Çok mu takılıyorum detaya

Bir ayda ne kadar tanıdınız?
Gerçekten merak ediyorum.
Yoksa sadece çekim ve mesajlaşmayla mı geldiniz bugüne kadar.
Harika biri olabilir ama bireysel sınır nedir bilmiyor, sizi sözlü taciz ediyor.
Böyle şeyler iki tarafın da rızası ile olur.
Eğer sizin sınırlarınıza saygı duymuyorsa iki tarafın da bu konuda problemi var demektir.
Biri ihlalci diğeri boyun eğici.
Lütfen sınırlar eğitiminizi tamamlamadan evlenmeyin.

Cinsellikle yaklaşması sadece o değil bana saçma sapan reelslar atıyor keşke kucağımda olsan falan diyor her konuşmayı bel altına çekiyor.
Rahatsız oluyorsa uzaklaş. Bir aylık flörtüne bu mesajları atmaz kimse. Hele karşı istemediğini belirttiyse. Mesele cinsellik konuşması da değil sizin kararınıza saygı duymaması. Sal gitsin bişa emek verme değmez zaman kaybı

Bir ayda yorgunluk falan dinlemez insan her an haberleşmek ister. Amacıni belli etmiş ben olmaz diyorum

Ay herkes yazmış hemen hemen adamın niyeti belli diye ki yazanlarda benim gibi muhtemelen büyük sizden yaşça siz hala bulusayimda konuşayım eğer hala devam ederse ozaman ayrilayim falan filan diyorsunuz insanı çileden çıkarıyorsunuz gerçekten. Yahu size soğuk yapmasindan dami anlamiyorsunuz ki bence bal gibi anlıyorsunuz
bence sizde isteyin sevisin kurtulun cunku iciniz onu bırakmak istemiyor belliki
İnsanlar konu acıyor herkes hemen hemen hem fikir hala yok şoylemi yok böylemi ilk defa bir konuya sinirleniyorum

adamla farkli frekanslardasiniz, ne ona eziyet edin ne kendinizi kandirin ayrilin rahatlayin.
ben biriyle sevgili olduysam o gün zaten öpüşerek ayrılmisimdir. opmeyeceksem, ellesmeyeceksem, basimi omzuna koyunca bana kocaman sarilmayacaksa aliden veliden ne farki var ki?
sahsen ben sizinki gibi bir iliski istemezdim resmi resmi. adam da istemiyor, oynasmak ellesmek istiyor. hani yasiniz olsa evliligi falan bekler belki dicem ama yas daha 22
adama "aman benle ellesme, beni bir 4 sene bekle" falan mi diyeceksiniz? adam da su gencliginin coşkun yaşında sizi bekleyecek mi? ya da ten uyumu görüp bilmeden evlenmeye razi mi?
tabii ki hayir
o yuzden ayrilin. birakin o kime arkadan sarilirsa sarilsin. siz de sizin bu hallerinizden mutlu olacak tonla evlenmeden önce cinsellige katiyen karsi, bekarete onem veren adamlardan birini bulun.
uzatmanin alemj yok

Tamam ama bakın mesela şakasına iddalaşıyoruz ditor ki ben kazanırsam ateşli bir sevişme daha birinci aydan sevdiğin bir insana bunu söylemek ne kadar mantıklı ki

Tamam ama bakın mesela şakasına iddalaşıyoruz ditor ki ben kazanırsam ateşli bir sevişme daha birinci aydan sevdiğin bir insana bunu söylemek ne kadar mantıklı ki
kime gore? ben ilk aydan sevdigim insanla o dedigi seyi yaparim zaten. sen yapmak istemiyorsan ve bunu dile getirdiysen onun yaptigi sey senin sınırlarına saygi duymamak ve seni taciz etmek oluyor. buna neden mhsade ediyorsun? dunyada erkek mi kalmadi?
adam senle salak salak konusup kendini tatmin ediyor seni taciz edip. hala diyorsun ki
tam aradığım kişi
bu tacizci adam mi tam aradigin iliski?

Ben evlenmeden önce cinsellik düşünmeyenlerdenim. Sarılma olur da cinsellik cıs eşime de söylemiştim vakti zamanında, oda ona göre seviyeli hareket etti.

Siz ne istiyorsunuz. Burada cinsellik yaşayıp üzülenler, konu açanlar, cinsellik yaşayıp yaşamadığını sananlar var sizin dini hassasiyetiniz varsa, önemliyse, tabularınız varsa ona göre hareket edin.

Sorduğunuz, değer yargılarına, inançlara, yaşadığı çevreye göre değişir...

1aylik ilişki için çok baglanmissin. Birbirinize uygun değilsiniz uzatmanın anlamı yok.

