Cok kücük gösteriyorum.

Ayy bide şu yanı var hissettiğin yaş önemli insan genç gösterdikçe bunuda duydukça ruhuda gençleşiyorr :KK45:

Bende hep makyajlıyimdir ve topuklumu giyerim gayet kadınsı giyinirim boyum 175 yaşım 25 ama görenler 20 yaşında falansındır diyorlar :KK70: Sanırım yüz ifadesiyle de alakalı bu durum .
Tabi 18 yaş altı sanmaları insanı üzer . Bence biraz makyaj yapın eşinizle bi yere giderken daha kadınsı giyinmeye çalışın .

Biraz kadınsı giyinip topuklu vs giyip saçınızla oynayip hafif makyaj ile çocuksu goruntunuzden kurtulabilirsiniz belki. Gerci yeni nesil cok kucukten zaten bunlari yapiyor ve buyuk de gösteriyorlar aslinda bunun da etkisi var kucuk gostermemizde.Ben de kucuk duruyorum yaşım 30 ama 20 ancak gösterdiğimi soyluyorlar. Yaşımi duyan cok sasiriyor. Pek şikayetçi degilim fakat bazen bu sebeple hafife alindigimi düşünüyorum. Calistigim universitede öğrencilerim ilk basta derse girdigimde hoca olmadigimi sanmislar baska siniftan kizlarin onlari islettigini düşünmüşler. :KK70:Ogretmenlik yaptigim yillarda ilk gittigim bir okulda beni tanımayan idareci ogrenci sanip müdür odasinda otururken görüp ooo senin ne işin var burda cik dışarı demisti. :KK70:Ilk gittiğim yerlerde hep bu sıkıntılari yasiyorum herkes üniversite ogrencisi sanıyor evli olduğuma da zaten kimse inanmiyor...yine de olumlu görüyorum ben bu durumu:KK70:

Merhabalar. Evli ve bir cocuk annesiyim 25 yaslarindayim. Sorunum ise cok kücük göstermem. Kötü birsey degil 18 alti da sanmasinlar yani. Secimlerde oy kullandim gecen esimin kayinvalidemin cocugumun yaninda kimlik cikarttirdilar. Doktorda esime kizinizla mi geldiniz dediler. Daha bunun gibi kimlik istemeler oldu bazi yerlerde.
Ne yapabilirim? Minyon tipliyim ve kum saati seklinde. Kendimi gayet kadinsi bulsam da birseyler eksik. Spor giyiniyorum rahat edebildigim icin. Makyaj yapmiyorum dogal halimi güzel buluyorum fakat artik yapmam gerekiyor.. Ya da bilemiyorum.. Neler yapmam lazim. Illa agir bir makyaj mi lazim bana. Bu kadar da kücük sanacaklarini gercekten sanmiyorum ama hep böyle oluyor.
Bana önerileriniz lazim hanimlar :eek:
Hafif bir makyaj yapabilirsin. Bende öyleyim 24 yaşındayım 6 -7 senedir bana lise öğrencisi muamelesi yapıyolar. Makyaj en azından insanı toparlıyor bir maskara bir eyeliner işini görür

2014, yazin ortasinda hastanedeyiz, servis ve poliklinik ayni katta. Koridorda hastasinin servise cikmasini bekleyen genc bir hanim var. Annemle sohbet etmeye basladilar, sonra bana donerek ''kaca gidiyor kiziniz?'' diye sordu. Nasil yikildim, bozuldum, aglamakli oldum birden cok net hatirliyorum.

Buna benzer birkac olay daha yasadiktan sonra tipimi baya bi analiz edip buyuk degisiklikler yaptim.
Birkac sene icinde 20 kilo aldim, daha pastel ya da siyah giyinmeye basladim. Canli renkleri cok severim ama artik kullanmiyorum.

