Çok mu çok hoşlanıyorum ama...yardım lütfen

Konunun hepsini okumadım en son "dilber evli"de kaldım. Evli kadınla mi sevgiliymis bu Emre ve siz duygularının karşılıklı mi olmasını istiyorsunuz böyle biriyle ?

Annammmm ne çok şey kaçırmışım böyle. En son hangi sayfayı okudum onuda hatırlamıyorum. Hemencecik bulmam lazım. Merak ettim yeni gelişme var mı diye :)

Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm anneciğine..
3 haftayı düşünme,kötü düşünme sakın.Allahın izniyle iyileşir ,ameliyat falan gerekmez inşallah.
Sizin için dua edeceğim..

Konunun hepsini okumadım en son "dilber evli"de kaldım. Evli kadınla mi sevgiliymis bu Emre ve siz duygularının karşılıklı mi olmasını istiyorsunuz böyle biriyle ?

Oyy sefedim sen çok yanlış anlamışsın
Dilber evli de kaldın ama acaba hangi anlatımımda?Zira pek çok yerde bunu belirttim.
Şöyle özetliyim, hayır dilber ve emre sevgili değil. dilber evli, emreyle kanka modlarını kıskanıyorum.
Emre aramızda birşeyler ilerleyecek gibiyken sebebini anlamadığım bir şekilde son buldu.

Annammmm ne çok şey kaçırmışım böyle. En son hangi sayfayı okudum onuda hatırlamıyorum. Hemencecik bulmam lazım. Merak ettim yeni gelişme var mı diye :)

Oku tabi oku...
Bildiğimiz anlamda bir gelişme yok ama Emre'nin hareketlerindeki değişimleri yazıyorum.
Ben bilim adamı emre de deney yaptığım kobayım oldu yeminle..Hareketlerini çaktırmadan an be an gözle buraya yaz.

Senin neyin var canım?..Hayırdır?
son yazdığın güldürdü beni

Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm anneciğine..
3 haftayı düşünme,kötü düşünme sakın.Allahın izniyle iyileşir ,ameliyat falan gerekmez inşallah.
Sizin için dua edeceğim..

Çok teşekkür ederim Jasse . çok çok talihsiz bir kaza geldi başına inşallah atlatacak inşallah iyileşecek .

Hakikaten ya dilber kısmına tekrar baktım da baya bi yanlış anlamışım orada sevgilisi var ve dilber evli yanyana gelmiş eminim başka yanlış anlayanlar da olmuştur :)

Konuyu en baştan okumayı çok isterdim ama en son 70 sayfa konu okuduğumda üst üste 3 gün uykusuz kaldım işe giderken mort oluyorum öyle olunca
Keşke yardimci olabilsem yorum yapsam falan ama gercekten konu uzun

Sağlık olsun...

14e geldim :) öyle yapayım dedim basta fakat güzel yorumlar da var senin yorumlara cevaplarını da okumak istiyorum. Salt olayları değil senin yaklaşımını da merak ediyorum:)

Canım bence yorumları direk geç sadece benim mesajları oku
Bitirnce genel bir kritiğini yaparsın

Kritik yapa yapa bu Emre'yi deliğinden çıkartıp o masasına şişe açacağıyla yavaş yavaş gömeceğiz inş.

Fena sinir oluyorum yine diyorum bu adama sağlam bi plan lazım. Şöyle sarsacak cinsten. Başka bir erkeği (hayali de olsa) olaya katmadan da bunu yapmak çok zor. Şöyle bir değişiklik mi yapsan kendinde Jasse canım?
Hani dikkat çekecek bir şeyler :)

biraz oyleyim valla ne yalan oyleyeyim akrep burcuyum bende bilemiyorum artık aksam oglumu yatırınca detaylı yazarım inşallah

çok geçmiş olsun tez zamanda saglıgına kavuşur İnşallahh

Cok gecmis olsun deniz. Allah anneciğine acil şifalar versin.

Elimde olmayan şeyler var Olric.
Nedir efendimiz?
Elleri Olric elleri

Üniversite yillarima döndürdün beni yeminle. Roman dersimiz vardi tam Tutanamayanlar'i tahlil edeceğimiz zamana denk gelmişti yaşadıklarım okur okur leyla leyla gezerdim.
Ayyy hayat ne cabuk geçiyor.

Bu arada viviane katılıyorum soyle guzel bir planimiz olsa keske

Ablacıım yaklasık 75 küsür sayfa var senin yazdıklarını okumaya claıstım ,kacırmamaya calıstım ona göre yorum yapacagım valla
Aynı gibiyiz seninle ya cok sevindim böyle birini bulduguma misal bende biriyle konusurken duruma tabiri caizse 'cuk ' diye oturan caps bulursam onu yollarım çok hosuma gider bu tarz konusmakar telfonumda caps klasörü vardır hatta Emre sevmiyormuş bu tarz şeyleri sanırım o bakımdan kötü olmuş ya
valla bence bir şeyler hissediyor ya da sevilmek hısuna gidiyor sarısın mavı göz falan diyorsun yakısıklıysa bi de o zaman kendini yukseklerde görüyor da olabilir umarım mutlu olursun her sey gönlünce olsun ,inşallah buraya 'EMREYİ ALDIM ULAAN ' diye konu acarsın bir gün
olamaz nı?
olabilir..

Kızım jass, ününe ün katıyorsun. Popülerliğin, takkipçilerin artıyor. Seni merakla takip edenler artıyor. Uleeeyn sanal alemde bu kadarını yaptıysan, gerçek hayatta, işinde düşünmeye çalıştım seni şu an da... bence seni kısakanıyorlar. Dikkat çekicisin ve çok fazla oluyorsun...bunlar bir araya gelinceeeee olaylar böyle oldu

Bu haftaya nasıl başladın canımcım?

Elacım sen napıon?

Nerde o günler nerdeee kocaman bi inşaAllah diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…