Cok mutsuz bir evliligim var !

Sizin adiniza üzgünüm;( mutsuz evlilik insani mahv ediyor. Ailem esimin nasil biri oldugunu bilmiyor onu cok seviyormar cünkü ben onu iyi reklam yaptim ve kendisi aileme cok saygili. Benim sayemde onu seviyorlar yani

Sizin adiniza üzgünüm;( mutsuz evlilik insani mahv ediyor. Ailem esimin nasil biri oldugunu bilmiyor onu cok seviyormar cünkü ben onu iyi reklam yaptim ve kendisi aileme cok saygili. Benim sayemde onu seviyorlar yani
Baslrda bzmde oyleyddi,bnden dolayi sevgi goruodu,ama bebek olnca bn calistgm icin bi sure bize bebege bakmaya geldi ve hersey bnm ustuni orttugm ckti ortaya,uzaktn saygili gozukuodu,kadin en son aglayark gtti evden
Guya saygili,konismaz ,konustugunu dnlemz ,br saol bile demedi annme o kadr cocuuna bakti,insanlk sifr

Haklisin yetmedgi yerler oluyir bilimin de .. ama neler atlatanlar var bunun arkasina sginiyor bence sen ona evdeyken melisa cayi icir sakinlestirici ozelligi var olmuyorsa bosanirsin duzelmiyorsa gencligini ziyan etme ufaktan ima et drek syleme cnku tepkisi ne olcagini bilmiyoruz boyle ne olucak de yipraniyoruz de belki anlar birseyler dua et bol bol ALLAH cc duzelir insALLAH

Demek ki olgunluk yaşla ilgili değilmişş. KArdeşim nu yaşa gelip hala saygı denen kavramı bile duymamış bu insana ömrünüzün bir gününü bile vermeyin.

Haklisiniz. Giden yillarima aciyorum. iyi bir isim iyi bir gelirim var. Güzel bir cevrem var. esiminde benim sayemde az cok cevresi oldu o bana degil ben ona bakiyorum ama 1 gün olsun bunun degerini anlamadi. Sorsaniz 7 aylik evliliginizin kac günüutlu oldunuz inaninki parmak sayisini gecmeyecek kadar cok. Kendimi tanimiyorm ben ben gibi degilim resmen ben o olmusum

Ben cok inancli bir insanim herzaman Allaha sükür eden bir insanim. Esimde hic bunu göremiyorum bir kere olsun Allah dedigini pek duymadim herzaman bunu ona söylüyorum haklisin diyor ama sonra bana e sen cokmu inanclisin öyle olsan kapali olurdu diyor yani sacmaliyor. Benim gözlemledigim sey esimin inancdan dinden uzak olmasi buda beni üzen konulardan biri

Inancin basortuyle alakasi yok ki bende ortulu degilimdir dusuncemde yktur ama duam asla eksik olmaz asla kul hakkina el uzatmam RABBIM heran her vakit aklimda dilimdedir ALLAH cc sevgisi olan ztn kotu davranislarda bulunmaz benim esimde istanbulu kapali yok ailesinde ama inancli hepsi ne dualari eksik ne namazlari ve esim cok iyi biri .. demekki o ailesinde booyle gormus ama senin elinde seviyorsan duzelmesi icin cabala hersey kadinin elindedr ama sevmiyorsan kimseyi dusunme ayril kimseyi umursama ilk bosanan insan da senn olmuycaksn ama iyi dusun kendi ayaklarinda duramadigi icin mecbur evliligi yurutenler var onlara uzuluyorum korkma bu hayata bir daha gelmiyceksin

Kisa bir süre önce yine tartistik ve onu evden kovdum ailesinin yanina gitdi bu bikac gün ona kizgindim ama duygularim karma krisikdi onu özlüyordum ama bunun aliskanlikmk yoksa sevgimi oldugunu cözemedim. Evet hersey kadinlarin elinde ama ben güclü biri deyilim artik malesef esime göre ben otoriter dediyim dedik insanim disardaki insanlara görede ama yinede bi erkeye karsi savasamiyorum artik

Seviyorsun ama huylari rahatsiz ediyor seni muhtemel biraz ilgili olsa duzelicek hersey

Seviyorsun ama huylari rahatsiz ediyor seni muhtemel biraz ilgili olsa duzelicek hersey

Iste benim bilmedigim noltada bu ilgi olsa yeniden eskisi gibi severmiyim bana yaptiklarini unuturmuyum bilemiyorum iste o yüzdende caresizim. Ayrilmaktam korkuyorum maddi anlamda falan degil sadece hafi yine yapamazsam diye. Oysa bana yaptiklari affedilecek türden degil. Bendede hata var evet herzaman benim evde daha yüksek kazancli oldugumu basina vururum kavga esnasinda ama bunu sadece onu kirmak icin o an söylüyorum ama gercek düaüncem vu degil. Baska hic bir hatam yok. Evim tertemiz calismama ragmen herzaman yemegigdi camasirigdi ugrasirim. Allah var bu konudada bana herzaman yardimci olur ama yinede büyük yük bende. Inanki bilmiyorum zamam herseyin ilacidir evliligin ilk senesi zordur derler ama acaba benimkinin bununlami alakasi var cözemedim. Biz birbirimize alisamadik bile iki ayri insan iki farkli gelenk görenek falan iste

siz neden maddiyatla alakalı eziyorsunuz ki? .. adama sorsak bakalım o neler anlatacak.

