- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
-
- Konu Sahibi Samire tmv
Sıkılanlar yazmasin canim bak bilgeceyle izmirli yazmiyorlar sende yazmaya bilirsinPeki bu adam senin güvenini sarsacak ne yapti? Tek sorun kuzenine bakmasi mi? Her konun sosyal medya gerçekten takintilisin biz bile sıkıldıysak eşini düşünemiyorum.
Yazmayabileciğimi bende biliyorum. Benim anlatmak istediğim evde bu konuyla ilgili eşine çok baski yapmiş olabileceğin. Güvenmiyorsan boşanacaksin boşanmayacaksan susup oturacaksin. Yoksa her gün kavga gürültü kaçinilmaz.Bikanlar sıkılanlar yazmaya bilir ben sadece nasil daveanmaliyim esime karsi hala kusuz konusmak da istemiyorum
Yorumun sadece işine gelen kismini alma tamamina odaklan. Sorularimi yanitla mesela.Sıkılanlar yazmasin canim bak bilgeceyle izmirli yazmiyorlar sende yazmaya bilirsin
Cevap kuzenime yan gözle bakti artik ona guvenmiyorum simdide insragram twitter acmis ordan takip var tanimadigi kızlarlaNe yapmış ki ?
Ben sizin önceki konunuzu okumuştum ama yorum yapmamıştım. Eşiniz çok ağır bir laf etmiş, düşmana bile söylenemez ama ben konunuzu okuduğumda abarttığınızı düşünmüştüm bu sosyal medya olayını. Söylediği lafta haklı demiyorum ama bu konudan dolayı bunalmakta haklı bence. Eğer aldatmadığına inanıyorsanız işi güç savaşına çevirmeyin. Bence sizin durumunuz biraz da işi inada bindirmek.Bikanlar sıkılanlar yazmaya bilir ben sadece nasil daveanmaliyim esime karsi hala kusuz konusmak da istemiyorum
Yalnız bu çok ağır bir itham.Eğer öyle olduğundan eminseniz evliliği yürütmeniz baştan hata.Bırakın başka kızları kuzenden bahsediyoruz.Cevap kuzenime yan gözle bakti artik ona guvenmiyorum simdide insragram twitter acmis ordan takip var tanimadigi kızlarla
Ya neden beni suclu buluyor herkez az once bi konu okudum esi tanidigi birisini eklemis olay bu herkez nasil ekler kocasi suclu diye baya yorum yazmislar simdi ben mi suclu oluyorumBen sizin önceki konunuzu okumuştum ama yorum yapmamıştım. Eşiniz çok ağır bir laf etmiş, düşmana bile söylenemez ama ben konunuzu okuduğumda abarttığınızı düşünmüştüm bu sosyal medya olayını. Söylediği lafta haklı demiyorum ama bu konudan dolayı bunalmakta haklı bence. Eğer aldatmadığına inanıyorsanız işi güç savaşına çevirmeyin. Bence sizin durumunuz biraz da işi inada bindirmek.
Simdi onuda bilmiyorum soylesinemi dedi yoksa gercektenmi dedi bilmiyorum surekli faceden kuzenimi arattiriyordu bende neden bakiyorsun dedim oda goz koydum dediYalnız bu çok ağır bir itham.Eğer öyle olduğundan eminseniz evliliği yürütmeniz baştan hata.Bırakın başka kızları kuzenden bahsediyoruz.
Kardes bikma sorun degil ayni konudan devam et niye farkli konu aciyosun tamam anladik sosyal medyadan her gece kavga ok ayni konudan devam etBikanlar sıkılanlar yazmaya bilir ben sadece nasil daveanmaliyim esime karsi hala kusuz konusmak da istemiyorum
Benim kiskanc takintili oldugumu biliyor amaBen sizin önceki konunuzu okumuştum ama yorum yapmamıştım. Eşiniz çok ağır bir laf etmiş, düşmana bile söylenemez ama ben konunuzu okuduğumda abarttığınızı düşünmüştüm bu sosyal medya olayını. Söylediği lafta haklı demiyorum ama bu konudan dolayı bunalmakta haklı bence. Eğer aldatmadığına inanıyorsanız işi güç savaşına çevirmeyin. Bence sizin durumunuz biraz da işi inada bindirmek.
Boşanın o zaman. Siz de kurtulun kocanız da . Ölmeye gerek yok.