Çok mu takılıyorum detaya

arifeal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
23
-11
22
Merhaba hanımlar 22 yaşımdayım biraz küçük olabilirim sadece sorun bende mi onu öğrenmek istiyorum başkalarının gözünden. 1 aylık bir ilişkim var yani henüz yeni daha başlamadı bile neredeyse yam aradığım kişi ama içimden bir his güvenme diyordu hep ben tam tersini yaptım yine konuşmaya devam ettim görünüşte kız çevresi yok işine gider gelir falan ama bir türlü güvenemiyorum çünkü bana sanki cinsellikle yaklaşmaya çalışıyormuşta elde edemeyince soğuk yapıyormuş gibi bunu ona söyledim tamam nir daha öyle konuşmalar olmicak dedi max 1 hafta sürdü spnra yavaş yavaş işte olur ya keşke şuan yanımda olsan arkandan sarılırdım sana falan ama bunlar ne kadar masumca düşünmek istesem de bir yandan iç sesim güvenme diyor. Bana geç cevap verdiğinde hemen kaygılanıyorum ama bakıyorum mesela son görülmesi bana en son mesaj yazdığı saat sosyla medyayı işle alakalı paylaşımlar için falan kullanıyo sadece onun dışında mesela dün akşam evdeymiş bana yazmadı bir de diyor ki dizi izliyordum hani iki saniye mesaj yazmak bir insan için zor olabilir mi ? Bir de bana ilk başta cinsellikle yaklaştığı için her dediğine inanasım bile gelmiyo ya cidden acaba ben çok mu detaya takılıyorum öğrenmek istediğim bu aslında salsam mı yani mesela bir kere bi doğru düzgün buluşsak ben rahatsızlıklarımı dile getiricem tekrarlanırsa da bırakırım ama dediğim gibi ben çok mu düşünüyorum çok mu takılıyorum böyle şeylere bir de dün akşam dedüm ki bana karşı soğuk musun? Çünkü önceden canım cicim şimdi 0 p da dedü ki yok değilim dedi sadece nu aralar hiç bir şey yapasım yok akşama kadar uyumak istiyorum dedi haftasonları bile çalışıyor

Cinsellikle yaklaşıyor dediğiniz arkanızdan sarılması,öpmek istemesi mi? Ama bunu da bu yaşlarda normal karşılamak gerekiyor bence. Her yaşın gerektirdiği bir ilişki tarzı var,bu kadar ise bana normal geldi.

Ayrıca yorgun insan dinlenmek uyumak ister. Her boşluğunda da mesaj atmak zorunda değil.

Cinsellikle yaklaşması sadece o değil bana saçma sapan reelslar atıyor keşke kucağımda olsan falan diyor her konuşmayı bel altına çekiyor.

1 aylık adama niye güvenesin zaten?

cinsellikle yaklaşmaya çalışıyormuşta elde edemeyince soğuk yapıyormuş gibi bunu ona söyledim tamam nir daha öyle konuşmalar olmicak

aralar hiç bir şey yapasım yok
Kucağına gelsem de mi desen?anında değişir cinsellik konusunda yaklasımı sana tuhaf gelebilir yadırgamam ama sevgilin düskünse ve bozulunca da enerjisi bitmis.Bu sana yaklasımını direkt cinsellik yüzünden diye düsündürmesin ama o yüzden söylemedim.İnsan hoslandıgı sevdigi kisiyle yakınlasmak ister yani normal bu.

İnsan cinsellik ister de önce sevgi güven yakınlık olmalı, siz cinseliği istemeyince soğuk yapmıs
İçinizde hep şüphe varmıs

Yorgunum vs bahane bence geçiştirmiş
Cinsel konu açsan senden iyisi yok hep ilgi verir

sevgililik istiyorsanız olmaz bence hep ısrar edecek, kaybetmekten de korkmuyor

Hoşlandığı birine çok temkinli yaklaşırdı kaçırmaktan korkardı vakti gelince de cinsellik olurdu zaten

Adam size cinsellik ile zarfliyor bakim olur mu olmaz mı gibisinden sizde soğuk yapınca direk sizden uzaklaşmış detaya tabiki takılın bu iş olmaz yani istediğini verseniz bile yine sonu ayrılık çünkü bastan amacı belli bu sefer sizden sıkılır başka aşklara yelken açar net yani

Deme öyle deme,sevgiliyken ikinci gün dudagıma yapısan esime sen hayırdır demistim de evlencem ben senle demisti kimi de sevgisinden opermiss..
Böyle şeyler yazıyorsunuz insanlar da aptal aptal adamların belki sevgili oluruz diye sapık muhabbetlerine tahammül ediyor halbuki siz istisnasınız

Böyle şeyler yazıyorsunuz insanlar da aptal aptal adamların belki sevgili oluruz diye sapık muhabbetlerine tahammül ediyor halbuki siz istisnasınız
Kesinlikle haklısın.Çok dogru..niyetleri bilemiyoruz maalesef.Son dönemlerdeki bozulmanın ayyuka çıkmasının nedenini konustuk geçen gün de,acaba hep vardı da suan sosyal medya aktif kullanılıyor diye daha cok mu ifsalanıyor dedik.Her daim uyanık olmak gerek muhakkak.

Peki arkadaşlar bu durumda ne yapmalıyım yani çalışmasından zaman bulamıyor beyefendi buluşmaya buluşmayı bekleyip öyle mi konuşayım en azından rahatsız oluyorum falan derim bakrım devam editor ayrılırım öyle mi yapayım nasıl bir yaklaşım sergilemem lazım

Daha 1 ay olmuş ve güven vermeyen bir ilişki. Her fırsatta cinsellik konusunu açıyor. Daha genceciksin boşver sana başka erkek arkadaş mı yok? Bence ayrıl
gitsin

Lovebombinh, Gaslighting, Ghosting ve kara toprak ..

Bir ayda bu kadar uçması normal değil.
Böyle şeyler iki tarafın da rızasıyla olur, tek taraflı taciz gibi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…