Çok mu iyimserim?

Allah rast getirsin

Yaptırdık. Benim hipofiz adenomum var, prolaktinimi yükseltiyo bi yıl önce teşhis konmuştu. Güzel seyrediyodu sonuçlarım ama geçen ay yine tepetaklak olduğunu gördük. Mr çekilcek bakalım tekrar. Eşimin de likefaksiyon süresi uzun biraz ama diğer değerleri güzel

Sağlıklı beslenme spora başladım nihayet üçüncü haftaya giriyorum, meditasyona da çok niyetlendim ama neresinden başlasam bilemedim bi türlü

Alınganlık yapıyorsunuz.
Onun da bir şekilde olamıyor sizin de..
Bence sizinle bu konuda daha rahat konuşuyor. Herkesin anlamayacağını düşünüyor.

Allah isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah..

İnşallah nasip olur hayırlısıyla :) üzme kendini her nasip vaktine esirmiş çokta kafaya takma stres bünyeyi gerçekten etkiliyor

İnşallah nasip olur hayırlısıyla :) üzme kendini her nasip vaktine esirmiş çokta kafaya takma stres bünyeyi gerçekten etkiliyor
Orası öyle hayırlısıyla sağlığıyla gelsin inşallah tüm evlatlar

Prolaktin düşüyor ama galiba bazi ilaclarla canım dimi canını sikma
Düşüyo da işte 5 6 aydır belki daha fazla çok güzeldi geçen ayki kontrolde yine tavan. Mr dan sonra kitleyi almayı teklif etcem doktor kabul ederse

Sağlıklı beslenme spora başladım nihayet üçüncü haftaya giriyorum, meditasyona da çok niyetlendim ama neresinden başlasam bilemedim bi türlü

gercekden faydasini görürsün. ben bu sorunu 10 yila yakin cektim. gitmedigim doktor kalmadi- neticede saglikli beslenme ve spor sorunu cözdü.
meditasyonun kilavuzu aslinda yok-
ben ilk baslarda dinlendirici musik acip kulaklikla yataga yatiyordum.
ilk zamanlar 10 dakika yetiyordu. önemli olan beyninizin dinlenmesi. herkesin sistemi farkli oluyor.
bana spor mesela asiri iyi geliyor. o an sadece kendime ve vucuduma konzentre oluyorum.
nasil yaparsaniz yapin ama asla insanlarin lafini takmayin.
arkadasiniz belki sizi üzmek icin diyor belkide sadece icini döküyor. bunun asil cevabini asla bulamazsiniz zaten. bu sebepten dolayi vucutdaki prolaktin ve cortisol seviyesi yükseltmeye gerek yok :)

Evlat özleminizi bir an evvel giderirsiniz inşallah.
Neden bilmiyorum ama kadın yalan söylüyor gibi hissettim. Tamamen hissikablelvuku. Aslında sürekli deniyor, olmuyor. Arada tutturuyor, o da düşüyor. Doğurganlığın başarı olduğunu düşünen insan çok bu memlekette. Dostlarınızı iyi seçin.

İşte meditasyonun o beyindeki düşüncelerden uzaklaşma kısmını asla başaramıyorum :)

Bana da öyle geliyo. İlk bebeğine de korunurken hamile kalmış ama günü geçmeden çok önce öğrenmiş hamile olduğunu, yani ben korunuyoken erkenden neden test yaptığını da anlamlandıramıyorum şuan mesela, önceden takılmamıştım bunlara ama dünden beri sürekli aa şu da mı art niyetliydi acaba modundayım

İşte meditasyonun o beyindeki düşüncelerden uzaklaşma kısmını asla başaramıyorum :)

ozaman uzaklasma- cok istedigin bir duruma (seni mutlu edecek, bebek haric) konzentre ol.
mesela gölerini kapa ve kendine kumsalda günesleniyor gibi görmeye calis- denizin sesini duy, günesi hisset. zamanla olur- ilk denemede olmaz zaten.

beslenme konusunda bi 3 veya 6 ay vejeteryan yasayabilirsin.

canim kimyasal olcaksa hic olmasin daha iyi onun buruklugu daha kotu sana. gelince kolay hamile kalmak. marifet degil onemli olan gec olupta guc olmamasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…