22Adam kaç yaşında?
Rahatsız oluyorsa uzaklaş. Bir aylık flörtüne bu mesajları atmaz kimse. Hele karşı istemediğini belirttiyse. Mesele cinsellik konuşması da değil sizin kararınıza saygı duymaması. Sal gitsin bişa emek verme değmez zaman kaybıCinsellikle yaklaşması sadece o değil bana saçma sapan reelslar atıyor keşke kucağımda olsan falan diyor her konuşmayı bel altına çekiyor.
Tamam ama bakın mesela şakasına iddalaşıyoruz ditor ki ben kazanırsam ateşli bir sevişme daha birinci aydan sevdiğin bir insana bunu söylemek ne kadar mantıklı kiadamla farkli frekanslardasiniz, ne ona eziyet edin ne kendinizi kandirin ayrilin rahatlayin.
ben biriyle sevgili olduysam o gün zaten öpüşerek ayrılmisimdir. opmeyeceksem, ellesmeyeceksem, basimi omzuna koyunca bana kocaman sarilmayacaksa aliden veliden ne farki var ki?
sahsen ben sizinki gibi bir iliski istemezdim resmi resmi. adam da istemiyor, oynasmak ellesmek istiyor. hani yasiniz olsa evliligi falan bekler belki dicem ama yas daha 22
adama "aman benle ellesme, beni bir 4 sene bekle" falan mi diyeceksiniz? adam da su gencliginin coşkun yaşında sizi bekleyecek mi? ya da ten uyumu görüp bilmeden evlenmeye razi mi?
tabii ki hayir
o yuzden ayrilin. birakin o kime arkadan sarilirsa sarilsin. siz de sizin bu hallerinizden mutlu olacak tonla evlenmeden önce cinsellige katiyen karsi, bekarete onem veren adamlardan birini bulun.
uzatmanin alemj yok
kime gore? ben ilk aydan sevdigim insanla o dedigi seyi yaparim zaten. sen yapmak istemiyorsan ve bunu dile getirdiysen onun yaptigi sey senin sınırlarına saygi duymamak ve seni taciz etmek oluyor. buna neden mhsade ediyorsun? dunyada erkek mi kalmadi?Tamam ama bakın mesela şakasına iddalaşıyoruz ditor ki ben kazanırsam ateşli bir sevişme daha birinci aydan sevdiğin bir insana bunu söylemek ne kadar mantıklı ki
bu tacizci adam mi tam aradigin iliski?tam aradığım kişi
1aylik ilişki için çok baglanmissin. Birbirinize uygun değilsiniz uzatmanın anlamı yok.Merhaba hanımlar 22 yaşımdayım biraz küçük olabilirim sadece sorun bende mi onu öğrenmek istiyorum başkalarının gözünden. 1 aylık bir ilişkim var yani henüz yeni daha başlamadı bile neredeyse yam aradığım kişi ama içimden bir his güvenme diyordu hep ben tam tersini yaptım yine konuşmaya devam ettim görünüşte kız çevresi yok işine gider gelir falan ama bir türlü güvenemiyorum çünkü bana sanki cinsellikle yaklaşmaya çalışıyormuşta elde edemeyince soğuk yapıyormuş gibi bunu ona söyledim tamam nir daha öyle konuşmalar olmicak dedi max 1 hafta sürdü spnra yavaş yavaş işte olur ya keşke şuan yanımda olsan arkandan sarılırdım sana falan ama bunlar ne kadar masumca düşünmek istesem de bir yandan iç sesim güvenme diyor. Bana geç cevap verdiğinde hemen kaygılanıyorum ama bakıyorum mesela son görülmesi bana en son mesaj yazdığı saat sosyla medyayı işle alakalı paylaşımlar için falan kullanıyo sadece onun dışında mesela dün akşam evdeymiş bana yazmadı bir de diyor ki dizi izliyordum hani iki saniye mesaj yazmak bir insan için zor olabilir mi ? Bir de bana ilk başta cinsellikle yaklaştığı için her dediğine inanasım bile gelmiyo ya cidden acaba ben çok mu detaya takılıyorum öğrenmek istediğim bu aslında salsam mı yani mesela bir kere bi doğru düzgün buluşsak ben rahatsızlıklarımı dile getiricem tekrarlanırsa da bırakırım ama dediğim gibi ben çok mu düşünüyorum çok mu takılıyorum böyle şeylere bir de dün akşam dedüm ki bana karşı soğuk musun? Çünkü önceden canım cicim şimdi 0 p da dedü ki yok değilim dedi sadece nu aralar hiç bir şey yapasım yok akşama kadar uyumak istiyorum dedi haftasonları bile çalışıyor
Hayır tabiki de bu yönü dışında işte hem tip olarak hem karakter olarak ama daha en başındayız ilişkinin birbiribizi tanımaya çalışıyoruz bu esnada bunları söylemesi çok aşırıya kaçıyorkime gore? ben ilk aydan sevdigim insanla o dedigi seyi yaparim zaten. sen yapmak istemiyorsan ve bunu dile getirdiysen onun yaptigi sey senin sınırlarına saygi duymamak ve seni taciz etmek oluyor. buna neden mhsade ediyorsun? dunyada erkek mi kalmadi?
