Çok mu fevri davrandım ?

Allah'tan sizi aldatmıyor, aldatsa neler yapacak kim bilir?

İhanet değil mi bu şimdi?

Dil dile değmeden dil öğrenilmez tabi, adam da bir yerde haklı

Doğrusunu yapmışsınız, foolish casanovaya bak hele.

adamdaki yüzsüzlüge bak .
Bide iyi yaptım mı diye soruyor musun ?
En doğru kararı vermişsin.
Bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim.

Reactions: PRF
Allah'tan sizi aldatmıyor, aldatsa neler yapacak kim bilir?

İhanet değil mi bu şimdi?
Aa lutfen ama, kulturel bir etkinlik bu. Ihanet degil de cultural exchange diyelim.

Yatakra mi yakalaman lazim,
Adam flortoz ,daha iyisini bulsa
Senide direk terk ederdi zaten

Kültürler arası savaş çıkarırım valla!
Beni 3.sayfalardan toplarsınız.
Konu sahibi bayağı sakin.
Turk erkeklerinin Slav kadinlarla iletisim kurmalari, 'tatil' amacli ulkelerine gitmeleri hic masum degil.

QUOTE="lemmy, post: 51264401, member: 705685"]Turk erkeklerinin Slav kadinlarla iletisim kurmalari, 'tatil' amacli ulkelerine gitmeleri hic masum degil.

Kahrolsun Amarıgaaaa kahrolsun Raşşan görlz!
Yuva yıkıcılar. [/QUOTE]
Valla bence Ruskilerin bir sucu yok, bizim erkeklerin gozu disarida. Sisters before misters diyorum.

Rus kızı ile ıngilizce geliştirmek bu da iyiymiş.Ruslara Türkçe öğrettik biz nasıl inandın bu ıngilizce öğreniyorum muhabbetine konu sahibi.Sevgilin büyük ihtimal Türkçe öğretiyordur o yüzden iyi yapmissin

Kız iyi yapmıssın ayaklı yalan makınesi bu yalı çapkını seni cokk üzerdi cok

Erkek arkadaşım normalde kadınlar düşkün biri ne yazık ki.

Beni aldatmayacağından eminim.

Bu iki cümlen ne kadar tezat. Adamın yaptıkları da oyle. Rus biriyle sanalda takılmak da aldatmaktır bana göre.

Şu ingilizce geliştirme yalanı hala kaldı mı ya? Söyle ona bi ara güncellesin yalanları

Eski olsa da arkadaşım yazmış yalanı bile daha iyi. Adam bide yüzsüz bacak macak beğenmiş hala da üste çıkıyor pes

Rus ablamız ingiliz dil ve edebiyatı mı okumuş peki? Yalanın babası bence. Kendisine ilgi duyan biriyle konuşabilir diye bahsettiğiniz adama fazla güvenmiyo musunuz sizce? Bence doğrusunu yapmışsınız.

Erkek arkadasin sapigin teki. Iyi degil COK iyi etmissin.

İngilizcesini gerçekten geliştirmek isteyen kişi Amerikan ya da İngiliz ile konuşur Rus ile değil

Dogru yaptin tabi ki. Sen sana her ilgi gosteren erkeklerle konusup sevgilini degersizlestiriyor musun? Bunu neden hak edesin ki

. Öylesine takip ettiğini, resimlerini bile incelemediğini söyledi
bi insan bacak fotoğraflarını instagrama koyan bi rusu neden öylesine takip eder? kıza lafım yok istediğini koysun ama sevgilisi olan erkek öylesine takip etmez. kimi yiyor acaba? doğa sayfalarını filan takip etisn öylesine neden rus kadınlar?

Bacaklarını çektiği ve bi kaç tane de yüzünün olduğu resmî beğenmiş. Bunun üzerine arayıp açıklama istedim. Açıklaması "evet o resmî beğenmem hoş değil ama takip etmem normal".
birinci yalanı direkt patlamış elinde. hani öylesineydi? güven bitti bence burda. takip etmesi hala normal değil eğer gerçekte tanışmıyolarsa ki tanışmıyolar işte.

ben bazen İngilizcemi geliştirmek için yabancı birileriyle konuşuyorum. Daha ileri gitmiyorum sabit konuştuğum biri Yok"
ingilizce geliştirmek için neden rus kadınlarla konuşmak benim beynim bunu almamak isdsadidl ingiliz erkeklerinin soyu mu tükendi?

bence güven bittiyse bitmiştir. normalde sosyal medya olaylarına takık değilimdir. burda hep yazarım eski sevgilisini aratmış diyenlere e nolcak normal bişey diye. ama burada düpedüz yalan var. kaldı ki yanına gelmeden önce instagram mesajlarını sildiğine neredeyse adım kadar eminim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…