- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynen böyle düşünüyorum çok konuşkan bi insan değilimdir ben çok şey paylaşmam ama konu bi şekilde hep burada. Zaten dün “ayıptır söylemesi” mimiğinden sonra böyle bi düşünce kapladı yoksa bi yıldır olan muhabbet.Arkadaşını tanımıyorum günahını alamam ancak bilmeyerekte yapsa (zannetmiyorum bazi insanlar cok fesattir hatta insanlarin yuzde 80 i fesattir) yaptigi igrenc ve terbiyesizlik
Ben olsam görüşmeyi keserdim
Ki kestim de
Hem de cocukluk arkadasim,yasi benden büyük,benden önce evlendi evlendiginin 2.ayı hamile kaldı. Doğurdu
Bana kendisi konu açıyor,soyledikleri aynen şunlar
Ben zaten hemen hamile kalırım
Hani ben haziranda dogurcam ya (nerden biliyorsa oyle planlıyormuş)
Doktor bana dedi ki sen cok doğurgansın
Ben cok guzel hamilelik geçirdim,hic sigara icilen yerde durmadim mesela
Doktor hayret etti senden nasil böyle çocuk çıkar dedi
2.cocuk olsun büyüsün oyle değiştircem mobilyalarimi (yani olacağından da emin ) tobe estafurullah
Ya o tabletler de spermleri etkiliyormus (esimin sperm sayisinin dusuk oldugunu onunla paylaşmıştım cunku ben bir gerizekali malım )
Suanda görüşmüyorum. Gorusmicem de kesinlikle iyi niyetli gelmiyor bana artık
Ha en son bombasi da şu oldu , ablasi galibaa hamileymis doktora gidiceklermis.
Gittiler galiba hic bir sekilde bahsetmedi,
Ablam hamile ve ya degil diye
Ki ablasi 10 senelik evli 2 cocugu var onu mu kiskancam yani ben?
Akli sira bana üzülüyor hani bizim olmadı ya
Gerizekalı !
Bence o kizla görüşme
Cok ciddiyim görüşme
Söylediklerini son kez,oturup düşün,aklına mimiklerini soyleme tarzını getir. Niyetini anlayacaksin
Ama son kez düşün ve sonra yol ver. Bizim sinire strese degil morale motivasyona ihtiyacimiz var
Boyle art niyetli dostlara hele hic ihtiyacimiz yok
Yakınına söyle düşüklerin sebebini araştırtsınselamlar,
Bdv’ye konu açıcağımı hiç düşünmezdim, çokta büyük bi dert değil ama buruğum biraz. 18 aydır bebek istiyorum ama nasip olmadı. Konu olmaması da değil aslında elbet üzülüyorum ama hayırlı vakitte sağlığıyla gelsin inşallah. Bi yakınımız var geçen yıl kimyasal gebelik geçirdiğimde o da düşük yapmıştı. İlk denememde tuttu ama düştü ilk bebeğime de korunurken hamile kalmıştım falan dedi.
O zamanlar çok dokunmamıştı lafı ama dün yine beraberdik, düşük yapmış yine. ayıptır söylemesi geçen yıldan beri ilk kez bu ay denedim yine tuttu ama düştü falan yine bebek konusuna girdi. Şöyle bi düşündüm de biz yan yana geldiğimizde hep bunu dinlemişim korunurken hamile kaldım, ilk kez denedim tuttu vb bi yıldır aynı cümleleri milyonlarca kez işitmişim. Bu kişi benim bu kadar süredir istediğimi ve çok üzüldüğümü biliyo şahsen ben olsam düşük yaptıktan sonra üzütüsünü bildiğim bi kişiye bu konuyu bu şekilde açmazdım. Sizce ben hassas olduğum için mi içimdeki bu burukluk, yoksa gerçekten hep art niyetliydi ben yeni mi anlıyorum?