Ten makyajina onem vermeye basladim, artik en az yarim saat harciyorum yuzum icin :) Gozlerime simli, pariltili kalemler cekmeyi biraktim. Dudak parlaticisi degil pastel rujlar, renkli yerine siyah rimel aldim. En onemli degisimlerden biri kaslarimi incelttim. Kalem ya da kas fariyla vurguluyorum, kendinden emin bir ifade geldi yuzume. Eskiden universitede okumama ragmen 14-15 saniyorlardi. Simdi de yasimi kucuk soyluyorum saniyorlar. Ortasini bulamadim belki ama cok daha mutlu oldugum kesin :nazar:

Son düzenleme:
Yaşım 21 ama reşit olduğuma inanan yok pek. Genetik o biraz galiba, annem de 40 yaşında 30 yaşındayım dese kimse yadirgamaz. Ben de ilerde annem gibi olacağım diye avutuyorum işte kendimi :KK53:

bendensin kız :KK66:
bende 21 yaşındayım ama minyon tipli olduğum için 16-17 yaşında gösteriyorum :KK70:
tabi bu zamana kadar bir sıkıntım olmadı o ayrı konu =]

Bende 28 yaşımdayım iki buçuk yıllık evliyim eşimle nikah tarihi almaya gittiğimizde memur bana yalnız veli izni getirmeniz gerek sizin dedi daha kimliğime bakmadan. Ben anlamadım başta eşim gülmekten bayılacak :KK70:

Beni de kuzenimle gördüklerinde bana dönüp "Küçük olan bu mu maşallah ne büyümüş" derlerdi. Ki aramızda 8 yaş var...
O zamanlar üzülürdüm ama insan 35'ine yaklaştığında çok şanslı olduğunu anlıyor.
Biraz daha kadınsı giyinebilirsin ama yüzüne çok makyaj yapmaya fondotene bulamaya gerçekten değmez boşuna yorma cildini. Bronzer allık kullanabilirsin onlar yaşı daha olgun gösterir.
Saçların uzunsa kısa kestirip boyatabilirsin...

Yaş 40 ise ve 30 gösteriyorsan o harika bir duygu.
Ancak 18 altı vs sanılması konusunda aynı fikirde değilim
Çocukla, ergen arası tipler vardır, onlar gibisiniz galiba..

Bende 24 yasindayim bir cocuk annesi, boyum kilomda ayniiii ve sikayetimde ayni cünkü esim biraz yapili ve uzun :KK70:
ayni derdimiz var yani :))
Bu yorumu yazdigimdan beri iki kilo almisim ama hala degisen birsey yok. Yüzüm de cocuksu duruyor. Daha gecen ehliyet icin görüsmeye gittik diyorki yasin kac utana sikila sordu, ya kucagimda kizim da vardi kocamin yaninda. Ben mi abartiyorum diyorum bazen. Ehliyet almak icin yasiniz kücük mü diyecekti. Ayy sonunda böyle insan paranoyak oluyor. Kadinsi cocuksuyum resmen, aslinda beyenirim de kendimi. Ne bileyim ya söyle 40 yasina geldigimde otuz göstersem affederim herkesi :KK70:

bence sizde sorun yok, şu an liseye giden gençlerimiz o kadar kadınsı giyiniyorlar ki, 30 yaşındayım, ben o tarz giyinmiyorum.
hele ki kol çantası takıyorlar hiç yakıştırmıyorum, lise öğrencisi dediğin asar sırt çantasını, saçını da at kuyruğu yapar yani.

