• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Moralim bozuk Bir Bakın Lütfen :(

öğle arasında seni işyerinden gelip cıkarsaydı.
eminim işyerin müsade ederdi.
güzel bi yemek yer bırakırdı işyerine tekrar.
onlara göre sanki biz pırlanta.altın yada daha şaşalı dogum günü istiyoruz.
bi göz teması. bi sımsıkı sarılım iyiki dogdun demesi. dünyaya bedel
Kesinlikle öyle canım.
Yani aldığı hediye çok pahalı bile olsa dönüp başımı hediyeye bakmam, yada lüks düşkünü insanlar gibi dibim düşmez.
Ama dediğin gibi öğlen gelip bi yemeğe çıkarması benim için tarifsiz bir mutluluk sebebidir.
Hediye girersin mağazaya alırsın, ama sevdiğinin yüzünü görüp gözlerinin içine bakarak iyi ki doğdun demek bunu düşünmek ve bu değeri vermek tarifi imkansız bir mutluluk nedeni bence :(

Erkekler anlamaz erkekler bilmez tamamen kocaman bir yalan. Benim eski erkek arkadaşım çıktığımız dönemde zorla kızılayda satılan 5liralık demetlerden alır verirdi. Biz ayrıldıktan sonra çıktığı kıza çiçek sepetinden ne buketler yollamış. Sonra çok şahit olmuşsunuzdur bazı amcalar kaç yıllık karısına türlü eziyeti eder de onu kaybettikten sonra ikinci karısına prensesler gibi davranır. İlla yaşlı amca olmasına gerek yok, evdeki karısına romantizmin rsini göstermeyip metreslerini en güzel yerlerde en güzel süprizleri yapan adamlar var. Erkekler istediği zaman öyle romantik olur ki, öyle güzel süprizler yapar ki aklınız durur. Yapana değil de yaptırana mı bakmak lazım onu da bilemedim.
Yaşa valla öyle bende eşime bişey yaptırmadım evlenirken 2yıl önce hep tutumluydum aa baktım adam çatır çatır para harcıyor ulan ben bunun içinmi geldim dünyaya şimdi hep istiyorum bişeyler para yiyen daha tatlı oluyo

Çarşıya çıkamadığım için 75 tl cep tel faturamı o ödedi, ben asla kimseye minnet etmem nişanlımı geçtim eşim bile olsa.
Dedim ki akşam görüşelim parasını veririm hayatım dedim bana ne dese iyi tamam aşkım akşam alırım dedi :))
Yani o almasa ben zaten zorla verirdim ama garip gerçekten ya ..
Sonuçta nişanlısıyım yani.
Vay cimri vay ay valla evlilik çok zor sana söyliyim hele cimriyse 2kez daha düşün çocukların olduğunda düşün şimdi çalışıyorsun bide çalışmasan ama hayat çok değerli onu başkasıyla mahvetme iyi düşün

Aslinda dogum gunu hava civa sen seni gercekten seviyor mu ona bak canim. Sevmek = dogum gununu hatirlamak degil yani.
Seviyor tatlım bunu belli ediyor ama böyle jestler yılda 1 kez yapılıyor fazlasını beklemiyorum zaten.
Hiç romantik değil.

Kesinlikle öyle canım.
Yani aldığı hediye çok pahalı bile olsa dönüp başımı hediyeye bakmam, yada lüks düşkünü insanlar gibi dibim düşmez.
Ama dediğin gibi öğlen gelip bi yemeğe çıkarması benim için tarifsiz bir mutluluk sebebidir.
Hediye girersin mağazaya alırsın, ama sevdiğinin yüzünü görüp gözlerinin içine bakarak iyi ki doğdun demek bunu düşünmek ve bu değeri vermek tarifi imkansız bir mutluluk nedeni bence :KK43:
kücük şeyler daha cok cezbediyo bizi. ama anlamıyo öküzler.
maddi degil. manevisi önemli cünkü bizim için.
seneye dogum günündede sen hiçbişi yapma. hediye al sıradan kutla gec. pasta bile yapma.
gerci muhtemelen evli olucaksınız. dayanamayıp yine özenli şeyler yapıcan :(

7 yıldır beraberiz nisanlimla, acaba kaç kere özel günleri kutlamisizdir? Ekonomik sıkıntılar, ayrı şehirlerde olmamız etkiledi hep. Ama kutladığımız zamanlarda da o kadar güzel sürprizler yaptıki. Bugün kutlayamazsiniz, gelememistir ama yarın çok güzel bi sürpriz yapar. Ben çok zorlamam bu konuda çünkü önemli olan özel günlerde hatırlamak değil bence. Dogumgunumde çiçek almasin ama bana cicekmisim gibi davransin yeter bana =)

Valla canım o yaptıranlara bide kendime bakıyorum tek farkımız onlar her seferinde eşlerinin yapmadıkları şeyleri yüzüne vuruyor, ben ise hep üstünü kapatıp unutur giderim.
Tek farkımız bu maalesef.
Demekki öyle olmak gerekiyor aslında.
Yapmadığı şeyleri haftalarca yüzüne vurmak lazımmış ...

