• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Moralim bozuk Bir Bakın Lütfen :(

Benim çevremden gördüğüm şu ki, özel günlere önem veren kadınlar günler hatta haftalar öncesinden eşlerine sevgililerine, hatırlatıyor, hatta bazıları adamlarının başının etini yiyor :) Sonra da ilk iş bu sürprizleri ! sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıyorlar. Yani, ya onlar gibi yapacaksınız, ya da umursamayacaksınız.

Çarşıya çıkamadığım için 75 tl cep tel faturamı o ödedi, ben asla kimseye minnet etmem nişanlımı geçtim eşim bile olsa.
Dedim ki akşam görüşelim parasını veririm hayatım dedim bana ne dese iyi tamam aşkım akşam alırım dedi :))
Yani o almasa ben zaten zorla verirdim ama garip gerçekten ya ..
Sonuçta nişanlısıyım yani.
Çarşıya çıkamadığım için 75 tl cep tel faturamı o ödedi, ben asla kimseye minnet etmem nişanlımı geçtim eşim bile olsa.
Dedim ki akşam görüşelim parasını veririm hayatım dedim bana ne dese iyi tamam aşkım akşam alırım dedi :))
Biraz fazla mi tutumlu bi
Biraz fazla mi tutumlu;( bu ne yaa nisanlisiniz sizz

Benim esimde evlenene kadar hep boyleydi. Hic bir dogum gunumu kutlamamis kutladiysa da bi ot bile almamisti :( evlendikten sonra cok degisti, dogum gunum haricinde de elinde ciceklerle gelir eve beni mutlu eder :) (tabii bunda basina kakmalariminda etkisi var :D )

Prenses sendromu kötü bir hastalık hanımlar. Bu diyeceğim için bana kızmayın ama kiminiz torpidoya konan kolyeyi beğenmiyor, konu sahibi 00:00 da ince bir jestle kutlandığı -ve hediyesi de alındığı halde- gül bekliyor mutsuz oluyor. Ne siz prensessiniz ne de o adamlar beyaz atlı prens. Biraz dünyaya dönseniz de şu adamların cimriliği, hediyesi jesti yerine iyi yönlerine odaklanıp mutlu olsanız.

Bir de habire bir şey yarıştırma durumu var. Ona öyle sürprizler yapılmış bana yapmıyor durumları. Valla ne diyim bu kafalarla mutlu olmak çok zor.
:KK9::KK9::KK73::KK73:

Merhaba Kızlar,
Uzatmadan hemen konuya gireceğim.
Dün benim doğum günümdü, biliyorsunuz nişanlım Polis ve çalışma saatlerimiz çoğu zaman çakışabiliyor.
Ben işten çıktığımda o işe yeni gitmiş oluyor.
Bu haftada öyle oldu.
Dün doğum günümdü, beyimiz akşam 5'e kadar evdeydi 5'ten sonra işe gidiyordu.
Şirketimiz taşındığı için yeni iş adresimi bilmiyor, ama öğrenebileceği dünya kadar insan var.
Onlara sorup öğrenebilirdi.
Doğum günümü gece 00.00 da tam kutladı.
Hediyede almıştır (umurumda değil )
Benim dün tek beklediğim onun yüzünü bi kaç dklığına görmekti.
Yada ofisime gelecek 1 adet gül bile alacağı en kıymetli hediyeden daha önemliydi.
Ama ondan öyle bir incelik beklemek tamamen aptallık olmasına rağmen bi umut yinede bekledim.
Ve sonuç hep tahmin ettiğim gibi oluyor, ne bi çiçek geldi nede kendisi..
Utanmasın diye söylemiyordum hiç bir zaman ama dün moralimin bozulduğunu anladı ve sordu bende söyledim.
Yok iş adresimi bilmiyormuşta muş muş ta ..
Bu bahane değil hangi tanıdığıma sorsa söylerdi.
Akşam bir kaç dklığına bi umut belki eve gelir dedim oda olmadı.( Ama ona aldığım ayakkabıyı değiştirmek için AVM'ye gitmeye vakti oluyor)
Gerçekten çok üzüldüm ben, ilk görüştüğümüz fırsatta hediyemi verir ama inan ki benim için önemi yok.
Hediye bu en basit arkadaş bile alabilir, ama yanıma gelip gözlerimin içine bakarak iyi ki doğdun demesini dünyalara değişmezzdim.
Şimdi ne yapayım, istesemde moralim düzelemiyor onada haliyle belli ediyorum.
Sizce uzatmalı mıyım :KK43:

