çok mutluyum aslında

ay çok şekersiniz çok güldüm prenses gelinlikler de çok güzel cidden ben de birileriyle böyle sorun yaşamayı hiç sevmiyorum ama suistimal ediliyorum hep ve onu kırmamak için dikkatli konuşurdum hava atıyor gibi gözükmemek için, saçmalık işte artık ben de istediğim gibi yaşarım mutluluğumu beni düşünmüyorsalar ben niye düşüneyim

ya çok anlamsız geliyor bana böyle şeyler. ben böyle şeyler yapmazdım sevdiğim birinin hayatında her şey yolundaysa ben de mutlu olurum. uzak durması iyi tabii fakat burnumuzun dibinde olunca işler daha da zor oluyor bir de ben kuzenimi çok severdim beraber büyüdük sizin olayınız da çok başkaymış. niye tripleniyorlar anlamıyorum. takdir edemeyecek kadar aciz olmamalı insan

Dimi ya, hıh Valla muhatap bile alma. Çeyiz bak, duvak bak, saç modeli bak

Amaaaann bos verin en mutlu gunlerinizi boyle heder etmeyin. Herkese eseri kadar değer verin.

Amaaaann bos verin en mutlu gunlerinizi boyle heder etmeyin. Herkese eseri kadar değer verin.

boşvermeyi zamanla öğreneceğim desem de huyumda vazgeçemiyorum. fazla takıyorum kafama gereksiz şeyleri fazla değer veriyorum ama artık daha çok dikkat edeceğim yoksa kendim üzülüyorum

ne demek istiyorsunuz bu ulkenin egitim sistemi biz ogretmenler yuzundenmi boyle yoksa bizi suclayacak kadar cahil insanlar yuzunden mi

Çok anlamsız şeylere takılmışsınız gerçekten boşverin.Zaten kuzeniniz size böyle bi durum için alındıysa bırakın öyle kalsın yani ufacık şeylere alınan insanlarla kim uğraşıcak kendilerini pohpohlatmaya adam arıyorlar resmen. Siz gerçekten umursamayın olurda saçmaladığını fark eder eski samimiyeti kurmaya çalışır sorun yok.Ama o yanaşmıyorsa sizin zaten işiniz olmasın. Hayatınızda çok güzel gelişmeler olmuş başka işinizmi yok Allahsen.

haklısınız ama babamın kardeşi neticede yani ne bileyim küslük falan hiç bana göre değil ailemi böyle bir durumun içine sokmam babamı da üzmem fakat mesafe önemli. doğru söylediniz ne takacağım
Kusme zaten. Ciddi bi durum yok. Sevdiginizden kirilmissiniz aslinda. Sevmezsiniz olur biter

ne demek istiyorsunuz bu ulkenin egitim sistemi biz ogretmenler yuzundenmi boyle yoksa bizi suclayacak kadar cahil insanlar yuzunden mi

öğretmenim cevap verebilir miyim? 2. şıkkı seçiyorum

haklıksınız fakat kendime çok yakın görürdüm onları. mutlu anlarımızı sevdiklerimizle paylaşmak isteriz ya o yüzden üzüldüm ama değmez diye düşünüyorum artık

Hiç takmayın , sizin mutluluğunuzu söndürürler bu gidişle , o yüzden hiç gerek yok evlenmeye yakın duyarlar artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…