çok mutluyum aslında

ay ne güzel söylediniz içim ferahladı. böyle şeylerle en güzel yıllarıma niye en ufak bir negatif his karıştırayım ki dimi
Tabii ya. Bir sürü gelinlik modeli var aç bak hepsine oooohhh... Gelin çiçeği gelin tacı düğün konsepti.. Cıvıl cıvıl müstakbel gelin hanım olarak uçuş etrafta, o da kıskançlığından çatlasın ayol heheheh Ben de öğretmen adayıyım bu arada öğretmenler günün olsun Hem kadrolu öğretmen hem müstakbel gelin, ölüyorlardır kıskançlıklarından

öyle mii ben de sizin öğretmenler gününüzü kutlarım meslektaşım ne güzel söyledin çok haklısın bakıyorum ben de zaten hep bu konularla ilgileniyorum bu ara gönül isterdi ki onlardan da fikir alayım ama artık yapacak hiçbir şeyim yok yoluma bakarım balık gelinlikler de süper bu arada dimi

Ne konuyu provoke etmek isterim ne de size muhalefet etmek lakin...
Öğretmenler Günü için özel aramalar yeni çıkmadı ben 10 yıllık öğretmenim ve ilkokul öğretmenimi de hayatıma yön veren edebiyat öğretmenimi de her 24 Kasım'da ararım,mümkünse ziyaret ederim.
Sistemin kötü olması öğretmenlerden kaynaklanmıyor.
Şu öğretmenlere saldırma huyunuzdan vazgeçin artık neticede şurada yazı yazabilecek kadar dil,4 işlem yapabilecek kadar hesap biliyorsanız bu öğretmenleriniz sayesindedir.

limoncicegii Boşverin öğretmenim kim ne derse ya da demezse...
Siz çiçeği burnunda harikulade bir öğretmensiniz,meslek hayatınızda başarılar dilerim.

Aynı durumlar ben de yaşadım. Bana kuzenim değil, ablalarım yaptı. Çok komik bi nedenden dolayı benden uzaklaştılar. Hiç takılma. Benim de en mutlu olduğum zamanlarda yaptılar. Ben hiç takmadım, mutluluğuma da gölge düşürmedim. Ne mi oldu? Sonradan kendileri geldiler hatalarını anlayıp. Sen de en güzel günlerine gölge düşürme. Boşver.

Sunun sayesinde bunun sayesinde edebiyatı yapmak için fırsat oluyor bu günler değil mi

Amaan niyeti kotu insanlarmis belli ki. ne takacaksin. Hayatinda hersey istedigin gibi giderken dert arama kendine. Uzak olsun oylesi

Sunun sayesinde bunun sayesinde edebiyatı yapmak için fırsat oluyor bu günler değil mi

Eğitimli cehalet böyle oluyor demek ki.
Siz büyüksünüz tamam, siz kimse sayesinde öğrenmediniz kendi çabalarınızla başarmışsınız maşallah size.
Öğretmenimizin konusunu daha fazla işgal etmeyeyim ben.
İyi geceler.

çok teşekkür ederim hocam... hatırlanmak güzel. ben de saygı duyduğum hocalarımı aradım. sizi de sevgiyle kucaklıyorum, gününüz kutlu olsun

Teşekkür ederim Prenses gelinlikler gönlümün efendisi Baba tarafının akrabaları pek olmuyor ya. Anne tarafından çok yakın kuzenleriniz varsa onlar daha iyidir Hiç umrumda değiller açıkçası sadece 1 tanesinin kayıtsız şartsız hayatımda yeri var baba tarafından. Gerisi olmasa da olur. Pırlantanızı göstere göstere ohhh... KOCA BULDUN
Ben evlenince şöyle olacağım:
EVLENDİAAAM, NASI DA EVLENDİAAAM. İT GİBİ DÜĞÜN YAPILDI BAK HERKES ÇOK EĞLENDİİİİ. KENDİ KOLTUK TAKIMIM OLCKKKKK D AYYY CNM DARISI BAŞINA (DEĞİL), ANNEMLERDEN KURTULDUUUUM

aksine eğitim sistemimizi geliştirmek için neler yapabiliriz diye konuşuruz ve tabii değerli hocalarımızı kutlarız. bugünkü konuşmada söylenildiği gibi öğretmenler mum ışığı gibi kendileri erirken öğrencilerini aydınlatır. çocuklarım için neler yaptığımı inanın bilemezsiniz ama zannediyorum ki size epeyce dokunmuş öğretmenlerimizin bir gün için kutlanması. anlam veremedim açıkçası

bence onlar da anlayacak belki de anladılar dönemiyorlar hiç bilmiyorum. ben asla böyle biri değilim kuzenim mutlu olsa onunla beraber sevinirdim

Amaaan taktığın şeye bak. :) onun tek nedeni ehliyet değildir emin ol. ana- kız triplere girmişler. bu akrabaları anlamıyorum ben ya bu çekememezlikler onlardan çıkıyor hep.

Amaan niyeti kotu insanlarmis belli ki. ne takacaksin. Hayatinda hersey istedigin gibi giderken dert arama kendine. Uzak olsun oylesi
haklısınız ama babamın kardeşi neticede yani ne bileyim küslük falan hiç bana göre değil ailemi böyle bir durumun içine sokmam babamı da üzmem fakat mesafe önemli. doğru söylediniz ne takacağım

Hayatta hersey tam olmuyor maalesef, onemli konularin maasallah yolunda.
Tek eksigin bunlar olsun, bosver.

bence onlar da anlayacak belki de anladılar dönemiyorlar hiç bilmiyorum. ben asla böyle biri değilim kuzenim mutlu olsa onunla beraber sevinirdim

Her zaman iyi niyetli olmak onların da bize öyle geleceği anlamına gelmiyor maalesef. Ben de bi baktım yanımda yoklar. Amaannnn dedim. Sonradan arayıp sordular, şimdi de çok iyiler bana karşı. Sormadım bile onlara neden böyle diye. Ama şunu da söyleyeyim, böyle olunca sana tekrar geldiğinde bu kişiler, eski sıcaklık olmuyor kesinlikle.

Amaaan taktığın şeye bak. :) onun tek nedeni ehliyet değildir emin ol. ana- kız triplere girmişler. bu akrabaları anlamıyorum ben ya bu çekememezlikler onlardan çıkıyor hep.
hem de ne trip görseniz. 10 saat yol tepip aylar sonra evime gidiyorum aynı apartmandayız görmeye gelmiyorlar insan üzülüyor zaten gurbetteyim iyice kötü oluyorum

en güzel ve en zor günlerimde yanımda olmadılar daha ne olsun tabii ki eskisi gibi olamaz azımsanacak bir şey değil yaptıkları

hem de ne trip görseniz. 10 saat yol tepip aylar sonra evime gidiyorum aynı apartmandayız görmeye gelmiyorlar insan üzülüyor zaten gurbetteyim iyice kötü oluyorum

Boşverin çekememezlik işte. Şimdi sizin mesleğiniz elinizde, güzel bir ilişkiniz sebepler bunlar bence. O ehliyet yüzünden küstü diyelim annesine ne olmuş. Benim kuzenim Boğaziçi'ni kazandı ben çok mutlu oldum, annem çok mutlu oldu. Sülalede ki tüm kadınlar, kuzenler triplere girmişti. Kuzenim hala der bir tek annem aramış sormuş. Yani insan mutlu olmalı kardeşimin kızı başardı diye. Siz olurda denk gelirseniz çok mutlu olduğunuzu belli etmeyin ama Allah korusun nazarı değer öyle insanların inan uzak durması daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…