Ya tamam cinsellik normal ama 22 yaşında lisede abaza ergenler gibi konuşması normal değil böyle insanlar aşırı midemi bulandırır. Konu sahibi bence bu kişiden uzaklaşın aklımda beliren profil en ufak konuşmayı bel altına çekebilen kadınlarla ilgili vs saçma sapan reelsleri beğenen bir tip. Ayrıca 1 aylık ilişkide cinsellik yaşansa dahi bu şekilde konuşmayı sürekli cinsellige getiren insan soğutuyor

Hayır tabiki de bu yönü dışında işte hem tip olarak hem karakter olarak ama daha en başındayız ilişkinin birbiribizi tanımaya çalışıyoruz bu esnada bunları söylemesi çok aşırıya kaçıyor

Ben kısmen katılıyorum ama sevişme olsa bile sürekli konuşmayı cinselliğe getiriyorsa soğurum bana hoş gelmiyor böyle erkekler çok rahatsız edici geliyor. Adamin tacizci olması konusunda katılıyorum benim aklımda çok çirkin bir profil canlandı

+500 katılıyorum
ama bu noktada tamamen beklentiler devreye giriyor
karşı taraf cinsellik yaşamak istiyor, sen istemiyorsun konu sahibi
seni istemediğin için asla yargılamam. garipsemem. istemeyebilirsin. ama bu durumda kendin gibi bunu istemeyen biriyle olman gerekir, isteyenle değil
bu konuda adamı sapık ilan etmek doğru değil. konuda yanlış gördüğüm şey, sen istemediğini söylemene rağmen adamın hala devam etmesi.
yani bunu açıkça konuşmanız lazım. adamı da cinselliksiz bir ilişkiye zorlamaya gerek yok
yaş 22, bu tarz hormonların etkisi altında olması çok normal.
yengenc'in dediği gibi ben de ilişkilerimde anlattığı gibiyim, yakınlaşmak ve cinsellik isterim. bunları sevgilimle yaşamayacağım da kiminle yaşayacağım? sınırlar koyan bir insan değilim
şimdi ben bu adamın yerinde olsam kesinlikle senin gibi biriyle ilişkiye devam edemezdim konu sahibi
çünkü beklentilerimiz uyuşmazdı
bana göre cinselliğin zamanı da yok, tanıştığım gün de olabilir, hazır hissettiğim başka bir zaman da olabilir
ben bunu seviyorum ve olmadığında eksikliğini hissediyorum. bu adam da hissediyor işte şu an.
fakat adamın yerinde olsam saçma sapan yazmaya devam edip seni cinselliğe ikna etmeye çalışmam, kendi kendimi de tatmin etmem (eğer ediyorsa diye diyorum)
bir iki yoklarım, baktım tık yok, açıkça söyler ve yol veririm. bu tarz erkeklerin yaptığı da şu "ben onu ikna ederim" kafası ve davranışları aşırı yanlış geliyor bana.
buna da +500

Cinselliğe karşı değilim ama bana gerçekten itici geliyor ben de sevgilimle öpüşürüm sarılırım koklarım her sevgili gibi ama ileri derece bir cinsel ilişkiye henüz hazır değilim bunu istemiyorum. Kendisine bunu söylemiştim tamam dikkat ederim dedi 1 hafta falan çok iyiydi sonra yavaş yavaş yine konuları cinselliğe getirmeye başladı

o zaman ayrılmaktan başka yapacağın bir şey yok
yani açık açık konuştuysan bu adamın sana cevaben, senin istediğin tarzdaki ilişki bana uygun değil, ben sevgilimle bunları yaşamak istiyorum, bu sana uygun değilse herkes kendi yolunda mutlu olsun demesi gerekirdi.
ama bunu diyebilen erkek sayısı bu ülkede azdır. bizdekilerin kafası he he de geç sonra kıvama getiririm zaten şeklinde çalışıyor çoğu zaman
hiç sağlıklı bir kafa yapısı değil.
hayır gelmez bu çocukla mutlu olamazsın sen

e tamam iste adam asiriya kaciyor. Adam senin bedeninle ilgili sacma sapan konuşuyor. Adam senin cinsel organinla hayaller kurup bunu sen rahatsiz olmana ragmen seninle konusuyor.
bu masum bir sey mi?
kendine bunu yapilmasina razi oluyorsan daha cooook sacma iliskiler yasarsin

Guvenmemekte haklısınız, güvenmeyin zaten daha bir ay da kimse kimseyi tanımaz. Sizde izin vermeyin, yok kucağımda olsan cart curt konuşma benimle bu şekilde deyin zaten siz öyle dediğiniz zaman size yazmayı kesicektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…