Yani ya aza kanaat etmeyi beklentileri yüksek tutmamayı deneyeceksin ya da ince ince sitem edeceksin. Ben kadın ruhunun böyle şeylerle beslendiğini düşünüyorum. Ruhu aç bir kadın bir süre sonra eşi için özel şeyler yapmak istemiyor içinden gelmiyor. Aylar öncesinden en özel hediyeyi en tatlı süprizi düşünelim biz onlar için onların da yapacağı aslında inanılmaz klişeleşmiş çok da zor olmayan şeyler. Bir insanın iş yerini öğrenmek ne kadar zor olabilir ki? Güzel bir pasta bile yollanabilirdi. Kocaman bir buket gül. Hem onun da şanı yürür. Eşim şirketime 100 tane gül yollamıştı sevgiliyken. Ki bu 3 sene önce falan. Hala çiçek diyince insanlar bundan bahseder. Hoş ben de ona bir sürü gül, orkide, bonyfood, Allah ne verdiyse yollamıştım.
İnsanlar birbirini mutlu etmek için yapabilecekleri küçücük şeyleri yapmaktan geri durmamalılar bence.

Bir de ben şuna inanmıyorum. Çiçek doğum günü hatırlamak önemli değil denmemeli bence. O zaman ben bir erkeğe beni paçalı donumla da seveceksin senin için tanga giyemem diyebilir miyim. Seven insan karısının bacakları orman olsa da sever senin için ağda yapmam gerekmemeli diyebilir miyim? Evde dizlenmiş çamaşır suyu lekeli eşofmanlarımlar gezerim ama senin gözün dışarı kaymamalı sen beni sevmelisin kendime hiç dikkat etmesem de diyebilir miyim? Biz özeniyoruz değil mi? O zaman onlar da ben sana çiçek almak zorunda mıyım, beni aldığım çiçek için mi seviyorsun? dememeli. Kadının ve erkeğin hassasiyetleri farklı. Birbirimizi tamamlayarak mutlu ederek ilerlemeliyiz. Tamam sonsuza dek olmayacak belki. Ama en azından daha nişanlıyken olabilecek şeyler bunlar.

Boyle basit seyleri uzatarak agzinizin tadini bozmayi diyemeyecegim.

Mantikli olan uzatmayip iliskiye ayni tempoda devam etmek.

Ama duygularla alakali durumlarda mantikli olunamiyor maalesef ve herkesin hassasiyet esigi farkli, herkes her seyi ayni oranda sineye cekemiyor.

İnsan herhangi bir sebepten kotu hissedince bir sey olmamis gibi davranmamali bence aksi halde olmadik seyden patliyor.

Baska bir tartismada bu kirginligi dile getirip isi iyice icinden cikilmaz hale getirebiliyoruz.

O zaman da ne var bunda bu kadar buyutulecek deniyor onceki birikim yani asil sebep bilinmedigi icin.

O nedenle nedeni her ne olursa olsun size ne kadar kotu hissettirdigini detaylica ama sakin bir sekilde vurgulayin ki sizin hassasiyetlerinizi iyice anlasin.

Yoksa ne bir dahaki sefere daha dikkatli olur ne alinip kirildiginizi anlar ne de siz normal halinize bir anda gecis yapabilirsiniz.

Bir de ben şuna inanmıyorum. Çiçek doğum günü hatırlamak önemli değil denmemeli bence. O zaman ben bir erkeğe beni paçalı donumla da seveceksin senin için tanga giyemem diyebilir miyim. Seven insan karısının bacakları orman olsa da sever senin için ağda yapmam gerekmemeli diyebilir miyim? Evde dizlenmiş çamaşır suyu lekeli eşofmanlarımlar gezerim ama senin gözün dışarı kaymamalı sen beni sevmelisin kendime hiç dikkat etmesem de diyebilir miyim? Biz özeniyoruz değil mi? O zaman onlar da ben sana çiçek almak zorunda mıyım, beni aldığım çiçek için mi seviyorsun? dememeli. Kadının ve erkeğin hassasiyetleri farklı. Birbirimizi tamamlayarak mutlu ederek ilerlemeliyiz. Tamam sonsuza dek olmayacak belki. Ama en azından daha nişanlıyken olabilecek şeyler bunlar.
Bu konuda hemfikirim seninle caninfistigi ama arada sırada bazı nedenlerden dolayı unutulursa çokta uzatmamak gerektiğini düşünüyorum. Elbette alışkanlık haline getirmesin ama kadinlarda kendi değerini hediyeyle olcmesin. Bazen çok abartiliyor bu durum.

