Çok moralim bozuk hanımlar

Sosyolog91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
60
39
3
34
Hanımlar 28 yaşındayım kendimi çok yalnız hissediyorum. Ne bi dostum var, ne bi sevgilim...
3 sene önce çok sevdiğim biri tarafından terkedildim. Sonra da bi daha aşk hayatında dikiş tutturamadım. Hep bişeyler yaşamak isteyen erkekler çıktı karşıma. Ben istiyorum ki sevip sevileyim mutlu olayım. Çıkarsız bi ilişki istiyorum. Uzun zamandır işsizim de herşey üst üste geliyor hayatımda sanki... çok sıkıldım bu durumdan. Konuşmaya dertleşmeye çok ihtiyacım var....

Ailene sıkı sıkı sarıl, eğer kardeşin kuzenin vs varsa onlarla vakit geçir, en iyi dosttan çok daha iyidir kuzenler kardeşler.

Her şey bazen böyle üst üste gelir, bilirim. İnsan isyan etmemek için zor tutuyor kendini. Hatta tutamadıgim zamanlar da çok oldu. Sonra işte rüzgar sana donuveriyor bir gün. Ben iş anlamında rüzgarı kendime ceviremedim ama eş anlamında döndü. Bir tane de dostum var. Tek arkadaşım o ama kardeş gibi, fazlasını aramiyorum zaten. Şükür bir de bebeğim olacak inşallah sağlıklı huzurlu ve hayırlı bir evlat olursa, sanırım bunlar bana yeter. Bir zamanlar hayalini zor kuruyordum tüm bunların. İnan vakti gelince oluyor. Bence iş olarak zorla, pes etme. Ama ilişki için akışına birak. İlişkide zorlayınca hiç olmuyor.

bir taraftan iş arayıp, bir taraftan halk eğitimine, çeşitli kurslara git, ortam geliştir. Hem kafan dağılır, bunları düşünecek vaktın olmaz. Bide hayırseverlere katıl, insanlara, hayvanlara yardımcı ol, bu seni daha çok mutlu edecek. Ve en önemlisi tabi ki de Rabbimize yönel, O seni yalnız bırakmaz

Ben yazsam yaşadıklarımı...
İnan ki herkesin hayatında gece oluyor. Gündüzü beklemek uzun sürüyor... Güzel günler gelecek emin olun...
İnsan yapayalnız kalıyor arkadaş, dost, akraba, kimse olmuyor, iş hayatı tepetaklak oluyor vs vs.
Sınavdasın şu an tevekkül çok önemli.
Allah ilerde yaşayacaklarımızın kıymeti bilelim, Allah'a daha yakın olmak için bu sınavlar.
Ne zaman olaylara bu şekilde baktım hayatım düzene girdi.
Mutlu günlerini de yazacaksın emin ol.

İnşallah arkadaşım inşallah. O günleri görmek nasip olur umarım. İşim bi yoluna girsin elim ekmek tutmaya yine başlasın daha mutlu olcam eminim. Şuan sabrediyorum ve bekliyorum dediğin gibi bu da benim sınavım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…