Çok mu takılıyorum detaya

Ben cok cahildim cinsellik konusunda. Evli değilim ayni kisiyle 4 yil sevgili oldum. İlk 3 yil cinselliğe cok duskun degildim onem vermedim
Son 1 yılda kadın oldugumu hissettim ve hep yasamak istedim. Erkek arkadaşımin yaşı vardi. Cinselliğe cok düşkün degildi. Ya da bana. Bilemedim. Benimle birlikte olmayip mastürbasyon yaptığını da biliyordum cok gorusemiyorduk o yüzden sanmistim. Simdi ayrildim ondan vana cok buyuk haksizlik yaptigini düşünüyorum. Onun yuzunden kadinligimi hissedip yasayamadim hem bem varken mastürbasyon ne demek bu bana hakaret olmuş ama o zamanlar anlayamamistim. Kadın istemez diyip duruyor bana inanmıyordu. Cok şükür bitti.

Böyle düşünmenize neden olduysa doğrudur bence hisleriniz. Hatta bu tip bir ilişki istediği için aramaya devam edip sizi yedekte tutuyor olabilir bence. Mesaj konularına çok takılmıyorum ben insan bazen meşgul olabilir. Ama onda da değişiklik varsa hissetmişsinizdir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…