Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
80 ytl bile bana pahalı geliyor sonuçta tek kazancım babamın verdiği harçlığım =))
şmdi para biriktiriyorum iyi bi düzleştirici için =)
yazdan sonraya kalcak bonviva almak zaten böyle giderse
bu yazıda bikiniyi dolduramadan geçircez
yeni çıktım banyodan zaten.. şuan lavanta yağıyla masaj yapıorum bi yandan siteye bakıorum gamyoncuiremsu
ben cayları gunluk ıcıyorum cnm sabah rezene aksam cıvan p. ada cayına bunlar bıtınce baslıcam bı ay sonra pekı rezeneyı ne kadar suredır ıcıyosun ve bı farklılık olmadımı sendeiçiyorum .. rezene içiodum düzenli olarak şimdi,2-3 günde bir içiorum. haftada bir civan perçemi. bi kaç kezde adaçayı içtim.. küç tüketelide 1 ay olcak işte.
bıde hele hele senın gıbı bı cok buyutuculere para vermıs bırının daha buyuk olması gerek cnm haklısın yaa:1no2:
sanki etrafında yuvarlaklaşma oldu.. ama çok az.. belkide bana öle geliodur bilemiyorum.
sen civan perçemini nası içiosun ben geçen içtiğimde istifra edicektim nerdeyse
evet haklısın
o kadar ugrasmama ragmen yandan bu sekilde görünüyor. Tek umudum evlendikten sonra cocukla büyümesi :))
bnde açık aldım berbat bişey
ıns canım umarım oyle olur ama duzenlı masaj yapsan bence cokda guzel buyur gıbı gelıyo bana kendınde demıstın ya zaten sureklı yapamıyorum bı seyı dıye keske dugune kadar da olsa duzenlı yapsan masajı cnm yaa cay ıcıyomusn pekı
bilmez miyim melek otunu.. şuan tam karşımda poşetinde duruyor..
2 hafta oldu alalı bir kez yaptım ve direk döktüm.. acı ötesii ...
rezene, civan percemi içiyorum. birde yaglarla masaj yapıyorum. Gecen arkadasım bonvia kullandı demiştim ya sisenin içinde cok az kalmıs onu bana verdi ben içine anason, rezene cörek otu yagı kattım. tekrardan basladım masaja. elle masajdan sonra 10dkda takabilirsem kemeri takıyorum.