çok mutluyum aslında

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.321
1.026
333
Kuzenimle aramızda 2 yaş var ve çocukluğumuz beraber geçti. Bugüne kadar öyle aman aman büyük sorunlarımız olmadı, hep çok iyi anlaşırdık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi 3 ay öncesine kadar. Her ihtiyacı olduğunda yanında oldum samimiyetle söyleyebilirim... Neyse son yaşadığımız olayları paylaşmak istiyorum sizlerle.

Uzun yıllar çıktığı biri vardı kuzenimin. Geçen yıl ayrıldılar, aldatıldı. Zor günler geçirdi maalesef, yıkıcı oldu.

Önceki olayları çok fazla anlatmak istemem. Son olayı anlatacağım. Ehliyet almak istiyordum ne zamandır, işte konuşuyoruz falan. Burda önemli olan nokta onun bu konuda herhangi bir fikir veya niyetinin olmaması. Dedim ki ona ya sen niye almıyorsun stajyer sürücülükten önceki son dönem. aa evet annemle görüşeyim bu konuyu dedi. ben de bir daha sormadım kaydımı yaptırdım yani aklıma gelmedi çünkü öyle bir niyeti yoktu falan filan. Çok alınmış onu kayda giderken çağırmadım diye yani buraya yazarken bile komik geliyor sebep ehliyet kursunu da görseniz aşırı yakın bu konuyu acayip büyüttü dedim e sen de git bak bu son hafta yok ben başka yerlere bakacağım bilmem ne dedi....

neyse aramıza bu konudan soğukluk girdi. öğretmenim atandım en mutlu günümdü ne kuzenim ne halam hayırlı olsun diye aradı o gün ki yüzlerce insan tebrik için aramışken (bu arada aynı apartmanda oturuyoruz) ertesi akşam yarım saatliğine geldiler.... babannem de aynı şekilde ertesi gün aradı... unutmuş falan filan... başka şehirdeyim gurbetteyim ne evimi sordular nasıl diye ne işimi.... ailemi görmeye gidiyorum 10 saatlik yol aynı apartmandayız görmeye gelmiyorlar bile. evlilik teklifi aldım yıllardır çıktığım adamdan söyleyemedim bile.

Kısacası dostlar çok üzgünüm dertleşmek istedim. Hayatımda çok şükür her şey yolunda hiç olmadığım kadar mutluyum ama yine de anlayamıyorum benim atladığım bir nokta mı var? Bugün öğretmenler günü ve hem en yakınlarım hem eş dost herkes aradı halam kuzenim babannem hariç ben onları çok severken niye bunu bana yaptılar? düşüncelerim acayip değişti bu olayla birlikte...

Öğretmenler Günü için özel aramalar yeni mi çıktı yoksa hep varmiydı? Face ten felan görüyorum kutsal bir güne dönüşmüş.sacma geliyor şu ülkenin eğitim sistemi ortadayken, nasıl bir öğretmenim diye sorgulamak gerektiği yerde...

Son düzenleme:

ilk öğretmenler günüm, dolayısıyla insan hatırlanmak istiyor ailesi tarafından naçizane. yani zaten mesele bu değil

ayrıca sizinle ben de hemfikirim bu konuda ama onların bunu düşünerek hareket etmediğine eminim. mesele de işte burda başlıyor zaten...

Bu halalar babaanneler var ya, ben böyle değişken menfaatçi akrabalar görmedim. Tecrübeyle milyonlarca kişi sabit şu ülkede. Hadi kuzenler arası böyle bir durum var, babaanneye ne oluyor? Sünepe kızından arka çıkacak aklınca.

Ben simdi başka şehirde öğretmenlik yapacağım..

Tutup sevdiğim adam bana evlenme teklif edecek..

Bende işim yokmuş gibi halamın kızına ve babaneme kafayı takacam..hiç işim yoğğğdu..

erkek arkadaşım da öyle diyor annem de herkes ben de zaten gerçekten çok fazla mutluyum inanın ama elimde değil takıyorum çünkü ailemin yanına her gittiğim de hatırlıyorum. ne bileyim

ben de anlam veremiyorum ikimiz de torunuyuz ama ben eksik hissediyorum

belki kendi içinde başka başka sebepleri vardı bu da bahanesi oldu takmayın hiç, ne kadar mutlusunuz maşallah şükredin ki artsın :)

Boşver seni dusunmeyeni sen hiç düşünme bu arada öğretmenler günün kutlu olsun bende kutlayımmm hemen
Böyle bi şeyi kafasına takip senle konuşmuyorsa kendi bilir sen de mesafeni koru

erkek arkadaşım da öyle diyor annem de herkes ben de zaten gerçekten çok fazla mutluyum inanın ama elimde değil takıyorum çünkü ailemin yanına her gittiğim de hatırlıyorum. ne bileyim
Valla bu konuda haklı. Ehliyetimi alıyorum, atanıyorum, evleniyorum... Hala kim kızı ayrı kim? Koooooyyy totoya gitsiiiin.. Evleniyorsun kız

Tayin olmussunuz, ehliyet almissiniz,evleniyorsunuz,belkide bu yuzden kizgindirlar olamaz mi?

belki kendi içinde başka başka sebepleri vardı bu da bahanesi oldu takmayın hiç, ne kadar mutlusunuz maşallah şükredin ki artsın :)
ben göremiyormuşum sanırım bazı şeyleri, işte biraz böyleyim ben çok haklısınız şükürler olsun erkek arkadaşım da ailesi de muazzam insanlar ağzımızın tadı yerinde

Boşver seni dusunmeyeni sen hiç düşünme bu arada öğretmenler günün kutlu olsun bende kutlayımmm hemen
Böyle bi şeyi kafasına takip senle konuşmuyorsa kendi bilir sen de mesafeni koru

çok teşekkür ederim bugün çok duygusaldım haklısınız yarın öbür gün nişan düğün olacak hareketlerinde değişme olabilir yüz vermesem daha iyi sanırım dayanabilirsem tabii. çok zayıfım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…