Çok mu ayıp ederim? Gerçi ayıp etmeyi de göze aldım! 🤦🏻‍♀️

Kızgınlığın ilk zamanı bir iki gün depreşip sonra yatışıyor. Ama böyle bekletip hayvan yetişkin olunca geçmiyor kızgınlık belirtileri, çiftleşmediği için de sürekli devam ediyor. Bu şekilde hastalanır gariban sonuçları daha kötü olur, operasyon parasından çok harcamak zorunda kalırlar. Bakmaya gelince alma bence seninkiler depresyona girer, kısırlaştırma sonrası çiftleşmiyorlar ama duruma yabancı da olmuyorlar. Görüp çiftleşememek onların psikolojisini zorluyor kuzular üzüleceğine ayıp olsun sorun değil

Son anda iptal etmeniz ciddi olarak zor durumda bırakır laf ağızdan bir kere çıkar bence bakmanız gerekiyor.onların evine gidin bakın kedi içinde daha iyi olur.kendi kedinizde bir hastalık çıktığını söyleyin.

Tabii tabii kendi evine gider bakarım sorun değil. Sadece evi kaos ortamına döndürmek istemedm ben.

Benden daha masraflılar

İnstagramda gülce gülce var onu incele istersen sakinleştirmek için Melisa çayı tavsiye ediyor bende de var bir tane resmen anırıyor bişiymi oldu diye koştur koştur gidiyor hoop dört ayak havada

Yaşa kuzum ya biz de dün gece MuneMune hesabı doğrulanmış üye. İle düşündük anlamadık neden on günde bir bağırıyor bu kedi diye. Sen daha deneyimlisin benden Şimdi konuştum bozuldu tabii ama hallederiz tamam dedi. Kedi için de stres olurdu zaten evinden uzak, benim eşşekler döverdi de kesin onu. En iyisi bu oldu.

Kedinin muhtemelen başka sorunları vardır. Normal değil her hafta kızgınlık dönemine girmesi.

Bir defaya mahsus hormon iğnesini yaptırmayı teklif ederdim ben olsam.

Çünkü yarın bayram son dakika golü yemiş olacak ve siz kendiliğinden teklif etmişsiniz.

+++
bi otobüs bileti olmuş bilmem kaç lira. ona verecek parası her zaman var ama hayvancağızı kısırlaştırmaya ne gerek var ki bağırsın dursun. acı çeksin, huzursuz olsun hayvancağız. o kadar kızmaya rağmen bişey de yaşayamıyor. böyle nereye kadar idare edecek ki o hayvanı? ne biçim insanlar var ya.

Güncelleme: sabah konuştuk endişelerimi anlattım uzun uzun ve hiçbir sorun olmadı hatta bana kızdı sabah sabah enerjimi emiyosun ne kadar büyüttün diye. Zaten komşusu var bakan, geçen senelerde de ona emanet ediyordu. Yani kazık atmadım ama huzursuz olduğumu da belirttim yine de. Gerçi benim dört kedi ile bunu zaten teklif etmemem gerekiyordu ama fazla duygusal davrandım.

Çok iyi olmuş. Kediler ortamlarına bağlı canlılardır. Sizin evde zaten strese girerdi. Çok zor durumda kalınmıyorsa yerini değiştirmemek en güzeli. Evde biri varsa zaten çok gereksiz. Evdeki kişi İki sevecek mama su kum üçlüsüne ayar verecek hepsi bu. Kocası evdeyken kediyi yerinden etmesi mantıklı değildi zaten. Olayın çözülmesine sevindim

Mevzu sadece pisiciğin bağırması değil. Aşıları ne kadar düzenli yapıldı? Herhangi bir bulaşıcı hastalık taşıyor mu? Gözle muayene ile buna karar verilemez. Aynı insanlarda olduğu gibi hayvanlarda da hastalığı taşıyıp belirti vermeyen Super bulaştırıcılar var. Asla bilemezsiniz. Bu yüzden iyi niyet gösterip eve dışarıdan hayvan getirmeyin.Sonuçları çok ağır oluyor. Uyarım hepimiz için...

Edit: Çok şükür konu çözülmüş

kedisini kısırlaştırmayı teklif edin. Hem kediye iyilik etmiş olursunuz, hem de sorun çözülür. Eğer kabul etmezse siz de evde bakmayı kabul etmeyin.

Bir kaç gün bakıp çok bağırıyor başedemiyorum deyip eşine geri postala bence evdekilerlede anlaşamadı de en mantıklısı bu bence

baska sorun olabilir evet. tedavi sureci oldugu icin yavruyken aldigim kediyi belli yasa kadar kisirlastiramamistim maalesef ve devamli kizginlik donemine girerdi, kist vb sorun olunca kizginligi normalden kat kat fazla olabiliyormus.

Kanser olur o hayvancağız bu şekilde evde. Kesinlikle katılıyorum, besliyorsa bazı şeylerden feragat edecek. Bir bayram ya da bir sene gitmeyiversin memlekete.

Kendi kedilerinizi düşünmek daha öncelikli. Biraz son anda gibi oluyor ama kadın da kedisine son anda yer bulmuş. Ben bayramdan sonra tatile gideceğim 1,5 aydır belli ve bunun için plan a, b, c yaptım. Baktıracağım kişinin bir işi olma ihtimaline karşı. Yani orasını kendisi düşünecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…