ben istanbulda yaşıyorum kanuni eğitim araştırmada gidiyodum endokrine daha önce farklı bi şehirde gittiğim endokrinden farklı bi tedavi uyguladı. Normalde dostineks alımını farklı yapıyodum benim de sizin gibi sıfırı görmese de 5in altına düşüyodu ama bu hastanedeki doktorum şu an dozunu hatırlamıyorum tedavi şekliyle 12 olarak sabitlenmişti ilacı bırakmıştım zaten 1 aydır hamile kaldım hamile kalabildiysem prolaktinin normal seviyede
Bi tanıdığımla aynı zamanlarda evlendik. Zaten toplumu biliyorsunuz evlen evlen hadi çocuk yok mu o olunca 2. Falan filan istekleri bitmez. İşte bu benimle aynı zamanda evlenen tanıdığım ben daha hamile değilken biz çocuk düşünüyoruz dedi. Ben de o sıra doktorlarla boğuşuyorum. O yüzden biz düşünmüyoruz diyorum. Gerçi doktor senin çocuğun olmaz diyene kadar hakikaten hazır hissetmiyodum kendimi. Düşünmüyodum da daha evleneli 1 sene bile olmamıştı. Bu dediğim kişiler gayet sağlıklı çocuğa engel bir şeyleri olmayan insanlardı. Ama işte nasip mi ne ben hamile kaldım. Adenomuma rağmen ben hamile kalabildim. Kız benim başımda kist olduğunu hamileliğimin düşük ihtimal olduğunu biliyordu. Bu sefer kendi strese girdi. Ben 7 aylık hamileydim o anca o zaman hamile kalabildi. Her hafta doktordaydı olmuyo diye
tüp bebek bile düşündü psikolojisi bozuldu. Ben sakin olmasını söylüyodum. Bi kadın doğum uzmanı bana demişti ki senin hamile kalman zor ama doğumdan sonra süt açısından bebeğin hiç sıkıntı çekmeyecek çünkü prolaktinin yüksek olacak. Kadınlar her gün hamile kalınabilir zannediyorlar demişti ama ayda toplamda 3 gün hatta yüksek ihtimalli tek gün var demişti. O da yumurtlama zamanı. Hiçbir problem olmamasına rağmen yıllarca çocuk için uğraşanlar var demişti. Tabiki yanlış yönlendirmek istemem doktorunuz tüp bebeğe yönlendirdiyse deneyebilirsiniz çevremde tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar sürecin hem madden hem manen zor bi süreç olduğunu anlatıyor. Rabbim sizin yardımcınız olsun. İnşallah yakında güzel haberleri alırsınız