- 11 Mart 2015
- 17
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi cokuzguncok
içim rahat etmedi bir türlüsana kim dedi sevgiline anlat diye
şimdi rahatladınmı dahada kötüsün ! bi anlık gaflet nelere sebebiyet verdiiçim rahat etmedi bir türlü
Niye siz çok mu aksınız? Ne olursa olsun bir insan burada ölmek istediğinden bahsediyor. Lütfen yaklaşımlara dikkat edelim.Yorum yapmıcam....!!!
tövbe ettim ama içim o kadar çok yanıyor ki.. o kişinin bana kullandığı kelimeler geliyor aklıma pişmalığım çok kötü oluyorum..Sevgiliyi bosver sen Yaradan'la ilişkine bak... O sana ayni kelimeleri kullanmaz, ondan af dileyip samimi tovbe ettiginde, tamam mi canim?
söylemesem içim rahat etmezdi belkide keşke söylemeseymişimVarken yada yokken?söyle böyle düsünüyorum... Ne diyorsun kuzum sen? Hadi bisey yaptin, ne diye söylüyorsun? Yok oda nasil bi erkek annesine bile anlatmis... Herseyi silin onu dahil ve yeni bi sayfa acin Hayatinizda...
keşke söylemeseymişim ama iş işten geçtihadi bi anlık gaflet deyip yapmışsın.
ikinci gaflete kapılıp neden anlatırsın.
söylediğim zaman psikolojimde çok iyi değildi..şimdi rahatladınmı dahada kötüsün ! bi anlık gaflet nelere sebebiyet verdi
O kisiye odaklanma soyle dusun, bir insandan bu kadar utaniyorsan yarin hesap gununde Allah'in karsisinda ne yapacagiz? Gunahin sevabin hesabini sana kul soramaz canim. Bu duygunu manevi yone kanalize etmeye calisirsan guzel sonuc alirsintövbe ettim ama içim o kadar çok yanıyor ki.. o kişinin bana kullandığı kelimeler geliyor aklıma pişmalığım çok kötü oluyorum..
öyle yapmaya çalışıyorum zaten ama sürekli acı çekiyorum.. o kişiyide seviyordum..O kisiye odaklanma soyle dusun, bir insandan bu kadar utaniyorsan yarin hesap gununde Allah'in karsisinda ne yapacagiz? Gunahin sevabin hesabini sana kul soramaz canim. Bu duygunu manevi yone kanalize etmeye calisirsan guzel sonuc alirsin
Pardon da ben tövbe etmesine falan dediğim birşey yok...Niye siz çok mu aksınız? Ne olursa olsun bir insan burada ölmek istediğinden bahsediyor. Lütfen yaklaşımlara dikkat edelim.
Canım seninde tövbe etmene sevindim. Bir cahilliktir etmişsin. Doğru yolu bulmuşsun. İnş bu günleri kendine zarar vermeden atlatırsın.ben sana akıl veremicem çünkü önemli bir konu ve detayları bilemiyorum. Allah güç versin sana.
keşke söylemeseymişim ama iş işten geçti
üzmemem elimde değil evet döner diye umut ediyorum aam o kadar hakaret ettikten sonra bilmiyorumönemli olan hatalardan ders almak.
böyle bir uygunsuz hareketi zaten tekrarlamazsın diye düşünüyorum.
ama bundan sonra karşına çıkan kişiye de yaptığın bu hatayı boşu boşuna anlatma.
zaten ders almışsın, boşu boşuna kimsenin midesini bulandırmaya/şüphe düşürmeye gerek yok.
bu kişi de maalesef dönmez sana, eğer beklentin buysa. kendini onun yerine koysana.
üzme kendini, hayat devam ediyor, yaptığın evet yanlış ama dönülmez bir hata değil.