adam senle salak salak konusup kendini tatmin ediyor seni taciz edip. hala diyorsun ki
bu tacizci adam mi tam aradigin iliski?
Ben kısmen katılıyorum ama sevişme olsa bile sürekli konuşmayı cinselliğe getiriyorsa soğurum bana hoş gelmiyor böyle erkekler çok rahatsız edici geliyor. Adamin tacizci olması konusunda katılıyorum benim aklımda çok çirkin bir profil canlandıkime gore? ben ilk aydan sevdigim insanla o dedigi seyi yaparim zaten. sen yapmak istemiyorsan ve bunu dile getirdiysen onun yaptigi sey senin sınırlarına saygi duymamak ve seni taciz etmek oluyor. buna neden mhsade ediyorsun? dunyada erkek mi kalmadi?
adam senle salak salak konusup kendini tatmin ediyor seni taciz edip. hala diyorsun ki
+500 katılıyorumadamla farkli frekanslardasiniz, ne ona eziyet edin ne kendinizi kandirin ayrilin rahatlayin.
ben biriyle sevgili olduysam o gün zaten öpüşerek ayrılmisimdir. opmeyeceksem, ellesmeyeceksem, basimi omzuna koyunca bana kocaman sarilmayacaksa aliden veliden ne farki var ki?
sahsen ben sizinki gibi bir iliski istemezdim resmi resmi. adam da istemiyor, oynasmak ellesmek istiyor. hani yasiniz olsa evliligi falan bekler belki dicem ama yas daha 22
adama "aman benle ellesme, beni bir 4 sene bekle" falan mi diyeceksiniz? adam da su gencliginin coşkun yaşında sizi bekleyecek mi? ya da ten uyumu görüp bilmeden evlenmeye razi mi?
tabii ki hayir
o yuzden ayrilin. birakin o kime arkadan sarilirsa sarilsin. siz de sizin bu hallerinizden mutlu olacak tonla evlenmeden önce cinsellige katiyen karsi, bekarete onem veren adamlardan birini bulun.
uzatmanin alemj yok
buna da +500kime gore? ben ilk aydan sevdigim insanla o dedigi seyi yaparim zaten. sen yapmak istemiyorsan ve bunu dile getirdiysen onun yaptigi sey senin sınırlarına saygi duymamak ve seni taciz etmek oluyor. buna neden mhsade ediyorsun? dunyada erkek mi kalmadi?
Cinselliğe karşı değilim ama bana gerçekten itici geliyor ben de sevgilimle öpüşürüm sarılırım koklarım her sevgili gibi ama ileri derece bir cinsel ilişkiye henüz hazır değilim bunu istemiyorum. Kendisine bunu söylemiştim tamam dikkat ederim dedi 1 hafta falan çok iyiydi sonra yavaş yavaş yine konuları cinselliğe getirmeye başladı+500 katılıyorum
ama bu noktada tamamen beklentiler devreye giriyor
karşı taraf cinsellik yaşamak istiyor, sen istemiyorsun konu sahibi
seni istemediğin için asla yargılamam. garipsemem. istemeyebilirsin. ama bu durumda kendin gibi bunu istemeyen biriyle olman gerekir, isteyenle değil
bu konuda adamı sapık ilan etmek doğru değil. konuda yanlış gördüğüm şey, sen istemediğini söylemene rağmen adamın hala devam etmesi.
yani bunu açıkça konuşmanız lazım. adamı da cinselliksiz bir ilişkiye zorlamaya gerek yok
yaş 22, bu tarz hormonların etkisi altında olması çok normal.
