Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Çok küçük göğüsler hakkında paylaşım alanı

cnm sen kaç kilosun ki dolgusuz 80 takıyosun ama küçükler, bardak masajından önce dümdüzdüler :1shok: dolgusuz 80 takıyo olsam zannımca dünyanın en mutlu hatunu olurdum kaydirigubbakcemile3 dalga geçmiyorum yanlış anlama merak ettim balık etliyim demişsin ya

arkadaşlar ben 1.67 boyunda 48 kg ım.dogumdan önce 85 beden sütyen kullanırken artık 80 bedene düştüm:KK43: mezro ile ölçtüğüm de şuan 83 çıkıyor eskiden 88 çıkardı 5 cm gitti doğumla beraber.. ben de küçük diye üzülenlerdenim.. ve sizlerin ölçülerini merak ettim paylaşırsanız sevinirim...

şaka yapıyor olmalısın seni afaroz ediyorum efenim. yani boy kilo nerdeyse aynıyız muhtemelen zayıfsın sen de ve 80 takıyosun daha ne istiyosun...
gerçi benim ölçüm de 83 ama omuzlar baya geniştir benim.
zayıfım evet,ama aşırı da diiil.benim de omuzlar fena diil,ama canım 85 den 80 ene düşünce bir fena oldumm..mesela şuan avucumdan biraz daha büyük,ehh idare ediyoruz işte..kara üzüm çekirdeği yiyorum eskisi gibi olsun diye:lepi::dance:

bı sorum daha olucak kuc yada cay falan ıcıyoruz ya bu zamanda sutyen buyumesını engellermı acaba ben gece gunduz hıc cıkarmamda cıkarmalımıyım:1shok:

lım10 canım sen ne hapı kullanıyorsun?bırde fıyatı nekadar?yardımcı olursan sevınırım:sm_cool:ya keske butun kadınların gous olculerı aynı olsaydı kucukse kucuk buyukse buyuk ne bıtmeyen cılemız varms yaa:eek:klava:

ceku kadınlar o kadar büyük göğüsleri olunca genelde boyun+bel ağrılarından şikayet ediyorlar ve küçültme yoluna gidiyorlar ve bence hiç de estetik değil. onun yerine bu düz halimi yeğlerim açıkcası... çok daha estetik durduğum kesin...

cnm sen kaç kilosun ki dolgusuz 80 takıyosun ama küçükler, bardak masajından önce dümdüzdüler :1shok: dolgusuz 80 takıyo olsam zannımca dünyanın en mutlu hatunu olurdum kaydirigubbakcemile3 dalga geçmiyorum yanlış anlama merak ettim balık etliyim demişsin ya

canım ben 1.64 boyunda 53 kiloyum benim omuzlar fln geniş..kemikler haliyle biraz iri o yüzden küçük olduğunu söylüyorum..mesela benimle aynı göğüs ölçülerinde olan arkadaşım var..o 1.72 boyunda 50 kilo kızda göğüsler harika duruyolar ama bende ne yazıkki..uygun bi resmim varsa sana yollarım ben..

tamam canım

benim senin elde ettiğin büyüme olsa süper durur aslında, çok zayıfım 40 kiloyum 160 boyum, sizlerde küçük duran göğüs bende dolgun durur diye düşünüyorum o yüzden. büyük göğüs de iğrenç durur sanırım

bakalım ben uğraşmıyorum ama onlarda var bi hareket bu ara anlamadım kayditigubbakcemile3

kızlar bence takmayın ben evliyim ve 27 yaşındayım benim boyum 168 ve kilom 53 ben de yalnız kalmadığı görüyorum yazıları okuyunca bende 75 i dahi doldurmuyorum ama ben artık memnunum bazen sütyensiz çıkma özgürlüğüm oluyor dışarıya güzel dökümlü bir elbise yada boyunda askılı güzel bir tşort ile emin olun daha alımlı oluyor. çok şikayet ettim ergenliğini tamamlayamayan biri olarak gördüm kendimi ama eşim bu halimi oldukça seviyor birde şöyle düşünün hiçbir zaman sarkma derdi yok dogumdan sonra dahi...

olabildiğince takılmaması tavsiye ediliyo. bi de gece gündüz sürekli takmak da çok sağlıklı değil. ben evde hiç takmıyorum mesela. kaşıntılar ve ağrımlarım da devam ediyo bu arada:)

zırrr konunun başını bulamadım, neydi senin şu an içtiklerin? veya ne yapıyorsun da ağrılar başladı?

julyet bardak masajını nasıl yapıyorsun bu masajla kaç cm.büyüdü bir cm.daha büyüse yeter diyosun bir cm nedirki demekki sen halinden memnunsun yani bir cm daha büyüyünce çokda değişen bişey olmaz inan

uzuuuuuun bi aradan sonra foruma geri döndüm, allah kahretmesin ki ilk girdiğim başlık yine bu =)))
kaldığım yerden devam ediim.. en son 2.kutu femagis kullandım ben.. güya 4kutu hiç bırakmadan kullancaktım yine yapamadım mirmirmirmir
ama 2kutunun faydasını çok olmamakla beraber gördüm diyebilirim.. 2cm kdr büyüme ve dolgunluk var bırakınca da gitmedi.. tabi bu arada 3kilo aldım ben onun da etkisi olabilir.. en kısa zamanda yine 2kutu femagis sipariş edip devam etmeyi düşünüyorum..

