- 30 Eylül 2011
- 3.013
- 10.789
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede dogru soyluyordur seni asla aldatmaz fevri davranmissin....Çok net ve yalan söylemeyen biridir. Buna inanabilirim aslında ama yine de ilişkisi olan birinin yapmaması gerektiğini düşünüyorum
He bir İtalyanı uyardım yani yanlış yazmıştı İngilizce konuşmuyorduk neyse uyuz oldu herhalde bana onun da tipi uyuzdu zatenRuslari ben de gormedim ama Italyanlari cok gordum.
Naptin sen? Egosunu sarsmissin, yazikHe bir İtalyanı uyardım yani yanlış yazmıştı İngilizce konuşmuyorduk neyse uyuz oldu herhalde bana onun da tipi uyuzdu zaten
Ruslari ben de gormedim ama Italyanlari cok gordum.
Bunu bilmiyordum ben, iyiymis :-DBizim kızlarda bizimkiler bizi bulmasın diye memleketi Kanada yapıyorlar ama profil
resmi Eminönünden
Aman iyi olmuş bir daha olsa bir daha yapardımNaptin sen? Egosunu sarsmissin, yazik
Yıkıldım .benim üniversitedeki sevgilim bana çok düşkündü. biraz pısırık bir tipti aynı zamanda. böyle ruslarla ingilizcesini geliştirirken bi baktım ben ren geyiğine dönmüşüm. o pısırık yaptıktan sonra herkes yapar. eee dil dile değmeden dil öğrenilmezmiş.
Haklısın. İnsan konduramıyor işte...Şimdi kızla konuşsun mu niye kızdın o zaman oğlana ? ne öğrenebilir instagram üzerinden allah aşkına
Teşekkür ederim yorumunuz için.Ayrıca bu çapkın diye nitelendirdiginiz adamın aldatma girişimidir. O sohbet uzayıp gider samimiyet artadabilir. Ve anlattiginiz yapıdaki bir erkekte sohbetteki ilerlemeye hayır demez. Zaaflarının kurbanı olmuş. Iyi yapmışsınız. En doğru karar
Aslında sizin gibi düşünen biriyim ve başkasına yapılsa affedilmeyeceğini söylerdim. Ama işte gönül bu zor geliyor. Bir de normal bişey de ben mi abartıyorum diye düşündüm ondan sizlere sordum ama sanırım doğruyu yaptımAllah'tan aldatmayacağına eminsin he bi de emin olmasan ne olurdu acaba ? Aldatma bi tek fiziksel olan bişey değil yaptığı şey de aldatmaya girer
Az bile yapmışsın aynı şeyi eşim yapsa dışarda yatardı madem başka bacaklara kızlara bakacak sektirip onlara gitsin o zaman kahrını neden çekeyim diye düşünürüm bi ! Gönül diye de gurursuz olma Allah aşkına bu kadar gevşek davranan adamla hayatını nasıl sürdüreceksinAslında sizin gibi düşünen biriyim ve başkasına yapılsa affedilmeyeceğini söylerdim. Ama işte gönül bu zor geliyor. Bir de normal bişey de ben mi abartıyorum diye düşündüm ondan sizlere sordum ama sanırım doğruyu yaptım
Çok haklısınız. İlerisini düşününce üzülen, taviz veren taraf çoğunlukla ben olacakmışım gibi geliyor. Neyse o zaman anlıyorum ki kendi adıma da onun adına da iyi bir karar verdim... teşekkür ederim desteğiniz için :) :*Az bile yapmışsın aynı şeyi eşim yapsa dışarda yatardı madem başka bacaklara kızlara bakacak sektirip onlara gitsin o zaman kahrını neden çekeyim diye düşünürüm bi ! Gönül diye de gurursuz olma Allah aşkına bu kadar gevşek davranan adamla hayatını nasıl sürdüreceksin
O interplase ben de üye idim bir ara. Manchester li bir çiftçi flört etmeye çalışıyordu benleİngilizce hazırlık okudum olacak iş değil ha onu geçelim öğrenmek için bile samimiyeti ilerletmesi lazım. İnterpals diye bi site var sorsan herkes İngilizce öğrenmek için orda ama bakda ordaki bizim oğlanların haline demek istediğimi anlarsın.
Ayrıca biriyle speakingini geliştrmek için kelime+olarak gramer bilmen lazım yalan söylüyor bahanesi o olmuş.
buna bi nasil yani derkenAçıklaması "evet o resmî beğenmem hoş değil ama takip etmem normal".
buna tamamen dedm.saka gibi.Üzerine "ben bazen İngilizcemi geliştirmek için yabancı birileriyle konuşuyorum
buna bi nasil yani derkenAçıklaması "evet o resmî beğenmem hoş değil ama takip etmem normal".
buna tamamen dedm.saka gibi.Üzerine "ben bazen İngilizcemi geliştirmek için yabancı birileriyle konuşuyorum
Rica ederim tatlım kadınlar ezilmemeliÇok haklısınız. İlerisini düşününce üzülen, taviz veren taraf çoğunlukla ben olacakmışım gibi geliyor. Neyse o zaman anlıyorum ki kendi adıma da onun adına da iyi bir karar verdim... teşekkür ederim desteğiniz için :) :*