Annemin omzu kırıldı jasse birkaç gün önce . şimdi gündelik hiç bir faaliyetini yerine pek getiremiyor nerdeyse beline kadar sargıda bana ihtiyaç duyuyor çok .o yüzden ondan başka hiç birşeyle ilgilenemiyorum .üç haftada kaynamassa iyileşme görülmesse ameliyat edecekler canım çok sıkkın çünkü hem yaşı var hem şekeri ...
Konunun hepsini okumadım en son "dilber evli"de kaldım. Evli kadınla mi sevgiliymis bu Emre ve siz duygularının karşılıklı mi olmasını istiyorsunuz böyle biriyle ?
Annammmm ne çok şey kaçırmışım böyle. En son hangi sayfayı okudum onuda hatırlamıyorum. Hemencecik bulmam lazım. Merak ettim yeni gelişme var mı diye :)
Senin neyin var canım?..Hayırdır?
son yazdığın güldürdü beni
Canım benim çok geçmiş olsunçok üzüldüm anneciğine..
3 haftayı düşünme,kötü düşünme sakın.Allahın izniyle iyileşir ,ameliyat falan gerekmez inşallah.
Sizin için dua edeceğim..
Oyy sefedim sen çok yanlış anlamışsın
Dilber evli de kaldın ama acaba hangi anlatımımda?Zira pek çok yerde bunu belirttim.
Şöyle özetliyim, hayır dilber ve emre sevgili değil. dilber evli, emreyle kanka modlarını kıskanıyorum.
Emre aramızda birşeyler ilerleyecek gibiyken sebebini anlamadığım bir şekilde son buldu.
Hakikaten ya dilber kısmına tekrar baktım da baya bi yanlış anlamışımorada sevgilisi var ve dilber evli yanyana gelmiş eminim başka yanlış anlayanlar da olmuştur :)
Konuyu en baştan okumayı çok isterdim ama en son 70 sayfa konu okuduğumda üst üste 3 gün uykusuz kaldım işe giderken mort oluyorum öyle olunca
Keşke yardimci olabilsem yorum yapsam falan ama gercekten konu uzun
korkacak birşey yok, bir başla gerisi geliyor..
Gerçekten öyle. 9 sayfa okudum artık iflah olmamDizi gibi olmuş okudukca biraz daha diyorum :)
Canım bence yorumları direk geç sadece benim mesajları oku
Bitirnce genel bir kritiğini yaparsın
Jass benim matematik öğretmenim derdi ki (Konu formüllerle ilgili ama gerçek hayata cuk diye oturuyor):
Bir insanın bildiği yol, en kısa yoldur. .
Arkadaşım bildiğinden şaşma.. zaten şu an ki durum emrenin ne kadar çocuksu olduğunu gösteriyor. Senin dediğin gibi sanki dumura uğrayan oymuş da kendince tribini yaşıyor.
Ela bu arada ben seni hiç entirkacı hayal etmemiştimyine de yorumlarını kat ki jass gibi balık burcu kadınlara başka yolların varlığını göstermiş olursun:)
akşam oglumu yatırıp yazıcam inşallah canım şimdi rahat durmuyo kafamı toplayamıyorum iyi bi entrika planlamam lazımHahahah Elayı konuşturmak istiyorum ben deBen de pek entrikacı hayal etmemiştim kendisini ama bak merak ettim..
çok geçmiş olsun tez zamanda saglıgına kavuşur İnşallahhAnnemin omzu kırıldı jasse birkaç gün önce . şimdi gündelik hiç bir faaliyetini yerine pek getiremiyor nerdeyse beline kadar sargıda bana ihtiyaç duyuyor çok .o yüzden ondan başka hiç birşeyle ilgilenemiyorum .üç haftada kaynamassa iyileşme görülmesse ameliyat edecekler canım çok sıkkın çünkü hem yaşı var hem şekeri ...
Cok gecmis olsun deniz. Allah anneciğine acil şifalar versin.Annemin omzu kırıldı jasse birkaç gün önce . şimdi gündelik hiç bir faaliyetini yerine pek getiremiyor nerdeyse beline kadar sargıda bana ihtiyaç duyuyor çok .o yüzden ondan başka hiç birşeyle ilgilenemiyorum .üç haftada kaynamassa iyileşme görülmesse ameliyat edecekler canım çok sıkkın çünkü hem yaşı var hem şekeri ...
Elimde olmayan şeyler var Olric."Herkes geçer diyor, geçer mi Olric? Herkes ne bilir acımı. Herkes ne bilsin acımızı. Yaşar gibi yapmaktan, özlemez gibi yapmaktan, iyiymiş gibi yapmaktan, nefes alıp onu içimde tutmaktan, o nefeste boğulmaktan sıkıldım."
Ve; Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen boşuna yorma derdi, boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı, özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna.
Ablacıım yaklasık 75 küsür sayfa var senin yazdıklarını okumaya claıstım ,kacırmamaya calıstım ona göre yorum yapacagım valla
Aynı gibiyiz seninle ya cok sevindim böyle birini bulduguma misal bende biriyle konusurken duruma tabiri caizse 'cuk ' diye oturan caps bulursam onu yollarım çok hosuma gider bu tarz konusmakar telfonumda caps klasörü vardır hatta Emre sevmiyormuş bu tarz şeyleri sanırım o bakımdan kötü olmuş ya
valla bence bir şeyler hissediyor ya da sevilmek hısuna gidiyor sarısın mavı göz falan diyorsun yakısıklıysa bi de o zaman kendini yukseklerde görüyor da olabilirumarım mutlu olursun her sey gönlünce olsun ,inşallah buraya 'EMREYİ ALDIM ULAAN ' diye konu acarsın bir gün
olamaz nı?
olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?