- 18 Nisan 2011
- 5.184
- 1.756
- Konu Sahibi tatlialirim
bodur tavuk hep piliç kalırmış. şimdi dezavantaj gördüğün şey nasip olursa bundan 20 sene sonra çok hoşuna gidecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konuyu yanlış anlamışsınız galiba. en azından benimkini.ortada doktor falan yok. annemin bir arkadaşının arkadaşı. adam gayet te utandı.ayrıca ben kendimi istismar ettirecek biri değilim. saniyelik bir hareket.öyle bir tepki de vermedim. annem yaşımı söyledi. ben de " çalışıyorum" dedim,geçtim
bence siz gayet güzel ve genc gösteren birisiniz.
belli ki yüzünüzden de iyi biri izlenimi veriyorsunuz. yoksa kimse tanımadıgı birine kaç yaşındasın, aferin kücügüm, masallah vs cumleleriyle samimiyet icinde konusmaz diye düşünüyorum.
nerede nasıl davranacagınızı bilirsiniz zaten ancak birileri size yaşla ilgili birsey dediginde ispatlamaya calısmak yerine o şaşkınlık anını erken atlatıp cevap verir ve onların kendi davranıslarından ötürü utanmasını saglarsanız zamanla kendinize daha bir güveniniz gelir.
resmi islemlerde de kimlik sorulmasından ziyade konustugunuz kisilerce dikkate alınmadıgınızı düsünüyorsanız ve moraliniz bozuluyorsa o gunku giyiminize biraz daha dikkat etseniz yeterli.
klasik giyinmeyi sevmiyorsunuz anladıgım kadarıyla, veya etek bluz kombinlerini vs.
mesela benim koyu renk keten pantolonlarım vazgecilmezimdir. yerine göre hem klasik hem de rahat bir gorunum elde edebiliyorum. tshortlerim de baskılı degil düzdür, üstüne aldıgım cekete göre tarzımı her ortama göre degistirebiliyorum.
ancak saygı duysunlar diye degil, diger desenli seyleri begenmedigim, giydigimde rahat edemedigim icin durum böyle.
size olur olmaz her yerde yaş sormalarına da izin vermeyin, kimlik de göstermeyin.
eşlerinizle ilgili haddini bilmez konusacak olan varsa da sorarken alacagı yanıtı da göze almış demektir.
kimseye birseyler kanıtlamak zorunda degilsiniz.
karşınızdaki insanlar önce saygılı olduklarını kanıtlasınlar sonra siz kendinize dair acıklama yapar, belki samimi bir yaklasımla konusmaya baslarsınız...
Kıskanıyorlar seni bu kadar basit benceAncak samimi olduklarima anlatabilirim avantajlari kendimi tatmin icin ama cevrem buz gibi, yasimi sorup herhangibir sey demezler. Alakasiz bir sekilde, kac yasindasin derler 25 derim. sonra bakis ve hic olmamis gibi devam etmekli davranmalar, ayh
yoook kendime kiloluyum demedim dermiyim hiç:)) yaşımdan olgun duruyorum biraz basen omuzlar var yapiliyim sadece bide makyaj kesinliklr yaparım yapmasam bende çocuk gibi duruyorum:)Okurken bir an fazla kilonuz oldugunu düsündüm ama 54 fazla bir kilo degil ki, yani 51 ile arasinda ucurum yok. Kendinize haksizlik etmeyin size de bravo =) Ben kilo alsam komik görünebilirim tam basma cüce gibi diye düsünüyorum. Tabi yaradan bunu uygun görmüs cok sükür. Isyan etmiyorum kesinlikle bu duruma. Insanlarin cocuk tepkisine bir care istedim sadece =)
30 yaşındayım 18-20 sanıyorlar, çok sinir oluyorum bu duruma.
Saygi duysunlar. Tipimizden dolayi cocuk muamelesi yapmasinlar yeter.