Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

merak ediyorum kaç doktorumuz kalkıp da bu otları bayanlar üzerinde denemiş etraflıca bi araştırma yapmış da bilimsel etkisi kanıtlanmamış?
bilimsel etkileri kanıtlanmamış çünkü ortada etkilerini kanıtlayacak bir araştırma yok, özellikle Türkiye'de...

selam.. ne çok kişi varmış böyle olan.. vallahi kızlar param olsa 5 dk bile durmam gider en güzelinden slikon yaptırırım.. en uygun 4000 ytl arastırdım ama yok para yok :1no2:
parası olan varsa 5 dk bile durmasın bile.. artık tamamaen doğal duran slikonlarda var.. mesela aşağı eğildiğinizde damla şeklini alıyor normal göğüsler gibi.. dokunulunca balon varmış hissi değilde daha gerçekçi olanlar var mesela.. mezara slikonlu gitmek isteyemeyiz evet ama dedimya param olsa durmam :KK43: yok ama .

istemem silikon milikon
ben yatınca onlar havada kalcak dağ gibi ne öle
ne kadar doğal durursa dursun benden bi parça olmıcak sonuçta
ben kendi adıma sıcak bakmıorum silikona

bende hayatta silikon takdırmam..o parayı çok daha güzel yerlerde değerlendiririm daha iyi..
kızlar ben bu çay için araştırdığım bitkileri bi ansiklopedide gördüm..aktarda adam otları hazırlarken muhabbeti ilerletmiştik..adam dolaptan kocaman bi ansiklopedi çıkardı bi kaç uzmanın adı vardı yapancı uzmanların..bu kitabı nerden temin ederiz dedimde..çok zor dedi herkezede olmuyo bunlardan dedi..şöle bi karıştırma bahanesiyle hemen göğüs bölümüne baktım..göğüs büyütmesi diye özel bişi yoktu ama..daha güzel göğüsler için öneri olarak bu göğüs büyütme bitkilerinin içeriğindeki haplar vardı...rezene çemen tohumu melek otu vs..
zaten iş bizim uzmanlara kaldıysa bittik..yabancılar işlerini biliyo..bizdeki bütün şifalı otları araştırıp deneyip ilaç yapıp geri bize satıyolar..ben yine yabancı bi uzmanın yazısında daha okudum bitkilerde göğüs büyütmek mümkün diye..onu bulursam paylaşırım hemde bunu söyleyen bi estetik uzmanıydı...

şimdi canım öle anlatılacak gibi değil..bardağı oturur vaziyette göğsüme kapıyorum biraz bekleyip yatıyorum ve sonra hafif hareketlerle vakum etkisi yaparak hafif hafif çekiyorum ..ben yaklaşık bi sene kadar yaptım ama düzenli değil öle iki ay yaptıysam 3 ay yapmadım flnn..şu arada yapmıyorum zaten..bana göre şimdi küçükler ama geçen seneyle iyi bir fark var..geçen sene 75 destekli kullanıyodum..şimdi 80 ince süngerli çamaşır kullanıyorum..benim omuzlar geniş sırt bölgem de geniş o yüzden küçük duruyolar..yani benim göğüs ölçüleri cm hesabı olarak daha ince yapılı bi bayanda süper durur..ama bende öyle değil..
şimdi resim yükleyemedim ama ideal göğüs ölçüsü diye bi kriter var o kriterde göğüs ucunla altı arasındaki bölümün 7 cm kadar olması lazım hani göğüslerin hafif yukarı bakacaklar..yine göğüs ucuyla omuz kemiği arasındaki farkında 21 cm olması lazım..o ölçülere göre benimkiler 21e 6 cm zaten benim büyüklük olarak o kadar şikayetim yok bu şekilde vakum etkisiyle öne doğru iyi duruyolar yandan bakınca ..yalnız işte dolgunluk pek yok..ben zaten büyümesinden çok yanlara doğru dolsun yayvanlaşsın istiyorum..

julyetcimmm bugun ben de denedim bardak masajini... en sonunda kase agzi gibi genis olacak bi bardak buldum ama onun da derinligi oyle cok fazla degil... bi de ne kadar genis agizli olursa olsun, inan ki cevresinde kizarma yapiyo... sende de oluyo muydu? tehlikeli bisi yapmak istemem de... ama sunu da soliim canım, bayagi iyi bi sekilde kavrayip one dogru cekiyor, bu da muhtemelen sut kanallarini genisletiyodur...

bi sorum da su, aslinda bayagi sıkı kavramasina ragmen gene de aralarda bosa kaciyo hava ve bardak cikiyo... normaldir di mi... yani sen her seferinde bardagi kapayip 1 kere cekip tekrar kapamiyosun di mi, bi kere kapayip misal 100 kere kaldirmadan cekip cekip birakiyosun di miii?

cok sordum ama kusura bakmai senin yontemin aklima cok yatiyo da :eek: kaydirigubbakcemile5

ya kızlar bu bardak olayı ii aklıma yatıyo ama zarar verirsek ne olacak bazıları diyoki masaj yaparken bile iyice sıkın hissedin ama bu öyle bişeyki şakaya gelmez kanallara falan zarar verirsek kaş yapalım derken gözden olmayalım:ecrin_bebek:

rezene çayının ne faydası varmış kızlar...? büyütüyo muymuş...??? bir de k.ü.ç nedir....???