öncelikle merhaba canım bayadır konuşamıyoruz biliyorsun cuma günü nikahım 20 gün sonrada düğünüm var...
bu anlattığın var ya hiç bir şey değil :( düğüne yakın yaşanan sıkıntı stres üzüntü hayal kırıklıgıı tarif edemem sana
o yüzden bence böyle şeyler için üzme kendini ilerde inşallah olmaz ama kimle konuşsam benim düğünü yakın olan herkes stres sıkıntı içinde demek istediğim bu günlerin kıymeti bil...
bazen erkeklerden olması gerektiğinden fazla şey bekleyip üzülüyoruz boş beklenti içindeyiz galiba çünkü onlar hiç bir zaman ince düşünmeye sahip değilller

Kesinlikle doğum gününde yanına gelmemesinden/çiçek yollamamasından daha önemli derdin varmış. bunun için konu açsan emin ol gelecek cevaplar "evlenmeyi bir kez daha düşün" şeklinde olurdu.
Çok şaşırdım yaa. hani tutumlu diyenler var ya bu mesajını da okusalar cimri derler ki haklılar. ne demek tamam alırım yahu? sevgilin bu kadın senin...
İnşallah evlendiğinizde cimri davranışları olmaz... ve kesinlikle işini bırakmamalısın.

Siz onun dogum gununde suprizler yapin o yapmasada yapin oda yapmaya baslayacaktir o sekilde yapma geregide duyacaktir bence

Şuanda durumu düzeltme çabası olmadığı için konuşmuyoruz.
Yapılan bir hatayı kapatmak yerine uzatıyormuşum.
Fatura parasını alma konusunu sanırım kendi içimde kapatmaya çalıştığım için hiç bir şekilde açmamaya çalışıyorum.
Bastırıyorum bunu zihnimde, ama aklımın bir köşesinde hep var.
Bu durumu düşündükçe O'dan uzaklaşır gibi oluyorum. Bu yüzden açmamaya özen gösteriyorum :( :( :(

Şuanda durumu düzeltme çabası olmadığı için konuşmuyoruz.
Yapılan bir hatayı kapatmak yerine uzatıyormuşum.
Fatura parasını alma konusunu sanırım kendi içimde kapatmaya çalıştığım için hiç bir şekilde açmamaya çalışıyorum.
Bastırıyorum bunu zihnimde, ama aklımın bir köşesinde hep var.
Bu durumu düşündükçe O'dan uzaklaşır gibi oluyorum. Bu yüzden açmamaya özen gösteriyorum :KK43: :KK43: :KK43:
Allah sabır versin canım
Zor durumlar fatura meselesinden önce tutumludur demiştir ama pek öyle görünmüyor..
Sizin aranızda para lafının olmaması lazımdı sen zaten ona muhtaç değilsin ki...
Sen zaten buna karşılık mutlaka küçük bi jest yapardın...

Vay anam.
Aklıma geldi de ben eşime aylar önceden doğumgünümü ezberletmiştim.
Kaç söyle bakiyim diye soruyordum.
Öyle ezberledi.
Eşim o kadar unutkan ki.
Sorsan kendi doğumgününü hatırlamaz (çok ciddiyim, hatırlayamaz.)

Doğumgünümde sürprizi bırak zırıl zırıl ağlatmıştı beni.
Ben yanında olamıyorum, sen beni erkek diye taşıyosun, ben i.neyim falan :KK70: demişti

Ben de 1 yıl önceden plan yapmıştım
İşten çıkar çıkmaz koşa koşa terminale gidip akşam iş çıkışına yetişmiştim
Erkeklere öküz deyince kızıyorlar sonra

Vay anam.
Aklıma geldi de ben eşime aylar önceden doğumgünümü ezberletmiştim.
Kaç söyle bakiyim diye soruyordum.
Öyle ezberledi.
Eşim o kadar unutkan ki.
Sorsan kendi doğumgününü hatırlamaz (çok ciddiyim, hatırlayamaz.)

