vermeyeceğim

Hayir madem begenmiyordun neden evlendin diye sormazlar mi adama ?

Tekrar söylüyorum yukarida da yazmistim esimle evlenmeden önce kacgalarimiz oluyordu ama böyle siddetli deyil ve birbirimizi gercektende cok seviyorduk esim benim icin herseyi yapardi ama taki ninaha kadar. Nikahimiz dügünden bikac zaman önce oldu ve o güne kadar hersey cok güzeli nikahdan sonra deyismeye basladi. Yani begenmeme gibi bisey söz konusu degildi severek evlendik

Allah yardimciniz olsun insallah. Megerse daha kimlerin ne dertleri varmis ;(

Hamileyken ne dayaklar yedim her yerim morarirdi kimseye birşey diyemedim bir kaç kez annesi gile söyledim oğullarını savundular onun yanında oldular o da onlardan güç aldi bir daha kimseye bir şey diyemedim kimse kimsenin insan olma hakkini elinden alamaz ben insanlıktan çıktım zavallı bir kukla oldum kaldim

Artık bugün anneme telefonda anlattım herşeyi kadın ölecekti inanamadi duyduklarina korkma dedi kendini ezdirme ne olursa olsun dedi ama temkinli davranmak zorundayim 8 sene sabrettim şimdi dikkatli davranarak en düzgün sekde bitirmek zorundayim çocuklarım icin

Şiddet yanlısı değilim ama tırnaklarını uzat.el kaldırdığı ve vurduğu an tüm tırnaklarını sırtına neresine gelirse geçir.can nasıl yanarmış görsün

Bunların aynisini ben de yasadim.cnm.simdi.bosanma.asamadindayim bir oglum.var dört yasinda umarim sana bana kulak verir doner hatasindan bu arkadas yoksa cok.kotu oluyor insan evladinin yaninda bunlar yaşanınca

Geçmiş olsun İnşaAllah bundan sonra çok çok güzel bir hayatınız olur cocugunuzla

Acaba onu ezmeniz onu hircinlastiriyor olabilir mi bu konuda yanlis yapıyorsunuz sonuçta baştan biliyordunuz o öğrenci siz çalışan onu ezmeyin şiddet büyük captaysa ilerde de değişmeyecek ayrilmanizda yarar var ilerisi için olumlu olmaz idare edecem derseniz ki artılar çoksa edin seviyorsanıfz da ama eksiler coksa hic ugrasmayin düzelmiyor

yani şu yazında kaç defa "ailemi üzmemek" lafını kullandın sayamadım, aileni üzmeyeceksin diye hayatını mahfetme bence. Ayrıca ailen bu kadar iyise nasıl gönülleri razı oluyorki kızlarının böyle bir evlilik sürmesine, en başında onların demesi lazım boş ver bu adamı kızım biz sana destek oluruz diye. İşin gücünde var, daha fazla yıllarını boşa harcama, geçen zaman geri gelmiyor, ve hayat birisine saplanıp kalınmayacak kadar güzel...
Merak etme ailende alışır sen de alışırsın yeni duruma, zamanla herşey unutulur, artık daha olgun bi kadınsın daha güzel en azından sevgi saygı olan bir yuva kurabilirsin ve bunun içinde zaman kaybetmeye gerek yok, ne kadar hızlı boşansan o kadar iyi...

Geçmiş olsun İnşaAllah bundan sonra çok çok güzel bir hayatınız olur cocugunuzla
Allah razi olsun canim cocugum herseyim zaten . O dort yasinda ama babasiz buyudu kaynanamlarls yasiyordum esim sehir disindaydi. Şimdi oda velayet istiyor ama evladim ben olmadan yapamaz beni biliyor bir tek.

Cok
Şiddet yanlısı değilim ama tırnaklarını uzat.el kaldırdığı ve vurduğu an tüm tırnaklarını sırtına neresine gelirse geçir.can nasıl yanarmış görsün
Çok güldüm bende yapayım bunu öyleyse diyecem de esim daha cok sinirlenir bu duruma

Geçmiş olsun İnşaAllah çok güzel bir
Allah razi olsun canim cocugum herseyim zaten . O dort yasinda ama babasiz buyudu kaynanamlarls yasiyordum esim sehir disindaydi. Şimdi oda velayet istiyor ama evladim ben olmadan yapamaz beni biliyor bir tek.

Velayet mi istiyor valla zor bir süreç olmalibsizin için insaAllah gönül rahatlığıyla istediğiniz gibi sonuçlanır velayet annenin hakkıdır

Çocuk olmadan arkana bile bakmadan kaçmalısın bence.

Bende zamsn zaman eşimden şiddet görüyorum ama artık 7 sene bende tepki verir oldum seslenmedikce tepeye cikiyorlar benimde ona vurmuslugum var çünkü artık tahammül edemez oluyor insan ve kendini korumaya çalışıyor özellikle ailesi yüzünden çok dayak yedim ablasının düğününe zorla götürdü dayak attı kuaförde zor kapattılar yuzumdeki cirmik vs izleri ailemde biliyor ama annem erkeğin eline sopasını kadın verir dedi ki annem de akıllı olgun bir kadın olmasına rağmen bunu dedi şaştım kaldım şimdi onlara birsey söylemiyorum eşimin beni ezmesine neden de onlar bir nevi ama sabrediyorum ikinci çocuğumuz olacak ilki 3 sene önce vefaat etti şimdi 7 aylik hamileyim ve eşime artık 1 sene verdim okulum bitene çocuk doğa na kadar kendini düzeltmesi için cahil bir ailede büyümüş baba egemen 74 yasindaki kayinbabam hala kaynanama keskenir esimde ayni herşeyde keskenir duzelirse başımın üstünde yeri var yok duzelmezse keyfi bilir çekmem

evlenmeden önce iyi tabi elde edene deek sadist erkek işte özür diler gitmemen için psikoloğa gidin kurtarmak için ama huy işte zararın neresinden dönersen kar gençsin ailene demelisin onlar senin için en doğruyu söyler korurlar güven yıkıldımı çocukta zor

o zaman neden 2.e hamile kaldın dayakçıysa çocuğuna yazık ...

her ne olursa olsun gerçek hayatınızı siz bilirsiniz. ben yazdıgınız kadarıyla yorumluyorum.. onun yaptıkları asla göz yumulur şeyler değil zaten. belkide ana teması budur sizin onu maddi anlamda ezdiğiniz her sefer dahada kötüye gidiyordur oksa daha olamazmı? insanlar kendinide eleştirse biraz.. o sizi ezse bu şeklide eskisi gibi severmiydiniz onu yoksa daha da hırçınlaşıp uzaklaşırmıydınız?. araya bu muhabbet girdiyse eskisi gibi olmaz zaten..

Byle mutsuz oldugunu grmek aılenı daha cok uzer yol yakınken don bunu cekmeye devam edersen ılerıde cesaretın kalmaz mutsuz evlılık mutsuz hayata dnusur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…