Cok kotuyum

Simdi onuda bilmiyorum soylesinemi dedi yoksa gercektenmi dedi bilmiyorum surekli faceden kuzenimi arattiriyordu bende neden bakiyorsun dedim oda goz koydum dedi
Gerçekten göz koymuş olsa açık açık söyleyemezki.Sürekli aratması ilginç.Başka şüphelendiğiniz bir şey oldu mu mesela yüz yüzeyken tavırları nasıl ?

Önceki konularını okumuştum. Eşinin yaptıkları gerçekten normal değil ve bu durum senin ona karşı olan güvenini sarsmış. Tabi sen bu konuları ona açtığında doğal olarak suçu üstünden atmak için işi senin kıskançlığına getiriyor...

Gerçekten göz koymuş olsa açık açık söyleyemezki.Sürekli aratması ilginç.Başka şüphelendiğiniz bir şey oldu mu mesela yüz yüzeyken tavırları nasıl ?
Basini kaldirip bakmaz simdide bakacagini zannetmiyorum bende onu diyorum gercekten koysaydi dermiydi oyle birsey ama oyle dediği icin onu asla affetmiyecem

ama siz de konuları bi sonuca varmak için açmıyorsunuz ki sizi suçlayana sizi suçluyo diye tepki veriyosunuz eşinizi suçlayana ama birbirimizi seviyoruz diyorsunuz bakın eşiniz sevse sizi ölmenizi diler mi ? benim anladığım kadarıyla siz çok seviyor ayrılmak istemiyorsunuz ama bu şekilde hiç bi yere varamazsınız ya boşancaksınız ya da bu şekilde devam edip mutsuz olmaya devam ediceksiniz .

Önceki konularını okumuştum. Eşinin yaptıkları gerçekten normal değil ve bu durum senin ona karşı olan güvenini sarsmış. Tabi sen bu konuları ona açtığında doğal olarak suçu üstünden atmak için işi senin kıskançlığına getiriyor...
Evet beni sucluyor bu defada ben kotu hissediyorum cokmu uzerine gittim diye bide ben yapmadım oyle birsey bundan sonra yapacam oylede tartisiyoruz boylede derse diye de korkuyorum yapmaz demi

Ben senin bosa kuruntu yaptigini dusunmuyorum. Hele ki esin zaten sosyla medyadaki hesaplarini cogaltip tanimadigi kizlari eklemis. Size gore tanimiyo yani ya taniyo yada o kizlari nerden bulup gorup ekliyo.
Seni deli yerine koyuyo esiniz, sizi sakinlestirip biseyleri ispatlayacagi yere

ama siz de konuları bi sonuca varmak için açmıyorsunuz ki sizi suçlayana sizi suçluyo diye tepki veriyosunuz eşinizi suçlayana ama birbirimizi seviyoruz diyorsunuz bakın eşiniz sevse sizi ölmenizi diler mi ? benim anladığım kadarıyla siz çok seviyor ayrılmak istemiyorsunuz ama bu şekilde hiç bi yere varamazsınız ya boşancaksınız ya da bu şekilde devam edip mutsuz olmaya devam ediceksiniz .
Benim degil kendisinin olmesini diliyor bilmiyorum bende ne yapacagimi sasirmis durumdayim

Basini kaldirip bakmaz simdide bakacagini zannetmiyorum bende onu diyorum gercekten koysaydi dermiydi oyle birsey ama oyle dediği icin onu asla affetmiyecem
Kıskançlık yada güvensizlik işte her neyse sizin evliliğinizi zehir ediyor.Bu şekilde nereye kadar gidecek ? Şimdilik idare ediyor ama ya eşinizde bi süre sonra sıkılır,boşanmak isterse ? O zaman ne olacak ? Bence bazı şeyleri tüketmeden bir uzmandan yardım alın. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Ben senin bosa kuruntu yaptigini dusunmuyorum. Hele ki esin zaten sosyla medyadaki hesaplarini cogaltip tanimadigi kizlari eklemis. Size gore tanimiyo yani ya taniyo yada o kizlari nerden bulup gorup ekliyo.
Seni deli yerine koyuyo esiniz, sizi sakinlestirip biseyleri ispatlayacagi yere
Evet bir şey dese bana ama demiyor surekli beni sucluyor sen kiskancsin diye