Doğumgünümde sürprizi bırak zırıl zırıl ağlatmıştı beni.
Ben yanında olamıyorum, sen beni erkek diye taşıyosun, ben i.neyim falan :KK70: demişti

Ben de 1 yıl önceden plan yapmıştım
İşten çıkar çıkmaz koşa koşa terminale gidip akşam iş çıkışına yetişmiştim
Erkeklere öküz deyince kızıyorlar sonra

Öküz'ün önde gidenleri valla.
Sen en iyisi 1 gün öncesinden de hatırlat doğum gününü canım :D
Boynuuna falan kağıt yazıp as :KK53:
Şaka maka gerçekten biz bayanlar incelik bekliyoruz ya, onlara her allahın günü romantik ol demiyoruz ki, en azından yılda 1 kez kutlanan birşeye özen gösterin bari .. ama onlarda oda yok!!!
Annem her yıl doğum günümü kutlar bende demiştim ki nişanlımın yanında anne biliyorsun öyle pasta kesmeyi falan sevmiyorum kutlamayı demiştim.
Sen o cümleyi unutma, kavga ettiğimiz zaman bana diyor ki allahtan sevmiyormuşsun kutlamayı, bide sevsen şuan yaşamıyor olurdum herhalde falan diyor :KK70:
İşlerine geleni unutup, işlerine gelmeyeni pek güzel hatırlıyorlar.
Nereden söylediysem o kelimeyi valla

Öküz'ün önde gidenleri valla.
Sen en iyisi 1 gün öncesinden de hatırlat doğum gününü canım :D
Boynuuna falan kağıt yazıp as :KK53:
Şaka maka gerçekten biz bayanlar incelik bekliyoruz ya, onlara her allahın günü romantik ol demiyoruz ki, en azından yılda 1 kez kutlanan birşeye özen gösterin bari .. ama onlarda oda yok!!!
Annem her yıl doğum günümü kutlar bende demiştim ki nişanlımın yanında anne biliyorsun öyle pasta kesmeyi falan sevmiyorum kutlamayı demiştim.
Sen o cümleyi unutma, kavga ettiğimiz zaman bana diyor ki allahtan sevmiyormuşsun kutlamayı, bide sevsen şuan yaşamıyor olurdum herhalde falan diyor :KK70:
İşlerine geleni unutup, işlerine gelmeyeni pek güzel hatırlıyorlar.
Nereden söylediysem o kelimeyi valla

Bir gelişme yok mu hala? Hediyesini bile mi vermedi?

Merhaba Kızlar,
Uzatmadan hemen konuya gireceğim.
Dün benim doğum günümdü, biliyorsunuz nişanlım Polis ve çalışma saatlerimiz çoğu zaman çakışabiliyor.
Ben işten çıktığımda o işe yeni gitmiş oluyor.
Bu haftada öyle oldu.
Dün doğum günümdü, beyimiz akşam 5'e kadar evdeydi 5'ten sonra işe gidiyordu.
Şirketimiz taşındığı için yeni iş adresimi bilmiyor, ama öğrenebileceği dünya kadar insan var.
Onlara sorup öğrenebilirdi.
Doğum günümü gece 00.00 da tam kutladı.
Hediyede almıştır (umurumda değil )
Benim dün tek beklediğim onun yüzünü bi kaç dklığına görmekti.
Yada ofisime gelecek 1 adet gül bile alacağı en kıymetli hediyeden daha önemliydi.
Ama ondan öyle bir incelik beklemek tamamen aptallık olmasına rağmen bi umut yinede bekledim.
Ve sonuç hep tahmin ettiğim gibi oluyor, ne bi çiçek geldi nede kendisi..
Utanmasın diye söylemiyordum hiç bir zaman ama dün moralimin bozulduğunu anladı ve sordu bende söyledim.
Yok iş adresimi bilmiyormuşta muş muş ta ..
Bu bahane değil hangi tanıdığıma sorsa söylerdi.
Akşam bir kaç dklığına bi umut belki eve gelir dedim oda olmadı.( Ama ona aldığım ayakkabıyı değiştirmek için AVM'ye gitmeye vakti oluyor)
Gerçekten çok üzüldüm ben, ilk görüştüğümüz fırsatta hediyemi verir ama inan ki benim için önemi yok.
Hediye bu en basit arkadaş bile alabilir, ama yanıma gelip gözlerimin içine bakarak iyi ki doğdun demesini dünyalara değişmezzdim.
Şimdi ne yapayım, istesemde moralim düzelemiyor onada haliyle belli ediyorum.
Sizce uzatmalı mıyım :KK43:
Bir jest yapmasını beklemen ve üzülmen gayet doğal.Kapına bir kamyon gül dökmesini beklemeyorsun sonuçta,ufacıkta olsa böyle şeyleri bilmesi lazım.Biraz da yetişme tarzı ve alışkanlıklarla alakalı.Baız erkekler doğum günlerini önemsemez.Fazla ters olmadan biraz mesafeli olabilirsin.Ve sen de onun doğum gününde aynısını yap anlayacaktır.Ve bundan sonra da hiçbirşeyi içine atma.Olması gerektiği gibi davran ve kırıldığın birşeyde tavrını belirt.

