Çok mutluyum!Artık ev sahibi oluyorum...:)

niltt

N & G... 24.05.09
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
6.833
86
688
42
İstanbul

Kızlaaaaaaar;
O kadar mutluyum ki,paylaşmak istedim...13 aylık evliyim allaha şükür her şeyim tam,sadece evim eksikti kiradaydık hem kira ödeyip hem de birikim yaptık,takı paralarımız da duryordu,kısacası 1 yılda iyi bir birikim yaptık.az bir miktar da kredi çekiyoruz ve kiramız kadar artık krediye ödeyeceğiz..Hem anneme yakın hem de kayınvalideme ama anneme daha yakındelikafaduldenO kadar sevindim ki anlatamam..Allah öncelikle sağlık ve huzurumuzu eksik etmesin ve isteyen herkese nasip etsin...:nazar:a.s
.

sağolun kızlar inanın her ay ev sahibinin eline saymak o kadar ağırıma gidiyordu ki,şükür kendi evime sayacağım şimdi allah izin verirse...

Hayırlı olsun Güle güle sağlıkla oturun işallah
Darısı bizlerin başınaaa
:Saruboceq:

hayırlı olsun güle güle oturun....ne kadara aldınız merak ettim?allah olmayan herkese nasip etsin...

çok teşekkür ederim valla 100 den 95 e düştü,daha da zorladık 90 a düştü..içi tertemiz tam istediğim gibi sadece kartonpiyer yaptırılacak o kadar..tek negatif yani 13 yıllık bina olması işte....amin allah isteyen herkese versin...

olsun 13 yıllık bina yeni sayılır hem eşyalarında yenidir sevindim senin adına allah sağlıkla mutllukla oturtsun inş.allah aratmadan bebiş versin inş.en kısa zamanda ödeme nasip etsin

çok sevindim ağız tadıyla oturun inşallah...
darısı tüm isteyenlerin başına...

Çok sevindim canım hihoyyyt
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin,
huzurla mutlulukla sağlıkla aşkla inşallah. a.s.

ay allahım bıde bana verse.darısı olmayanlara...allah kurtasın şu kiralardan bizi inş.

Back