Çok mutluyum!Artık ev sahibi oluyorum...:)

yorum yapan herkese çok çok teşekkürlerimi sunuyorum,allah olmayan herkese en yakın zamanda nasip etsin inşallah...

Hayırlı olsun Güle güle sağlıkla oturun işallah
Darısı benim başıma ve benim gibi olanlaraa.s.

yeni evinizde huzur mutluluk sağlıkla oturun inşallah hayırlı olsun rabim tez vakitte bize ve bizim gibi evi olmayanlarada nasip etsin inşallah

Hayırlı uğurlu olsun.
Güle güle oturun inşallah.
Allah olmayanlarada nasip etsin.

En hassas olduğum konulardan biridir o yüzden inanın kendim almış kadar sevindim. Kimden ne zaman duysam ev aldık diye hep kendim almış kadar sevinirim. Ağzınızın tadı hiç bozulmadan, sağlık ve huzurla oturun inşallah. Ödemelerinizi yaparken Allah darda bırakmaz inşallah sizi. Hem ne güzel böyle daha çok yeni evliyken ev sahibi olabilmişsiniz, ne şanslısınız yerimseniben

Ne kadar mutlu anlatmışsınız : )

Allah huzurunuzu, neşenizi daim etsin. Güle güle oturun kendi evinizde a.s.

bir yılda ev parası biriktirebilmek ne güzel olmuş. epey tutumlusunuz herahalde. geliriniz de iyi.

hayırlı uğurlu olsun.

Hayırlı olsun Güle güle sağlıkla oturun işallah
Darısı benim başıma ve benim gibi olanlaraa.s.
çok teşekkürler...amiiinnnn.....inşallah...a.s.

maşallah maşallahhh tuhh tuhhh sositososito

dilimi ısıriim di mi :)
yeni evinizde huzur mutluluk sağlıkla oturun inşallah hayırlı olsun rabim tez vakitte bize ve bizim gibi evi olmayanlarada nasip etsin inşallah
çok sağolun,en yakın zamanda inşallah....a.s.

Hayırlı uğurlu olsun.
Güle güle oturun inşallah.
Allah olmayanlarada nasip etsin.

çoook teşekkür ederim...:1hug:

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için,amiiiinnn diyorum bende....o kadar mutlu oldum ki okuyunca a.s.
Ne kadar mutlu anlatmışsınız : )

Allah huzurunuzu, neşenizi daim etsin. Güle güle oturun kendi evinizde a.s.
amiin cümlemizin inşallah çok sağolun a.s.

bir yılda ev parası biriktirebilmek ne güzel olmuş. epey tutumlusunuz herahalde. geliriniz de iyi.

hayırlı uğurlu olsun.

Allaha şükür idare edecek derecede,kendi maaşımı dövize çevirdim 1 sene kadar,eşimin maaşıyla geçindik...çok teşekkür ederim..a.s.
hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun Allah olmayanlara ve bize de da nasip etsin...

teşekkür ederim,en yakın zamanda olmayanlara da nasip olsun inşallah ama en başta sağlık olsun...a.s.

Kısmetse yarın taşınacağım kızlar dualarınızı esirgemeyin,....
evimdeki huzur,mutluluk artarak devam etsin inşallah cümlemizle birlikte...:Saruboceq:

huzurla,sağlıkla oturun inşAllah..

Yarabbim bir an önce bana da nasip etse ne iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…