yengenc'in dediği gibi ben de ilişkilerimde anlattığı gibiyim, yakınlaşmak ve cinsellik isterim. bunları sevgilimle yaşamayacağım da kiminle yaşayacağım? sınırlar koyan bir insan değilim
şimdi ben bu adamın yerinde olsam kesinlikle senin gibi biriyle ilişkiye devam edemezdim konu sahibi
çünkü beklentilerimiz uyuşmazdı
bana göre cinselliğin zamanı da yok, tanıştığım gün de olabilir, hazır hissettiğim başka bir zaman da olabilir
ben bunu seviyorum ve olmadığında eksikliğini hissediyorum. bu adam da hissediyor işte şu an.
fakat adamın yerinde olsam saçma sapan yazmaya devam edip seni cinselliğe ikna etmeye çalışmam, kendi kendimi de tatmin etmem (eğer ediyorsa diye diyorum)
bir iki yoklarım, baktım tık yok, açıkça söyler ve yol veririm. bu tarz erkeklerin yaptığı da şu "ben onu ikna ederim" kafası ve davranışları aşırı yanlış geliyor bana.
buna da +500
o zaman ayrılmaktan başka yapacağın bir şey yokCinselliğe karşı değilim ama bana gerçekten itici geliyor ben de sevgilimle öpüşürüm sarılırım koklarım her sevgili gibi ama ileri derece bir cinsel ilişkiye henüz hazır değilim bunu istemiyorum. Kendisine bunu söylemiştim tamam dikkat ederim dedi 1 hafta falan çok iyiydi sonra yavaş yavaş yine konuları cinselliğe getirmeye başladı
e tamam iste adam asiriya kaciyor. Adam senin bedeninle ilgili sacma sapan konuşuyor. Adam senin cinsel organinla hayaller kurup bunu sen rahatsiz olmana ragmen seninle konusuyor.Hayır tabiki de bu yönü dışında işte hem tip olarak hem karakter olarak ama daha en başındayız ilişkinin birbiribizi tanımaya çalışıyoruz bu esnada bunları söylemesi çok aşırıya kaçıyor
Guvenmemekte haklısınız, güvenmeyin zaten daha bir ay da kimse kimseyi tanımaz. Sizde izin vermeyin, yok kucağımda olsan cart curt konuşma benimle bu şekilde deyin zaten siz öyle dediğiniz zaman size yazmayı kesicektirMerhaba hanımlar 22 yaşımdayım biraz küçük olabilirim sadece sorun bende mi onu öğrenmek istiyorum başkalarının gözünden. 1 aylık bir ilişkim var yani henüz yeni daha başlamadı bile neredeyse yam aradığım kişi ama içimden bir his güvenme diyordu hep ben tam tersini yaptım yine konuşmaya devam ettim görünüşte kız çevresi yok işine gider gelir falan ama bir türlü güvenemiyorum çünkü bana sanki cinsellikle yaklaşmaya çalışıyormuşta elde edemeyince soğuk yapıyormuş gibi bunu ona söyledim tamam nir daha öyle konuşmalar olmicak dedi max 1 hafta sürdü spnra yavaş yavaş işte olur ya keşke şuan yanımda olsan arkandan sarılırdım sana falan ama bunlar ne kadar masumca düşünmek istesem de bir yandan iç sesim güvenme diyor. Bana geç cevap verdiğinde hemen kaygılanıyorum ama bakıyorum mesela son görülmesi bana en son mesaj yazdığı saat sosyla medyayı işle alakalı paylaşımlar için falan kullanıyo sadece onun dışında mesela dün akşam evdeymiş bana yazmadı bir de diyor ki dizi izliyordum hani iki saniye mesaj yazmak bir insan için zor olabilir mi ? Bir de bana ilk başta cinsellikle yaklaştığı için her dediğine inanasım bile gelmiyo ya cidden acaba ben çok mu detaya takılıyorum öğrenmek istediğim bu aslında salsam mı yani mesela bir kere bi doğru düzgün buluşsak ben rahatsızlıklarımı dile getiricem tekrarlanırsa da bırakırım ama dediğim gibi ben çok mu düşünüyorum çok mu takılıyorum böyle şeylere bir de dün akşam dedüm ki bana karşı soğuk musun? Çünkü önceden canım cicim şimdi 0 p da dedü ki yok değilim dedi sadece nu aralar hiç bir şey yapasım yok akşama kadar uyumak istiyorum dedi haftasonları bile çalışıyor