- 15 Temmuz 2021
- 483
- 139
- 53
- 25
- Konu Sahibi Kahvedelisiiii
-
Hiç zayıf değilsin hattaKızlar ben 22 yaşındayım. Boyum 1,50 kilom 48,15 . Kilo alamıyorum. Bazen çok iştahım oluyor. Bazen hiç iştahım olmuyor kahvaltı dahi yapamıyorum. Her gören ayy hasta mısın cok zayıfsın diyor! Dahiliyeye gittim. Metabolizmam cok hizliyimis gayet normap vucut yapin bu dedi doktor. Nasıl kilo alayım kızlar? Sizce de normal mi ?
Dik duruyorum. Ama işte moralim bozuluyor. :/Hiç zayıf değilsin hattaben 1.67 boy 56 kg.vucut yapınız nasıl mesela isjeket duruş önemli.ben yuvarlak hatlı sayilirim,ondan çokta zayıf durmam tani
Görünüşten memnunum aslına. Sadece cevremde ki patavatsuzkar cok zayıfsın hasta mısın falan diyorlar. Moralim bozuluyorBoyunuza göre kilonuz normal. Görünüşten memnun değilseniz spor yaparak vücudunuzu şekillendirebilirsiniz. Kilodan ziyade kas kütlesi ve sıkılık önemli çünkü.
Benim boyum 1.60, kilom 49. Bana kilo ve boy oranınız normal geldi.Kızlar ben 22 yaşındayım. Boyum 1,50 kilom 48,15 . Kilo alamıyorum. Bazen çok iştahım oluyor. Bazen hiç iştahım olmuyor kahvaltı dahi yapamıyorum. Her gören ayy hasta mısın cok zayıfsın diyor! Dahiliyeye gittim. Metabolizmam cok hizliyimis gayet normap vucut yapin bu dedi doktor. Nasıl kilo alayım kızlar? Sizce de normal mi ?
Enerjiniz mi düşük acaba , cildiniz soluk mu bunlar önemli.Görünüşten memnunum aslına. Sadece cevremde ki patavatsuzkar cok zayıfsın hasta mısın falan diyorlar. Moralim bozuluyor
Boyunuza göre kilonuz normal benceKızlar ben 22 yaşındayım. Boyum 1,50 kilom 48,15 . Kilo alamıyorum. Bazen çok iştahım oluyor. Bazen hiç iştahım olmuyor kahvaltı dahi yapamıyorum. Her gören ayy hasta mısın cok zayıfsın diyor! Dahiliyeye gittim. Metabolizmam cok hizliyimis gayet normap vucut yapin bu dedi doktor. Nasıl kilo alayım kızlar? Sizce de normal mi ?
ben 24 yaşındayım ömrümde 50 görmedim. aynı senin gibi sabahları kahvaltı yapmıyordum -ki hala yapmıyorum- dünyayı yer yine kilo alamazdım. ama insan keyifli mutlu ve stresten uzak durunca kilo alıyormuş bende rekor olarak 50 kilo oldum daha da çıkmıyor. ayrıca 48 kilo az değil ben 42 43 kilodan bahsediyordumKızlar ben 22 yaşındayım. Boyum 1,50 kilom 48,15 . Kilo alamıyorum. Bazen çok iştahım oluyor. Bazen hiç iştahım olmuyor kahvaltı dahi yapamıyorum. Her gören ayy hasta mısın cok zayıfsın diyor! Dahiliyeye gittim. Metabolizmam cok hizliyimis gayet normap vucut yapin bu dedi doktor. Nasıl kilo alayım kızlar? Sizce de normal mi ?
Valla benden uzun ve toplular. Ama insanin morali bozuluyor ya :/size zayıf diyenler nasıl birileri merak ettimhepsi obez sanırım
150 boya o kilo fazla bile. Bu çok zayıfsın diyenler kıskanç obez teyzeler filan galiba. Bana da derler hep ve ben aldırmıyorum, üstelik boyum daha uzun ve kilom daha az.Kızlar ben 22 yaşındayım. Boyum 1,50 kilom 48,15 . Kilo alamıyorum. Bazen çok iştahım oluyor. Bazen hiç iştahım olmuyor kahvaltı dahi yapamıyorum. Her gören ayy hasta mısın cok zayıfsın diyor! Dahiliyeye gittim. Metabolizmam cok hizliyimis gayet normap vucut yapin bu dedi doktor. Nasıl kilo alayım kızlar? Sizce de normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?