Çok mu fevri davrandım ?

Allahın ya!! Ya ne yaptın?!!! Doğru tabikide...soruyorsun bir de. güleyimmi ağlatayımmı bilemedim yani!

Ayol! kız unutmuştur bile, eski konuymuş. Bundan sonra mesaj tarihine bakmadan yorum yazmayacağım.

Dm deki mesajlar silinebiliyor biliyorsunuz değil mi? Yani mesajları silmiş sonradan da iyi geceler mesajı gelmiş olabilir. Çapkın diye nitelendirdiğiniz biri için nasıl aldatmaz diyorsunuz ki? Valla bravo! He bi de o fotoğrafları da ingilizcesini geliştirdiği için beğenmiştir kesin. Kötü niyeti yok çocuğun.

Çok net ve yalan söylemeyen biridir. Buna inanabilirim aslında ama yine de ilişkisi olan birinin yapmaması gerektiğini düşünüyorum
Ruslardan İngilizceyi öğrenmek mi? Herhalde dünya üzerinde İngilizce öğrenilecek son insanlar Ruslardır . Kendileri zor öğreniyor. Bence çok net ve yalan söylemeyen birisi değil kendisi. Sen iyi niyetinden ve sevginden öyle düşünüyorsun.

Önceden mektup arkadaşlarımız olurdu İngilizce gelişsin diye valla sular seller gibi konuşamadık
Hani düzenli biriyle konuşsa diyeceğim ki sosyloji psikoloji siyaset falan konuşup kelime dağarcığı geliştiriyor ama öyle adam da böyle savunma yapmaz
Doğrusunu yapmışsın aldatmayacağından ben olsam emin olmam

="mamursevgili, post: 52162791, member: 841891"]benımde sana sorum su hangı depresyon halınde sectın bu cocugu
benim de size sorum şu:Bugün kaçıncı eski konuyu hortlatışınız..bilerek yaptığınızı düşünmeye başlıyorum artık.

ayy çok komiksin gerçekten daha fevri mi diye soruyorsun bide farkında degil misin resmen aldatıyor seni bide kılıf buluyor buna sende yiyorsun bisey demiyorsun çok sasirticisin gercekten ayrılmak icin bile geç kalmışsın.. zararın neresinden dönersen kardır kendini düşün bence daha fazla üzülme..

Doğru yapmışsın. Adam daki rahatlığa bak Seni çok güzel hiçe saymış valla.
Rusla mı İngilizce geliştiriyormuş?
Erkek yok muymuş konuşacağı?
Hem Rus, hem kadın, hem İngilizce?
Harbi senin aklınla dalga geçmiş resmen.

Bence çok iyi yapmışsın .Başta beni aldatmayacagima eminim yazmişsin.acaba daha ne yapsın aldatma olması için ilaki yatakta mi basmak lazim buda aldatman başka filli

Ingilizcesini gelistirmek icin Rus bir KADINLA konusuyor demek. Nice :-D
Hahahah sabah sabah kahkaha attım. Bu konu da 4637388 sefer açıldı ya. Doğruluğundan şüphe ediyprum artık.

Edit: Konu eskiymiş, dağılıyoruz evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…