Çok mu fevri davrandım ?

benim üniversitedeki sevgilim bana çok düşkündü. biraz pısırık bir tipti aynı zamanda. böyle ruslarla ingilizcesini geliştirirken bi baktım ben ren geyiğine dönmüşüm. o pısırık yaptıktan sonra herkes yapar. eee dil dile değmeden dil öğrenilmezmiş.

Çok net ve yalan söylemeyen biridir. Buna inanabilirim aslında ama yine de ilişkisi olan birinin yapmaması gerektiğini düşünüyorum
Bencede dogru soyluyordur seni asla aldatmaz fevri davranmissin....

Ruslari ben de gormedim ama Italyanlari cok gordum.
He bir İtalyanı uyardım yani yanlış yazmıştı İngilizce konuşmuyorduk neyse uyuz oldu herhalde bana onun da tipi uyuzdu zaten

Ruslari ben de gormedim ama Italyanlari cok gordum.

Direk kızlara do you want sex yazıyorlar önyargısı var milletin bi Türk olarak bakıyorsun adamın resmine sessiz sakin annesinin dibinden ayrılmayan süt dökmüş suratı ama bunu yazıyor direk çok ayıp. Bizim kızlarda bizimkiler bizi bulmasın diye memleketi Kanada yapıyorlar ama profil
resmi Eminönünden

Yıkıldım .

Allah'tan aldatmayacağına eminsin he bi de emin olmasan ne olurdu acaba ? Aldatma bi tek fiziksel olan bişey değil yaptığı şey de aldatmaya girer

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Allah'tan aldatmayacağına eminsin he bi de emin olmasan ne olurdu acaba ? Aldatma bi tek fiziksel olan bişey değil yaptığı şey de aldatmaya girer
Aslında sizin gibi düşünen biriyim ve başkasına yapılsa affedilmeyeceğini söylerdim. Ama işte gönül bu zor geliyor. Bir de normal bişey de ben mi abartıyorum diye düşündüm ondan sizlere sordum ama sanırım doğruyu yaptım

su dunyada hayatda aldatmayacagına emınım gorusunu degıstırdıgınız an sonuca ve netlıge daha cabuk ulasırsınız

Reactions: PRF
Az bile yapmışsın aynı şeyi eşim yapsa dışarda yatardı madem başka bacaklara kızlara bakacak sektirip onlara gitsin o zaman kahrını neden çekeyim diye düşünürüm bi ! Gönül diye de gurursuz olma Allah aşkına bu kadar gevşek davranan adamla hayatını nasıl sürdüreceksin

Çok haklısınız. İlerisini düşününce üzülen, taviz veren taraf çoğunlukla ben olacakmışım gibi geliyor. Neyse o zaman anlıyorum ki kendi adıma da onun adına da iyi bir karar verdim... teşekkür ederim desteğiniz için :) :*

O interplase ben de üye idim bir ara. Manchester li bir çiftçi flört etmeye çalışıyordu benle
Kullanıcı ismi dolphin olanlar vardı hemen anlaşılıyordu Türk oldukları ya aklıma geldi de interpals deyince ahaha çok komikti ya

Yalan Konuşuyor Rusla İngilizce pratik mi yapiyormuş dürüst biri değil bence doğrusunu yapmışsın

Rica ederim tatlım kadınlar ezilmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…