kızlar bence takmayın ben evliyim ve 27 yaşındayım benim boyum 168 ve kilom 53 ben de yalnız kalmadığı görüyorum yazıları okuyunca bende 75 i dahi doldurmuyorum ama ben artık memnunum bazen sütyensiz çıkma özgürlüğüm oluyor dışarıya güzel dökümlü bir elbise yada boyunda askılı güzel bir tşort ile emin olun daha alımlı oluyor. çok şikayet ettim ergenliğini tamamlayamayan biri olarak gördüm kendimi ama eşim bu halimi oldukça seviyor birde şöyle düşünün hiçbir zaman sarkma derdi yok dogumdan sonra dahi...
hm senin durumun iyimiş:nazar:
mesela ben destekli 75 kullanıyorum, o haliyle güzeller.. yakıştıyorum her kıyafeti kendime.. ama sütyensiz bişi giysem kız çocuğu olurum direk =)) o yüzden o özgürlüğe sahip diilim maalesef..

kızlar benim boyum 1.74 kilom 63 göğüs ölçüm 95 bel 75 kalça 99 göğsümün büyük olduğunu düşünmeyin sakın sırtım geniştir önceden 91di oestro ve çaylarla 95 oldu yalnız uranüsün geçmiş sayfalarda bahsettiği bir çay karışımı var onun tam tarifini bilen varmı baya faydası olmuş sanırım birde şu bardak masajı bardak nasıl vakumlanıyor anlamadım!!

julyet bardak masajını nasıl yapıyorsun bu masajla kaç cm.büyüdü bir cm.daha büyüse yeter diyosun bir cm nedirki demekki sen halinden memnunsun yani bir cm daha büyüyünce çokda değişen bişey olmaz inan

şimdi canım öle anlatılacak gibi değil..bardağı oturur vaziyette göğsüme kapıyorum biraz bekleyip yatıyorum ve sonra hafif hareketlerle vakum etkisi yaparak hafif hafif çekiyorum ..ben yaklaşık bi sene kadar yaptım ama düzenli değil öle iki ay yaptıysam 3 ay yapmadım flnn..şu arada yapmıyorum zaten..bana göre şimdi küçükler ama geçen seneyle iyi bir fark var..geçen sene 75 destekli kullanıyodum..şimdi 80 ince süngerli çamaşır kullanıyorum..benim omuzlar geniş sırt bölgem de geniş o yüzden küçük duruyolar..yani benim göğüs ölçüleri cm hesabı olarak daha ince yapılı bi bayanda süper durur..ama bende öyle değil..
şimdi resim yükleyemedim ama ideal göğüs ölçüsü diye bi kriter var o kriterde göğüs ucunla altı arasındaki bölümün 7 cm kadar olması lazım hani göğüslerin hafif yukarı bakacaklar..yine göğüs ucuyla omuz kemiği arasındaki farkında 21 cm olması lazım..o ölçülere göre benimkiler 21e 6 cm zaten benim büyüklük olarak o kadar şikayetim yok bu şekilde vakum etkisiyle öne doğru iyi duruyolar yandan bakınca ..yalnız işte dolgunluk pek yok..ben zaten büyümesinden çok yanlara doğru dolsun yayvanlaşsın istiyorum..

bende de sabır yok simdiye kadar düzenli yaptıgım bisey yok o yüzdende istediğim etkileri elde edemiyorum

senin yazdıklarına bakıyorum canım..gerçektende öylesin alınma ama sürekli yeni bişiler deniyosun..biz zıırrrr arkadaşımla karar verdik şu an ikimizde çay+masaj yöntemindeyiz uzun bi sürede kullanmayı düşünüyoruz henüz ben sonuç almadım daha yeni iki hafta olmadı bile ama çok hashaslaştılar sanki kendimi yeni ergenlik dönemine girmiş gibi hissediyorum göğüslerimin ucuna dokunamıyorum bile..bi hareketlenme var inanıyorum bu yöntemden iyi bi sonuç alacağıma bence sende öyle yap canım en başta inan..

kızlar ben bir doktora internetten ulaşmıştım sizle paylaşayım dedim. Aynen kopyalıyorum. Kafam karıştı ya.:bbo:

küçük göğüsler

Merhaba,
Göğüslerim küçük ve bana rahatsızlık veriyor bu durum. İnternette cerrahi müdahele dışında göğüs büyütücü otlardan vs. bahsediliyor. Melek otu, oğul otu..vs. Bunların faydası olur mu? Bunları kullanmanın meme kanseri açısından tetikleyici özelliği var mıdır? Gönül rahatlığıyla deneyebilirmiyiz?
Vereceğiniz bilgi için teşekkürler.

CEVAPLANDI

Cevaplayan: Op. Dr. Cihangir Efe
Cevap Tarihi: 27 Ağustos 2008 - 21:27

Merhaba,

Bahsettiğiniz bitkisel maddelerin etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmadıgı gibi yan etkisinin olup olmadıgıda gösterilmemiştir.Bu yüzden size alıp kullanmanızı öneremem.

Saygılar

Op.Dr.Cihangir EFE

0 505 489 73 17

0 212 234 00 00

mutluinsan.com

X