defalarca ben 3 gün öncesi böyle böyle yaptım diyorsunuz...

yaparken ki niyetiniz, aynısını bana 3 gün sonra yapsın mıydı? hayır değildir...
öyleyse yapmadı diye isyan etmeyin..

ayrıca nişanlınız sizden cep telefonu faturasının parasını almaya kalkmış..
ve siz bunun hesabını yapan adamdan jestler bekliyorsunuz.. tuhaf duruyor bu beklenti...

adam kendisini belli ediyor her fırsatta, siz neden ısrarla görmezden gelip, sürekli beklentilere giriyorsunuz ki?

siz beklenti içine girdikçe çevrenizde konuşur.. anneniz teyzeniz incitir sizi..
aman ne gerek var, düğün üstü o kadar para bayılmaya diyerek geçiştirebilirsiniz mesela..
ya da ek görev çıkmış aradı gelemeyecekmiş, üzüldü.. sonra telafi ederiz dedi şeklinde pembe senaryolar üretebilirsiniz..

herkese her şeyi olduğu gibi anlatmak gerekmez ki...

vermeyin kimsenin ağzına laf.. onlarda cimri diye konuşmaz böylece ;)

defalarca ben 3 gün öncesi böyle böyle yaptım diyorsunuz...

yaparken ki niyetiniz, aynısını bana 3 gün sonra yapsın mıydı? hayır değildir...
öyleyse yapmadı diye isyan etmeyin..

ayrıca nişanlınız sizden cep telefonu faturasının parasını almaya kalkmış..
ve siz bunun hesabını yapan adamdan jestler bekliyorsunuz..
tuhaf duruyor bu beklenti...

adam kendisini belli ediyor her fırsatta, siz neden ısrarla görmezden gelip, sürekli beklentilere giriyorsunuz ki?

siz beklenti içine girdikçe çevrenizde konuşur.. anneniz teyzeniz incitir sizi..
aman ne gerek var, düğün üstü o kadar para bayılmaya diyerek geçiştirebilirsiniz mesela..
ya da ek görev çıkmış aradı gelemeyecekmiş, üzüldü.. sonra telafi ederiz dedi şeklinde pembe senaryolar üretebilirsiniz..

herkese her şeyi olduğu gibi anlatmak gerekmez ki...

vermeyin kimsenin ağzına laf.. onlarda cimri diye konuşmaz böylece :KK66:

Boyle yaptiysa bu dogum gununden daha kotu bence. Bu nokta gozumden kacmis.:KK51:

Ama gerçekten üzüldüm inanın olağanüstü sürprizler beklemiyordum.
Dediğim gibi yanıma gelip bi kaçdk durup öpüp gitmesi benim için tarif edemeyeceğim bir mutluluk olurdu.
seni çok iyi anlıyorum. benim doğum günümün yaz tatiline gelmesi sebebiyle 3 yıldır ayrı geçiriyoruz. aynı şehirde olup da 5 dakika uğramaması üzer insanı. nasıl hak vereyim sana bilemedim ama işte onların fıtratında yok böyle incelikler. beklentini düşür inan çok daha mutlu olursun :KK69:

Boyle yaptiysa bu dogum gununden daha kotu bence. Bu nokta gozumden kacmis.:KK51:

bende öyle düşünüyorum..
böyle bir adamdan doğum günü sürprizleri falan beklemek büyük hata...

Çarşıya çıkamadığım için 75 tl cep tel faturamı o ödedi, ben asla kimseye minnet etmem nişanlımı geçtim eşim bile olsa.
Dedim ki akşam görüşelim parasını veririm hayatım dedim bana ne dese iyi tamam aşkım akşam alırım dedi :))

Canım ben hep ona karşı nazik oldum.
Sırf üzülmesin , sıkışmasın diye nişan masraflarımızın bile azına kaçtım hep. Bir sürü şeyi hep içime attım ama bi sürü cazgır arkadaşalrım var sevgililerin yapmadığı kalmıyor.İnanki onlara gelen sürprizlerin 10 da 1 ini bile ben nişanlımda görmedim :KK43:
Ya evet çok seviyor değer veriyor falan ama ufacık bi jest bile yapamıyor mu insan ya.

Ay anlattklarin da sanki kendimi gördüm... acaba nisanlilarimiz kardes olabilir mi

Beklentin olmayacak .
Erkekler öyle ince ince düşünmezler.
Üstüne siz böyle şeyler isttiyerek gözünde çok byük beklentileri olan kaprisli biri haline bile gelebilirsiniz.
Beklersin aramazlar , gelmezler.
Sen sıkar ararsın olmaz.

Bu bence doğum gününden daha önemli bir sorun :KK43:
Tabiki parayı geri verirsin vermen de lazım ama insan, hayatım akşam vericem dediğinde bir gerek yok lafını duymak ister ne bileyim..

Back
X