Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi canım öle anlatılacak gibi değil..bardağı oturur vaziyette göğsüme kapıyorum biraz bekleyip yatıyorum ve sonra hafif hareketlerle vakum etkisi yaparak hafif hafif çekiyorum ..ben yaklaşık bi sene kadar yaptım ama düzenli değil öle iki ay yaptıysam 3 ay yapmadım flnn..şu arada yapmıyorum zaten..bana göre şimdi küçükler ama geçen seneyle iyi bir fark var..geçen sene 75 destekli kullanıyodum..şimdi 80 ince süngerli çamaşır kullanıyorum..benim omuzlar geniş sırt bölgem de geniş o yüzden küçük duruyolar..yani benim göğüs ölçüleri cm hesabı olarak daha ince yapılı bi bayanda süper durur..ama bende öyle değil..
şimdi resim yükleyemedim ama ideal göğüs ölçüsü diye bi kriter var o kriterde göğüs ucunla altı arasındaki bölümün 7 cm kadar olması lazım hani göğüslerin hafif yukarı bakacaklar..yine göğüs ucuyla omuz kemiği arasındaki farkında 21 cm olması lazım..o ölçülere göre benimkiler 21e 6 cm zaten benim büyüklük olarak o kadar şikayetim yok bu şekilde vakum etkisiyle öne doğru iyi duruyolar yandan bakınca ..yalnız işte dolgunluk pek yok..ben zaten büyümesinden çok yanlara doğru dolsun yayvanlaşsın istiyorum..
pamuk arkadaşım ne olur bana yardım et ulaş.aynı derdi bende paylaşıyorum yeni kayıt oldum siteye ne yapacağımı bilmiyorum benimde yok.dolguluyu doldurcak kadar bile yok yardııııım!!!!!!!!
arkadaşlar moral vermek açısından söylemiyorum ama gerçekten küçük göğüsleri sizden başka sorun eden var mıdır bilmiyorum yani sevgiliniz eşiniz vs. hee kafaya takın siz bilirsiniz ama bence pek sorun değil :)
üzülme canım benim sen evlisinde eşin öyle kabul etmiş yani seni seçmiş işte neden kafana takıyorsun.Umudunu yitirme lütfeeen