- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocama niye yazık olsun ya miss gibi çamaşırları olur bebeğe zaten tertemiz yapmış olurum bence güzel bir durum buEvli değilsin herhalde evlenirsen kocana yazık valla bide çocuğun olursa yandın kusmuk kaka
Evet ben pisim bi giydiğimi ikinci kez de giyiyorum![]()
Valla değilim sanırım mavi yumoş kokusu beni çok mutlu eder.
Yok keyfim isteyince yıkıyorum hemen eve gelince değil. Ama keyfim de her allahın günü istiyorBenim de favori ev aletim çamaşır makinesi. Ben de üstümden çıkanı yıkarım hemen terliklerimi kumaş ayakkabılarımı da sürekli yıkarım. Ama bir çamaşırı önce elde yıkamak çok da normal değil. Henüz takıntı sorununuz olduğunu sanmıyorum ama yolu açılmış gibi. Yanlış anlamayın hepimizin taktığı şeyler vardır bunun problem haline gelmesi için günlük hayatımızı zorlaştırmasına bakmak lazım. Mesela bir an önce tişörtümü yıkamam lazım diye işyerimden erken çıkıp eve koşuyorsanız psikolog zamanı gelmiş demektir. Ama günlük hayatı normal sürdürüp eve gelince makineyi açıyorsanız no problem
Yaniii bi şeyi yıkamak için pis olmasını bekledikleri için pis dedim yoksa temizler canımmYok yok sen normalsin.
Biz pisiz
Ayy bence onlar pis demen beni güldürdü. Sen çok yaşa![]()
Doktora vereceğim parayla yumuşatıcı almayı tercih ediyorum diyelim. Zaten rahatsız oldugumu düşünmüyorum düşünmeden de doktora gitmenin bir faydası olmaz
E neden konu açtın o zaman?Doktora vereceğim parayla yumuşatıcı almayı tercih ediyorum diyelim. Zaten rahatsız oldugumu düşünmüyorum düşünmeden de doktora gitmenin bir faydası olmaz
Başkasının bardağından asla su içmem. Kendi ictigimden de içmem aslında tercih olarak içmem ama değişmezse de içerim yani asla degil de tercih etmek. Evi normal süpürürüm başka bir şeyi sık yapmıyorum sanırımBaşka işlerde ne düşünüyorsun , temizlik anlamında yani , mesela aynı bardakla iki kez su içermisin , yerde tek kırıntı göründüğün an bütün evi süpürürmüsün?
Beni onaylayın diyeE neden konu açtın o zaman?
Ya böyle kumaş gözlük kılıfları olur yıkamıyor musunuz onları sonuçta masaya koyuyoruz dışarda duruyor felankanser olcan nesi normal..
gözlük kabını da makinede yıkayan insanoğlunu ilk gördüm.
Isim yoksa evet izlemiyorum da gelip kontrol ediyorum zaman zaman su almış mi felan durumu nasıl dieyHastasiniz demek istemiyorum ama saglikli degil bu davranislar
Makinede kopuk gorup mutlu olmak
Oturup izliyor musunuz![]()
Oldu teşekkürlerherkes anormal sen normal..
oldu mu?