• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu fazla ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evli değilsin herhalde evlenirsen kocana yazık valla bide çocuğun olursa yandın kusmuk kaka :bicak:

Evet ben pisim bi giydiğimi ikinci kez de giyiyorum :KK53:
Kocama niye yazık olsun ya miss gibi çamaşırları olur bebeğe zaten tertemiz yapmış olurum bence güzel bir durum bu

Benim de favori ev aletim çamaşır makinesi. Ben de üstümden çıkanı yıkarım hemen terliklerimi kumaş ayakkabılarımı da sürekli yıkarım. Ama bir çamaşırı önce elde yıkamak çok da normal değil. Henüz takıntı sorununuz olduğunu sanmıyorum ama yolu açılmış gibi. Yanlış anlamayın hepimizin taktığı şeyler vardır bunun problem haline gelmesi için günlük hayatımızı zorlaştırmasına bakmak lazım. Mesela bir an önce tişörtümü yıkamam lazım diye işyerimden erken çıkıp eve koşuyorsanız psikolog zamanı gelmiş demektir. Ama günlük hayatı normal sürdürüp eve gelince makineyi açıyorsanız no problem
Yok keyfim isteyince yıkıyorum hemen eve gelince değil. Ama keyfim de her allahın günü istiyor

Hastasiniz demek istemiyorum ama saglikli degil bu davranislar
Makinede kopuk gorup mutlu olmak :110:
Oturup izliyor musunuzo_O

Başka işlerde ne düşünüyorsun , temizlik anlamında yani , mesela aynı bardakla iki kez su içermisin , yerde tek kırıntı göründüğün an bütün evi süpürürmüsün?

Doktora vereceğim parayla yumuşatıcı almayı tercih ediyorum diyelim. Zaten rahatsız oldugumu düşünmüyorum düşünmeden de doktora gitmenin bir faydası olmaz

E tamam siz düşünmüyorsunuz ama çevreniz düşünüyormuş. Şimdi siz de bir gariplik var mı, etrafımdakiler haklı mı diye soruyorsunuz ve "evet" diyorum. Hala ben bu zihniyetteyim diyecekseniz neden sordunuz ki ? Günde 15 kez makine çalıştırın, yumuşatacılarınızla mutluluklar mi dileyeyim ?

Başka işlerde ne düşünüyorsun , temizlik anlamında yani , mesela aynı bardakla iki kez su içermisin , yerde tek kırıntı göründüğün an bütün evi süpürürmüsün?
Başkasının bardağından asla su içmem. Kendi ictigimden de içmem aslında tercih olarak içmem ama değişmezse de içerim yani asla degil de tercih etmek. Evi normal süpürürüm başka bir şeyi sık yapmıyorum sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X