cok mu sey istiyorum

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
Merhaba arkadaslar..

Benim aşk durumum: mAaalesef platonik.

Ben 6-7 yıldır bi ünlüye aşıgım. Onu bi iki defa gercek hayatta gordum tabi o benim varligimdan bile habersiz. Yinede cok seviyorum. lütfen bu bi hayranlik falan demeyin duygularim cok farkli burda adini soylemek istemiyorum zaten pek taninmis degil. Beni farketmesini saglayamam cunku yurtdisindayim. Ve en canimi yakan sey bi sevgilisi olmasi. Ne yapmaliyim sizce.

üzüldüm canım yaa bu kişi kim merakta ettim? türkiyedemi? ve yaşın kaç ? yaşını sormamın nedeni çok gençse öyle duygular besleniyor önlülere vs :)

üzüldüm canım yaa bu kişi kim merakta ettim? türkiyedemi? ve yaşın kaç ? yaşını sormamın nedeni çok gençse öyle duygular besleniyor önlülere vs :)

evet turkiyede tanirmisin bilmem serhat kilic. Yasimda 25. Hayranlik degil biliyorum ve ona da ulasamam cunku ben yurtdisindayim. Sadece twitter uzerinden iste ama takip etmekten bile cekiniyorum.

tanıdım canım yani ciddi ciddi aşıkmısın?türkiye ye geldiğinde görüşebilirsin belki :( başka biriyle çıksan belki unutursun..benimde kardeşim tiziano ferroya aşık gibiydi çok hayrandı sonra dediki bu kim oluyorki ben ona aşık olayım gülüyor düşündükçe :)gerçek hayatta biriyle tanıştı ona aşık olunca tizianoyu unuttu..umarım sende başka birine aşık olursun yada serhat kılıç sana aşık olur :)

Back