Ben maddiyatla ilgili öyle durup dururken ezmiyorum kavga animizda sadece söylüyorum onun nedenide harcamalarima karismasi oysaki kendi alin terimle kazandigim para asla esimden para istemiyorum. Onsa sorsak derken demekki ben zor durumdayimki ben buraya gelip dersimi tanimadigim insanlaröa paylasiyorum yani magdur olan benim

Bu nasil bir toplum baskisidir boyle ailem uzulmesin diye ailesini kendini karakterini isini durusunu kisiligini kisaca hicbirseyini sevmedigini biriyle nasil evlenirsiniz ? Akil alacak is degil onca sene sevgili olmussun 1 sene ayri kalmissin adamin degismis olabilecegine nasil inanirsin anlamadim cidden.
O zaman cesaret edemedin simdide hayatinin hatasini yapmissin ya kocani guzellikle yola getirmeye calisacaksin ailesini isini goz ardi edeceksin, yani seviyorsan hala yada ayrilacaksin. Ailem ailem diye diye bu hale gelmissin yani balayinda bile kavga edecek dereceye gelmis bir iliskiyi nasil evlilige kadar goturursun cidden anlamiyorum, hadi sen kadin olarak korktun cekindin ya kocan o neden dur dememis bu olaya. Daha yeni evliyiz dusman gibiyiz diyorsun cidden ilgincsiniz.

Benim ablamın da evliliği şuan böyle üstelik ablam.hamile v2 1 yasinda bi bwbek var onu dövüyordu pislik ablamın artık canına tak etti babama söyledi babam gitti ablamı getirdi izin alıp geldi ablam ama işi gereği geri gitti belki aileler araya girer de kendine çeki düzen verir doye düşündük inanın 2 hafta oldu gideli ablamın eşi hala aynı davranıyor hakaret küfür kızma bağırma dewam hala aynı. Bi kere hakaret eden susmaz , bi kere eli kalkan o el asla inmez

Ablam çocukları için sabrediyor dayanıyor ki biz ailecek bosanmasindan yanayız tabi

Sizin de Allah yardımcınız olsun bence ailenizle konuşun onların desteğini alırsınız eminim bu sizi güçlü kılar ve o zaman da herşey güzel sonuçlanır insaAllah kendinize dikkat edin

Offff canim bunu söylemek cok zor ama malesef ayrilman lazim belliki seninde yapin kufure siddete müsait degil benm onceki konularima bak ayrilma sebebim bu. Anladigim kadariyla cocuk yok ve seninde bu adamla geleceğin karanlik gorunuyor şimdiden böyleyse durum coluk cocuga karisinca daha kotu olacak kurtar kendni zararın neresinden donulse kardir

Hamile kalmadan ayril.yoksa duzemesi zor.dayak da var.onun bunun lafiyla yasamk ya hayatimizi mahveden

Asla değişmeyecek!!! Aynı şeyleri yaşadım 18 yaşında evlenmistim ve öyle cahildim ki hep suçu kendinde aradım çünkü benim sesim çıkmazsa mutlu sesim çıktığında mutsuzduk herşey düzelir sabırla dedim ama cahillikmis iki tane kız evladı dünyaya getirdim biri 7 biri 4 yaşında şuan öyle pismanim ki bunca zaman ona tahammül ettiğime şöyle dusun bu adama sen tahammül edemezken böyle bir adam çocuklarına baba olsun ister misin çocuklarımin yanında dayak yedim küfürler hakaretler isittim ustelik onlara da uyguladı bunları böyle bir baba ile büyümelerine gönlün razı olacak mı ya da çocukların olduktan sonra ayrısan hem senin için hem çocukların icin daha zor olmayacak mı benim artık tahammulum kalmadı en kısa zamanda dava açmayı dusunuyorum bir omur böyle geçmez yol yakınken kendi yolunu çiz...

Bunların aynisini ben de yasadim.cnm.simdi.bosanma.asamadindayim bir oglum.var dört yasinda umarim sana bana kulak verir doner hatasindan bu arkadas yoksa cok.kotu oluyor insan evladinin yaninda bunlar yaşanınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…