Kusura bakmayın uzun yazmışım, bugün iki hamilelik haberi üzerine bunları düşününce hassaslaştım iyice. Ben mi kuruntu yapıyorum, yanlış bendeyse nasıl düzeltebilirim?
Belki de öyle ama işte düşük yapmadığı zamanlarda da ilk evladına korunurken hamile kaldığını dinliyodum. Ki düne kadar da hiç art niyet gütmemiştimBu kadar hassas olmanıza gerek yok.Kadın size düşük yaptım diye anlatmış yani ilkinde tuttu ama sonrasında hep düşük yaptım demiş sizi kendine yakın görüyor belkide canı sıkıldığı bir konuyu paylaşıyor siz yanlış düşünüyorsunuz.
Hipofiz adenomum var, prolaktinimi yükseltiyo. Onu çözmeden tüp bebek önermediler bu sorun çözüldüğünde olur gözüyle bakıyolar. Bu aydan itibaren nisana kadar korun dediler. Mr çekilcek martta ona göre bi yol çizicezYakınına söyle düşüklerin sebebini araştırtsın
Çünkü yine hamile kalsa yine düşecek
Kanında pıhtılaşma olabilir
Size gelince siz de iyi bir tüp bebek merkeZine gidin eğer istiyorsanız
Çünkü 18 ayda olsa olurdu
Tüp bebek de zaman istiyor çünkü
Akışına birakmakla alakası yokSiz fazla hassassınız 18 !!!aydır bebeğim olmuyor demenizden anladım. Bunu saymayın takmayın önemsemeyin akışına bıraktığınız zaman hamile kalırsınız.
Hormon değeridir o güzel dediği :)Hipofiz adenomum var, prolaktinimi yükseltiyo. Onu çözmeden tüp bebek önermediler bu sorun çözüldüğünde olur gözüyle bakıyolar. Bu aydan itibaren nisana kadar korun dediler. Mr çekilcek martta ona göre bi yol çizicez
Yakınım için bende söyledim ama değerleri çok güzelmiş öyle söyledi
Baktırdım, heterozigot çıktı 4 5 değerim baskın değil ama yine de coraspin kullan dedi.Hormon değeridir o güzel dediği :)
Aklında olsun sen de kanında pıhtılaşma var mi her ihtimale karşı baktır
Çok takılma insanlaraselamlar,
Bdv’ye konu açıcağımı hiç düşünmezdim, çokta büyük bi dert değil ama buruğum biraz. 18 aydır bebek istiyorum ama nasip olmadı. Konu olmaması da değil aslında elbet üzülüyorum ama hayırlı vakitte sağlığıyla gelsin inşallah. Bi yakınımız var geçen yıl kimyasal gebelik geçirdiğimde o da düşük yapmıştı. İlk denememde tuttu ama düştü ilk bebeğime de korunurken hamile kalmıştım falan dedi.
O zamanlar çok dokunmamıştı lafı ama dün yine beraberdik, düşük yapmış yine. ayıptır söylemesi geçen yıldan beri ilk kez bu ay denedim yine tuttu ama düştü falan yine bebek konusuna girdi. Şöyle bi düşündüm de biz yan yana geldiğimizde hep bunu dinlemişim korunurken hamile kaldım, ilk kez denedim tuttu vb bi yıldır aynı cümleleri milyonlarca kez işitmişim. Bu kişi benim bu kadar süredir istediğimi ve çok üzüldüğümü biliyo şahsen ben olsam düşük yaptıktan sonra üzütüsünü bildiğim bi kişiye bu konuyu bu şekilde açmazdım. Sizce ben hassas olduğum için mi içimdeki bu burukluk, yoksa gerçekten hep art niyetliydi ben yeni mi anlıyorum?
Kusura bakmayın uzun yazmışım, bugün iki hamilelik haberi üzerine bunları düşününce hassaslaştım iyice. Ben mi kuruntu yapıyorum, yanlış bendeyse nasıl düzeltebilirim?