Hafif bir makyaj yapabilirsin. Bende öyleyim 24 yaşındayım 6 -7 senedir bana lise öğrencisi muamelesi yapıyolar. Makyaj en azından insanı toparlıyor bir maskara bir eyeliner işini görür

Bu konuyu actiktan sonra zaten kuaföre gittim iki kere sacimi boyattim sarimsi oldu. Evet makyaj yapmam gerekecek. Ama yüz hatlarimdan dolayi kücük saniyorlar galiba. Makyaj da yapsam kücük cocugun makyaj yapmasi gibi olur. Ama iyi bir makyajla cok degisirim o da günlük hayatta olmaz ve beceremem de.
Bazilari ters tepki vermis dert mi bu diye, ciddiye alinmamak cok kiriyor insani bunu bilen yok ama.
Kac yasina gelmisim cocuk muamelesi yapan oluyor bazen. Artik cocugumla pek yapan yok ama yine de yasadim ben bunlari. Belkide yüzüm olgunlasti artik =)

bence sizde sorun yok, şu an liseye giden gençlerimiz o kadar kadınsı giyiniyorlar ki, 30 yaşındayım, ben o tarz giyinmiyorum.
hele ki kol çantası takıyorlar hiç yakıştırmıyorum, lise öğrencisi dediğin asar sırt çantasını, saçını da at kuyruğu yapar yani.

Evet ya, burada genc kizlar kadinsi giyiniyorlar ceket falan. Ben dogalim sadece , hafif spor giyiyoyum napiyim yani günlük hayat parka giderken topuklu da giyilmez. Herkes cok bakar oldu kendine, ben makyaj yapmadikca göze batiyorum resmen.

Bu konuyu actiktan sonra zaten kuaföre gittim iki kere sacimi boyattim sarimsi oldu. Evet makyaj yapmam gerekecek. Ama yüz hatlarimdan dolayi kücük saniyorlar galiba. Makyaj da yapsam kücük cocugun makyaj yapmasi gibi olur. Ama iyi bir makyajla cok degisirim o da günlük hayatta olmaz ve beceremem de.
Bazilari ters tepki vermis dert mi bu diye, ciddiye alinmamak cok kiriyor insani bunu bilen yok ama.
Kac yasina gelmisim cocuk muamelesi yapan oluyor bazen. Artik cocugumla pek yapan yok ama yine de yasadim ben bunlari. Belkide yüzüm olgunlasti artik =)
Bir kere tesadüf oldu arkadaşımla beraber arkadaşımın kardeşini parka goturduk. Arkadaşım az uzağımızda çocuk benim yanımda bir kız geldi abla sizin çocuğunuz mu demez mi :KK70: :KK70: ben şok oldum genelde kuçuk gosterdiğim için. Ama benimde bir yıl içinde yüzüm toparladı pek fazla diyen çıkmıyor artık. Nadir oluyor. Kıyafette ben de sporum da. Sporla klasik arası benim giydiklerim. Yani ne tam spor ne tam klasik. :)

Bir kere tesadüf oldu arkadaşımla beraber arkadaşımın kardeşini parka goturduk. Arkadaşım az uzağımızda çocuk benim yanımda bir kız geldi abla sizin çocuğunuz mu demez mi :KK70: :KK70: ben şok oldum genelde kuçuk gosterdiğim için. Ama benimde bir yıl içinde yüzüm toparladı pek fazla diyen çıkmıyor artık. Nadir oluyor. Kıyafette ben de sporum da. Sporla klasik arası benim giydiklerim. Yani ne tam spor ne tam klasik. :)

O gelen kiz sizden kücükse zaten sorun olmuyorda, yani cocuklar büyük oldugunuzun her türlü bilincinde, sorun yetiskinler =)

Bu yorumu yazdigimdan beri iki kilo almisim ama hala degisen birsey yok. Yüzüm de cocuksu duruyor. Daha gecen ehliyet icin görüsmeye gittik diyorki yasin kac utana sikila sordu, ya kucagimda kizim da vardi kocamin yaninda. Ben mi abartiyorum diyorum bazen. Ehliyet almak icin yasiniz kücük mü diyecekti. Ayy sonunda böyle insan paranoyak oluyor. Kadinsi cocuksuyum resmen, aslinda beyenirim de kendimi. Ne bileyim ya söyle 40 yasina geldigimde otuz göstersem affederim herkesi :KK70:
Aynennn:))))

X