Kıskançlık yada güvensizlik işte her neyse sizin evliliğinizi zehir ediyor.Bu şekilde nereye kadar gidecek ? Şimdilik idare ediyor ama ya eşinizde bi süre sonra sıkılır,boşanmak isterse ? O zaman ne olacak ? Bence bazı şeyleri tüketmeden bir uzmandan yardım alın. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Insallah evet almasam herhalde atlatamiyacagim galiba

yanlış anlamayın sizi kırmak istemem aksine üzüldüm hatta geçen konu açtığız gece merak edip durumunuzu özelden mesaj attım ama bu durum hiç iyiye gitmiyor gün geçtikçe yeni bişey çıkıyo en basta kuzenınızdı geçen gün instagramdı bugun tivitırındaki kişilerin nasıl engellenicegini sordunuz söyledim rahatladınız engelleyıp ama eşiniz hayatına birini almak isterse bunu engelleyemezsiniz ve gerçekten kusura bakmayın ben eşinizin sizi sevdiğini düşünmüyorum sizi suclamıyorum çünkü bişeyler görmeseniz bu kadar takmazsınız da siz bişey yapmadıgınız ssürece bu devam edicek siz durdurcaksınız bu durumu baskası değil benim fikrim alın karsınıza normal bi şekilde eğer olmuyorsa ayrılalım diye anlatın zaten tepkisinden anlayacaksınız ben sert yazıyorumdur belki ama üzülmenizden se yardım etmek isterim

yanlış anlamayın sizi kırmak istemem aksine üzüldüm hatta geçen konu açtığız gece merak edip durumunuzu özelden mesaj attım ama bu durum hiç iyiye gitmiyor gün geçtikçe yeni bişey çıkıyo en basta kuzenınızdı geçen gün instagramdı bugun tivitırındaki kişilerin nasıl engellenicegini sordunuz söyledim rahatladınız engelleyıp ama eşiniz hayatına birini almak isterse bunu engelleyemezsiniz ve gerçekten kusura bakmayın ben eşinizin sizi sevdiğini düşünmüyorum sizi suclamıyorum çünkü bişeyler görmeseniz bu kadar takmazsınız da siz bişey yapmadıgınız ssürece bu devam edicek siz durdurcaksınız bu durumu baskası değil benim fikrim alın karsınıza normal bi şekilde eğer olmuyorsa ayrılalım diye anlatın zaten tepkisinden anlayacaksınız ben sert yazıyorumdur belki ama üzülmenizden se yardım etmek isterim
Evet bencede... Ben bu şekilde yapamıyorum desin konu sahibi...

Evet beni sucluyor bu defada ben kotu hissediyorum cokmu uzerine gittim diye bide ben yapmadım oyle birsey bundan sonra yapacam oylede tartisiyoruz boylede derse diye de korkuyorum yapmaz demi
Yapabilir çünkü o potansiyel var eşinizde... Beni bıktırdın da o yüzden yaptım derse yarın öbür gün hiç şaşırmam çünkü bahane bulmuş olacak yaptıklarına, sen kışkırttın diyecek... Karşınıza alıp konuşun. Ben bu şekilde yapamıyorum diyin eğer sizi seviyorsa bu durumu düzeltmek için çabalayacaktır... Yok eğer umursamaz ve aynı şekilde devam ederse zaten o evlilikten hayır gelmez...