rezene çayını kimi kötülüyor kimi iyi diyor anlamadımki ama k.ü.ç ün gerçekten faydası oluyor ben pekmezle yemiştirm ama sonra yine eski halini alıyorlarrr yokmu kalıcı çözümüüü

Kızlar bu formu takip ettiğimden beri denemediğim kalmadı. küç, rezene, yeşilçay, masaj.. bir vakit bir santim farketti galiba dedim ama ölçtüm baktım değişiklik yok. Ya dolgun göğüsten de vazgeçtim anladımki imkansız. Fakat biraz ele gelir idare edilir bişey olsalar diye uğraşıyorum, emek veriyorum. Bu günlerde çok umutsuzum ve kötü hissediyorum sizle paylaşmak istedim. çocukların göğüsleri gibi ya benimki, yeni genç kız olanların bile benimkinden büyük. Napsak başka bilemiyorum. :çok üzgünüm:

üzülme canım benim sen evlisinde eşin öyle kabul etmiş yani seni seçmiş işte neden kafana takıyorsun.Umudunu yitirme lütfeeen

pamuk arkadaşım ne olur bana yardım et ulaş.aynı derdi bende paylaşıyorum yeni kayıt oldum siteye ne yapacağımı bilmiyorum benimde yok.dolguluyu doldurcak kadar bile yok yardııııım!!!!!!!!

arkadaşlar bence fiziksel özelliklerimizden yakınacağımıza halimize şükredelim kolu bacağı olmayan insanlar var taktığınız küçük göğüs o kadarda önemli değil bence önemli olan kendinize yakışanı bulmaktır nede olsa herkesin ayrı bir güzelliği var.

canım Allah a şükür kimsenin öyle şikayet edipte isyan ettiği yok..sadece biraz daha büyük olsa güzel olur diyoruz o kadar..ayrıca bu benzeri takıntılar her kadında var..kimi kalçasını şekle sokmak ister kimi saçları daha güzel olsun ister vs..

tuba ceren arkadaşım, burada küçük göğüsler hakkında paylaşım yapılıyor! sakatlık hakkında bir konu değil. o konularda konuşmak istersen gerekli bölümde başlık açarsın katılmak isteyen arkadaşlar da katılır. laf etmiş olmak için yazmayın bu başlığa!

arkadaşlar moral vermek açısından söylemiyorum ama gerçekten küçük göğüsleri sizden başka sorun eden var mıdır bilmiyorum yani sevgiliniz eşiniz vs. hee kafaya takın siz bilirsiniz ama bence pek sorun değil :)

pamuk arkadaşım ne olur bana yardım et ulaş.aynı derdi bende paylaşıyorum yeni kayıt oldum siteye ne yapacağımı bilmiyorum benimde yok.dolguluyu doldurcak kadar bile yok yardııııım!!!!!!!!

canım benim yapabilceğim bir şey yok, arkadaşlar bir çok bitkisel tarif verdi bu konuda, onları bulup uygulayabilirsin, ya da çeşitli masajlar önerildi, onları da uygulayabilirsin. ben açıkcası uğraşmaktan vazgeçtim, çalışmaya başlayınca silikon yaptırmayı düşünüyorum...

arkadaşlar moral vermek açısından söylemiyorum ama gerçekten küçük göğüsleri sizden başka sorun eden var mıdır bilmiyorum yani sevgiliniz eşiniz vs. hee kafaya takın siz bilirsiniz ama bence pek sorun değil :)

sana da cevap veriyim arkadaşım, erkeklerin canı........ onlara beğendirmek gibi bi derdi yok kimsenin burda kendisini. kadının kadın gibi hissetmesi söz konusu. hem arkadaşlar hayırdır ne oluyor? biz burda istediğimizi paylaşıyoruz. hadi ben de şişman kadınları seviyorum zayıf olmak güzel değil ben zayıfım pantolon bulamıyorum 5 kilo fazlam var diyenlere gidiyim diyet başlıklarında vermeyin kilo bunu mu dert ediyorsunuz diyim.... dağıtmayın arkadaşlar konuyu, eğer bir paylaşımınız varsa buyrun yazın yoksa küçük göğüs güzeldir, takcak başka bişeyiniz mi yok gibi yorumlar yapmayın...

Ya Pamukçum yalnız değilsin...2 çocuğum var ama inan 75 numarayı doldurabilsem dünyanın en mutlu kadını olacağım....Off of nasıl hissettiğini tahmin edebiliyorum.Aynen cnm aynen.Küç kullandım ama yok...Olmuyo.Kilo alırsan büyür diyolar:KK43:alamıyorum.Valla param olsa hiç çekinmem direk ameliyat...:KK43:

üzülme canım benim sen evlisinde eşin öyle kabul etmiş yani seni seçmiş işte neden kafana takıyorsun.Umudunu yitirme lütfeeen

Canım evli olmakla ne ilgisi varki, ben aynaya bakınca kendimi kadın gibi hissetmek isterdim ocuk gibi değil. Herşey kocalarımız yada herşey erkekler için değil ki.

X