çok merak ediyorum..

taaraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
5
2
86
merhaba arkadaşlar yeni üye sayılmam yazılanları takip ediyorum ama hiç paylaşımda bulunmamıştım.bi sorum sizlere regl olmama 1 hafta var yaklaşık 6 yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz hayatımda ikinci kez mantar oldum ama akıntım yok ,geceleri wc ye kalkar oldum ve akşam belli saatlerde terlemeye yüzüm yanmaya başlıyor sol kasıkta batmalar var .sizce hamile olablirmiyim?
Teşekkür ederim :)

evet.
cinsiyeti kız.
burcu başak.
hayırlı olsun :KK66:

bu gibi konulara fix yorumum bu.
ulturason cihazımız yok bacım.
biz nebilek.
kan ver sonucun resmini at ozaman bişey deriz.
ama şu saydıkların bende standart adet öncesi olan şeyler.
inşallah hayırlısıyla olur bu sefer :KK66:

merhaba arkadaşlar yeni üye sayılmam yazılanları takip ediyorum ama hiç paylaşımda bulunmamıştım.bi sorum sizlere regl olmama 1 hafta var yaklaşık 6 yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz hayatımda ikinci kez mantar oldum ama akıntım yok ,geceleri wc ye kalkar oldum ve akşam belli saatlerde terlemeye yüzüm yanmaya başlıyor sol kasıkta batmalar var .sizce hamile olablirmiyim?

Hayırlı netice almanız temennisi ile... Gelecek hafta early test almanızı öneririm.

Umud insanı burda bu soruyu sormaya itiyo işte sizi anlıyorum ama.
Burdan bu bilinmezki

bana şu meşhur pms dönemi gibi geldi açıkçası bazı kişilerde şişkinlik bazılarında da bu belirtiler oluyor bilemedim :)

Beklediğiniz adet gününüzün üzerinden en az 7 gün geçmeli gebelik testi yapın ..

Erken gebelik testi alıp yarın yapabilir sin.. Saydıkların belirti olabilir

Olabilir de olmayabilir de...

Benden anca bu cikti.

canım erken gebelik testiyle benim adet günümden 5 gün önce çift çizgi çıkmıştı.sonra hemen kan yaptırdım emin oldum.hayırlısı olsun...

Kızmayın konu sahibine. Mutlaka test yapacaktır ama insan birşeyi çok isteyince sabırsızlanıyor. Olumlu cevaplar duymak istiyor

Seni oyle iyi anliyorum ki. Insallah gebesindir. Bizimle de paylas..

aslında bugun idrar testi yaptım ama negatifti.Perşembe kan testi yaptırıcam inş hayırlısı yaaa

evet aslında insan sadece iyi şeyler duymak istiyor.Daha önce deneyim sahibi kişilerden

Back