- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Öğretmenler Günü için özel aramalar yeni mi çıktı yoksa hep varmiydı? Face ten felan görüyorum kutsal bir güne dönüşmüş.sacma geliyor şu ülkenin eğitim sistemi ortadayken, nasıl bir öğretmeni diye sorgulamalar gereken yerde...
Öğretmenler Günü için özel aramalar yeni mi çıktı yoksa hep varmiydı? Face ten felan görüyorum kutsal bir güne dönüşmüş.sacma geliyor şu ülkenin eğitim sistemi ortadayken, nasıl bir öğretmeni diye sorgulamalar gereken yerde...
Ben simdi başka şehirde öğretmenlik yapacağım..
Tutup sevdiğim adam bana evlenme teklif edecek..
Bende işim yokmuş gibi halamın kızına ve babaneme kafayı takacam..hiç işim yoğğğdu..
Bu halalar babaanneler var ya, ben böyle değişken menfaatçi akrabalar görmedim. Tecrübeyle milyonlarca kişi sabit şu ülkede. Hadi kuzenler arası böyle bir durum var, babaanneye ne oluyor? Sünepe kızından arka çıkacak aklınca.
haklısınız bence de ama zanneyorum ki fazla değer vermişim. mutlu anlarımı paylaşamamak üzdü beni azcıktakma cnm kafana aman boşver. seninle aynı kursa yazılmaması iyi olmuş. ne kadar uzak o kadar iyi bence.
boşa dememişler cnm akraba akreptir diye.haklısınız bence de ama zanneyorum ki fazla değer vermişim. mutlu anlarımı paylaşamamak üzdü beni azcık
Valla bu konuda haklı. Ehliyetimi alıyorum, atanıyorum, evleniyorum... Hala kim kızı ayrı kim?erkek arkadaşım da öyle diyor annem de herkesben de zaten gerçekten çok fazla mutluyum inanın ama elimde değil takıyorum çünkü ailemin yanına her gittiğim de hatırlıyorum. ne bileyim
ben göremiyormuşum sanırım bazı şeyleri, işte biraz böyleyim benbelki kendi içinde başka başka sebepleri vardı bu da bahanesi oldu takmayın hiç, ne kadar mutlusunuz maşallah şükredin ki artsın :)
bazıları da akbaba diyorboşa dememişler cnm akraba akreptir diye.
haklılarbazıları da akbaba diyor
Valla bu konuda haklı. Ehliyetimi alıyorum, atanıyorum, evleniyorum... Hala kim kızı ayrı kim?Koooooyyy totoya gitsiiiin.. Evleniyorsun kız
Boşver seni dusunmeyeni sen hiç düşünme bu arada öğretmenler günün kutlu olsun bende kutlayımmm hemen
Böyle bi şeyi kafasına takip senle konuşmuyorsa kendi bilir sen de mesafeni koru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?