Yapabilir çünkü o potansiyel var eşinizde... Beni bıktırdın da o yüzden yaptım derse yarın öbür gün hiç şaşırmam çünkü bahane bulmuş olacak yaptıklarına, sen kışkırttın diyecek... Karşınıza alıp konuşun. Ben bu şekilde yapamıyorum diyin eğer sizi seviyorsa bu durumu düzeltmek için çabalayacaktır... Yok eğer umursamaz ve aynı şekilde devam ederse zaten o evlilikten hayır gelmez...
Evet dogru soyluyorsunuz en iyisi konusmak bencede yapabilir of ya of

Benim kiskanc takintili oldugumu biliyor ama

O zaman şöyle diyeyim; eşiniz bu huyunuzu evlenmeden önce de biliyordu. Evlendikten sonra böyle davranıyorsa bence 'aman nasıl olsa evlendik, artık istediğimi yaparım' kafasında. Eğer bin kere uyarmanıza rağmen eşiniz bunu umursamıyorsa bence daha büyük sorunlarınız var. Eşinize siz nasıl olsa ceptesiniz diye bir rahatlık gelmiş. Bence siz ona vazgeçilebilir olduğunu yeterince hissettirin, o zaman etekleri tutuşur.

Allah aşkına ttnet mi her nereye abone iseniz, gidin kapatın şu interneti, siz de rahat edin biz de !
hergün sosyal medya hesabı konularını görüyorum bi bakıyorum siz açmışsınız !

Evet bir şey dese bana ama demiyor surekli beni sucluyor sen kiskancsin diye
Ah, kardeşim. Hem seni kıskançlıkla suçluyor diye kızıyorsun, hem de "benim kıskanç, takıntılı olduğumu biliyor ama" diyorsun. Öbür konunda da konuştuk. Senin kocanın gözü baskı altında yetiştirildiği için aç. Anladığım kadarıyla sadece bakıyor. Kuzenine bakıyor, tanımadığı kadınlara bakıyor, bakacak. Sen zaten seni sevmiyor, güzel bulmuyor diye evhamlısın. Sen üstüne gidip bakma dedikçe adam bir hesap daha açıp oradan da bakıyor. Ben kocanın değişeceğine hiç ihtimal vermiyorum. Çünkü o senin sıkıştırman dışında halinden şikayetçi değil.

İş sende bitiyor. 'Ne hali varsa görsün, kime isterse ona baksın' diyebileceksen (hiç sanmıyorum) mutlu mesut devam edin, zaten başka bir şikayetin de yokmuş. Yok eğer dayanamayacaksan o zaman git ailene 'seviyorum ama göz zinası yapıyor' de ve boşan. Başka bir seçenek göremiyorum. Sen görüyorsan söyle.

Sıkılanlar yazmasin canim bak bilgeceyle izmirli yazmiyorlar sende yazmaya bilirsin

bunun sıkılmakla ilgisi yok benzer konularda yeni konu açmak yasak
var olandan devam etmeliydiniz
konuyu okuyunca neye kızdığınızı anlamadım
eşinize güvenmeme sebebinizi de anlamadım

Siz bana cevap yazmayin ya istemiyorum takintili psikolojisi bozuk esini biktirdin bizide biktirdin diyecek olan varsa yazmasin lutfen

Degilsiniz ki. Ben sizin takintili oldugunuzu dusunmuyorum, zira esiniz her gun ayri macera pesinde.

Yani esiniz cok saygisiz, acikca sizin gozunuz onunda abazanlik yapiyor. Hatun resimlerine bakiyor, kuzeninizi begenmis acip acip onun fotolarina bakiyor.

Saygisiz, terbiyesiz bir adam, sizi sevdigini de zannetmiyorum.

O her b.ku yesin rahatca, siz de kosede kuzu kuzu takilin kafasinda. Bir de uste cikmis ol git diye, o gebersin.

kuzenine yan gözle mi baktı :KK70: düz baksaymış keşke. eğer kuzeninize baktıysa eşiniz ağır derecede kötü, . sevgiler :))

X