Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zayıfım evet,ama aşırı da diiil.benim de omuzlar fena diil,ama canım 85 den 80 ene düşünce bir fena oldumm..mesela şuan avucumdan biraz daha büyük,ehh idare ediyoruz işte..kara üzüm çekirdeği yiyorum eskisi gibi olsun diye:lepi::dance:şaka yapıyor olmalısın seni afaroz ediyorum efenim. yani boy kilo nerdeyse aynıyız muhtemelen zayıfsın sen de ve 80 takıyosun daha ne istiyosun...
gerçi benim ölçüm de 83 ama omuzlar baya geniştir benim.
cnm sen kaç kilosun ki dolgusuz 80 takıyosun ama küçükler, bardak masajından önce dümdüzdüler :1shok: dolgusuz 80 takıyo olsam zannımca dünyanın en mutlu hatunu olurdum kaydirigubbakcemile3 dalga geçmiyorum yanlış anlama merak ettim balık etliyim demişsin ya
olabildiğince takılmaması tavsiye ediliyo. bi de gece gündüz sürekli takmak da çok sağlıklı değil. ben evde hiç takmıyorum mesela. kaşıntılar ve ağrımlarım da devam ediyo bu arada:)
hm senin durumun iyimişkızlar bence takmayın ben evliyim ve 27 yaşındayım benim boyum 168 ve kilom 53 ben de yalnız kalmadığı görüyorum yazıları okuyunca bende 75 i dahi doldurmuyorum ama ben artık memnunum bazen sütyensiz çıkma özgürlüğüm oluyor dışarıya güzel dökümlü bir elbise yada boyunda askılı güzel bir tşort ile emin olun daha alımlı oluyor. çok şikayet ettim ergenliğini tamamlayamayan biri olarak gördüm kendimi ama eşim bu halimi oldukça seviyor birde şöyle düşünün hiçbir zaman sarkma derdi yok dogumdan sonra dahi...
julyet bardak masajını nasıl yapıyorsun bu masajla kaç cm.büyüdü bir cm.daha büyüse yeter diyosun bir cm nedirki demekki sen halinden memnunsun yani bir cm daha büyüyünce çokda değişen bişey olmaz inan