Bir gelişme yok mu hala? Hediyesini bile mi vermedi?
Yok fıstığım yok ..
Öğlen 1 de gidip gece 2 de geliyor canım görüşemedik hiç, bugün çalışmıyor akşam görüşeceğiz.
Sanırım bugün verir hediyesini.
Aslında umurumda değil aldığı şey ama neyse..
Yeterince ömrünü yediğimi düşünüyorum 3 günlük yoğun tribin ardından ateşkes ilan ettim :KK45:

Bir jest yapmasını beklemen ve üzülmen gayet doğal.Kapına bir kamyon gül dökmesini beklemeyorsun sonuçta,ufacıkta olsa böyle şeyleri bilmesi lazım.Biraz da yetişme tarzı ve alışkanlıklarla alakalı.Baız erkekler doğum günlerini önemsemez.Fazla ters olmadan biraz mesafeli olabilirsin.Ve sen de onun doğum gününde aynısını yap anlayacaktır.Ve bundan sonra da hiçbirşeyi içine atma.Olması gerektiği gibi davran ve kırıldığın birşeyde tavrını belirt.

Teşekkür ederim yorumun için canım.
Ben annem masraf yapmasın diye doğum günlerini kutlamayı sevmiyorum annecim gerek yok demiştim.
Meğerse beyefendi ona istinaden allahtan doğum günlerini kutlamayı sevmiyordun bide sevsen ne yaparsın bilmiyorum aşkım dedi.
İşine geleni duyar yapar, işine gelmeyeni yapmaz :))

Yok fıstığım yok ..
Öğlen 1 de gidip gece 2 de geliyor canım görüşemedik hiç, bugün çalışmıyor akşam görüşeceğiz.
Sanırım bugün verir hediyesini.
Aslında umurumda değil aldığı şey ama neyse..
Yeterince ömrünü yediğimi düşünüyorum 3 günlük yoğun tribin ardından ateşkes ilan ettim :KK45:

Ateşkese sevindim üzmeyin birbirinizi hayat kısa :KK16:

Bir abla tavsiyesi triple yürümez bu işler zorla yapmaz bir şeyi sevgiliniz. Ya beklentiyi minimuma indirip onu olumlu yönleriyle sevin ya da üzmeyin kendinizi.

Not : fatura konusunu kaçırdım beyefendiye kızıp eleştirecek bir durum varsa tabii ki yaparım yeter bu kadar korumak:KK53:

Ateşkese sevindim üzmeyin birbirinizi hayat kısa :KK16:

Bir abla tavsiyesi triple yürümez bu işler zorla yapmaz bir şeyi sevgiliniz. Ya beklentiyi minimuma indirip onu olumlu yönleriyle sevin ya da üzmeyin kendinizi.

Not : fatura konusunu kaçırdım beyefendiye kızıp eleştirecek bir durum varsa tabii ki yaparım yeter bu kadar korumak:KK53:
Hehehe :KK48:
Ya nişanlım düşüncesiz biri, ama kötü niyetinden değil.
Sadece bizler gibi ince fikirli değil.
Bi kere akşama kadar beraberdik öğlen yemeği yemiştik sadece. Ailesi şehir dışından gelecekti onları aldık sonra beni eve bıraktı baya acıkmıştım aslında demedi askim yemek yiyelim diye.
Neyse baktım uzun zaman oldu eve geçtik askm diye mesaj atmadı bende sordum hayatım nerede kaldınız eve gtmediniz mi hala die.
Oda ne dese iyi askim babamında karnı açmışta yemek yedik şimdi geçiyoruz dedi.
Şoka girdim, beni bırakır bırakmaz yemek yemişler.
Sanki ben el kızıyım fazla külfetim onlara.
Ama sakin kafa ile düşündüm, öyle bir düşüncesi olsa bana söylemezdi yemek yedik diye.Maalesef ki fazla düşüncesiz :(

Back
X