Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kuzenine yan gözle mi baktı düz baksaymış keşke. eğer kuzeninize baktıysa eşiniz ağır derecede kötü, siz de afedersiniz ama kabullenmişsiniz bunu.. sevgiler :))
Bu ne bicim bir yorumdur yaa. Kadin hic kabullenmise benziyo mu? Sadece destege ihtiyaci var anladigim kadariyla. Kadin zaten dertli birde senin gibi ertiserek yorum yapanlar iyice icine ediyo
Şöyle erkekleri hiç anlamıyorum. Bence kuzeninizi öylesine sürekli aratması mümkün değil. Bir konu hakkında bi şeyi merak ediyorsa bi kere bakar bir daha muhabbetini açmazdı. Ama sürekli kuzenimi aratmış diyorsunuz. Normal değil. Eşiniz sizi suçlu hissettirmeye çalışıyor, çok kıskançsın diyerek. Güya kendini haklı çıkaracak. Gerçekten ayıp...
Evet her face actiginda bakmisti ben hala anlamis degilim neden bakar insan bunu kafamdan atamiyorum surekli bunu dusunuyorum takinti haline getirdim psikolojim bozulduiyice
Ben de takintinizin veya kiskancliginizin bosuna ya da yoktan yere oldugunu dusunmuyorum diye yazmistim. Cok zor bir durum gercekten. Gecmiste olanlar seni etkiliyor ve gecmiste kalmiyor hicbir sey. Hergun yeni bir olay yasaniyor. Anliyorum seviyorsun ama boyle de heba oluyorsun. Oturup sakince konusmaktan baska care yok gibi. Ama suclar sekilde degil, kendini ilgilendiren kismini, duygularini ve dusuncelerini paylas. Kimse vazgecilmez degildir, bunu anlamali!
Gerçekten sinir bozucu.acaba sizi kiskandirnak icin yapiyor olabilir mi? Vardır öyle tipler kiskanilmaktan rahatsiz gbi olup altdan alta hoşuna giden.ama sonucta yanlis tabi.eger diger konularda uyumlu ve mutluysaniz bosanmayin derim ama bunu aşırı takıntı edip her dk dusunuyorsaniz o zaman degistirmeye calisin buda belliki konusmayla olmayacak resti cekmeniz lazım bence. Bir kere rest cektiniz yada gittiniz diye bosanmazsiniz ama o hatasini anlayip vazgecebilir.