İnsallahBaktırdım, heterozigot çıktı 4 5 değerim baskın değil ama yine de coraspin kullan dedi.
Sağlıkla gelsin inşallah bebeğin musmutlu günlerini gör
Ayakta yaptıysa büyük başarı ben anca ayakları yukarı kaldırıp duruyorum :) ağlak halimden çıkardın, teşekkür ederimmÇok takılma insanlara
Bana becerip de bir çocuk yapamadın diyen bile oldu
Sanki ben yapacağım veren allah....
Yakınlarımdan biri sürekli pr zervatifin yırtıldığını eczaneye ertesi gün hapı almaya gittiğini falan anlatır ama yine de korkuyorum der o kadar becerikliler yani
Hatta kuzenim de biz çok afedersin ilk çocuğu ayakta yapmışız farkında değildik dedi
Bunlar çok özel seyler bana göre
Ama bazı insanların hayattaki tek başarısı çocuk doğurmak , üremek olunca bu tarz konulara dahil oluyoruz
Benim senelerce gitmediğim pozisyon kalmadı
Hatun bana ayakta yaptık diyor düşün yani :)
Ayakta yaptıysa büyük başarı ben anca ayakları yukarı kaldırıp duruyorum :) ağlak halimden çıkardın, teşekkür ederimm
Ben de aynen böyle düşünüyorum çok konuşkan bi insan değilimdir ben çok şey paylaşmam ama konu bi şekilde hep burada. Zaten dün “ayıptır söylemesi” mimiğinden sonra böyle bi düşünce kapladı yoksa bi yıldır olan muhabbet.
Ekstra olaraktan eşiniz için çakşır denediniz mi hiç? Bize çok faydası oldu
Öyle daha güzel imkan sunabilceğim bi vakiti bekliyodur belki :)
Ağlama üzülme
Herşeyin bir zamanı var unutma
Bence fazla alıngansınız gibi geldi bana çok kafanıza takmayın derimBelki de öyle ama işte düşük yapmadığı zamanlarda da ilk evladına korunurken hamile kaldığını dinliyodum. Ki düne kadar da hiç art niyet gütmemiştim
Hayırlısıyla gelsin inşallah çok bekletmesin, ben de bu ay aşılama düşünüyodum ama prolaktin işimi bozdu nisandan sonra kısmetseTerbiyesiz ya. Ayiptir söylemesiymis.. hic samimi biri degil gibi bu şahıs
Esimin yükseldi sayilar hız falan aspartik asit kullandi
Ancak bende pco var canım. Aşılama yaptırdık. Kasim ayinda.. tutmadi esim dedi subatta bidaha yaptiririz dedim yok istemez tup bebege gecelim. Mayis ayinda ya mikrocip asilama ya da tup bebek denicez canimm
İki aşılama oldumHayırlısıyla gelsin inşallah çok bekletmesin, ben de bu ay aşılama düşünüyodum ama prolaktin işimi bozdu nisandan sonra kısmetse
Parası hiç sorun değil evlendiğim günden beri her ay bi köşeye para atıyorum çocuk için, ihtiyaçlarını karşılarım diye düşünüyodum ama tedavisine kullanırım artık. Ben de tüp bebek daha yüksek ihtimal gidip yaptırıp çıkayım kafasındayım ama nasip. Korunma sürecim hemencik bitsin de gircem bakalım o telaşlaraİki aşılama oldum
Aşılama İnan tutma olasılığı çok düşük
Tüp bebek daha yüksek ihtimal
Bulunduğun sehirden rapor alıp özelde indirimli de yaptırabilirsin
Akışına bırakmıştım bi süredir aslında ama hipofiz bezimdeki kitleden dolayı hormonlarım yine yükseldiği için hastane yollarına düşünce orada soruyolar ne kadardır istiyosunuz diye