Çok kötüyüm..

Aynı konuyu okumuştum ben de daha önce...
Kendin edip kendin bulmuşsun başka ne denir ki buna..

üzmemem elimde değil evet döner diye umut ediyorum aam o kadar hakaret ettikten sonra bilmiyorum

yani gene de çok umut bağlama.
erkekler bu konuda çok hassas sönse bile hayatı zindan edebilir sana.. zaten hakaret etmiş bir dolu.
böyle sürmesini istemezsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/seven-sevmedigini-soyleyebilir-mi.803980/

bu konu başka bir kullanıcı adıyla size ait değil mi?
şu an o kullanıcı ban yemiş ve siz başka bir kullanıcı adıyla aynı konuyu mu açıyorsunuz?
bu yasak ek olarak orada insanlar söylenebilecek her şeyi söylemişler zaten. esktra nasıl bir yorum bekliyorsunuz?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/seven-sevmedigini-soyleyebilir-mi.803980/

bu konu başka bir kullanıcı adıyla size ait değil mi?
şu an o kullanıcı ban yemiş ve siz başka bir kullanıcı adıyla aynı konuyu mu açıyorsunuz?
bu yasak ek olarak orada insanlar söylenebilecek her şeyi söylemişler zaten. esktra nasıl bir yorum bekliyorsunuz?
kendim kapattırdım ban yemedim yani. kendimi çok kötü hissettiğim için yazma ihtiyacı duydum

Yavrucum yapmışsın bir hata niye gidipte söylüyorsun elaleme sevgilim dediğin adam el işte
Bir daha bundan kimseye bahsetme

Yavrucum yapmışsın bir hata niye gidipte söylüyorsun elaleme sevgilim dediğin adam el işte
Bir daha bundan kimseye bahsetme
söyledim ve iş işten geçtii bu eskiden yaptığım birşey yeni değil yani aklıma geldi ve o kişiyi o kadar çok seviyordum ki bunu ona söylemem gerektiğini düşündüm..

söyledim ve iş işten geçtii bu eskiden yaptığım birşey yeni değil yani aklıma geldi ve o kişiyi o kadar çok seviyordum ki bunu ona söylemem gerektiğini düşündüm..
Ileride kimi seversen sev nekadar seversen sev bahsetme bile
Kısmetin değilmiş öyle bak olaya bak bahane olmuş ayrılmışsınız
Unutacaksın artık yapacak bişeyin yok arama da zaten adamı sen önüne bak

peygamber efendimize birgün bir adam gelir ve der ki :
"ey Allah ın rasulü, ben nefsime yenilip zina yaptım" der. rasulallah hiç cevap vermeden kovar adamı. ertesi gün yine gelir " ey Allahın rasulü ben zina yaptım çok pişmanım" der. peygamber efendimiz yine kovar adamı. ertesi gün yine gelip aynı şeyi söyler. peygamber efendimiz de bu kez " günahlarını niye açığa vuruyorsun be adam git tövbe et " der.

yani dinimizce günahları itiraf etmektense gizlemek, açığa vurmamak gerekir çünkü bu o günahın benimsenip yayılmasına neden olur.
iş işten geçmiş kardeşim tövbe edip kimseye de bu günahından bahsetme artık. o insanla da irtibatı kes çünkü aranızdaki saygı olayı bitmiş artık o sanan saygı duymaz bu olanlardan sonra

Daha öncede konu açmıştım ama hesabımı kapattırdım. Boğazım düğümleniyor sürekli ağlıyorum toparlanamıyorum sanki. Ben sevgilim varken yada yokken eski olan birşey ama o yokken olduğunu düşünüyorum bir resmimi internete koydum yada bir başkasına gönderdim tanımadığım birine ve uygunsuz bir resim ama yüzüm gözükmüyordu. İnternette insanlarla cinsellikle ilgili sohbet ettim ama kendi adıma değil. Bi anlık hevesle saçma sapan duygularla nefsime yenilerek yaptım bunları. Birgün bunlar aklıma geldi pat diye vicdanım rahat etmedi söyledim bana başlarda düzgün davrandı ama sonra herşey bitti. Hakaretler etti sen daha çok şeyler hakediyorsun dedi orsp.. kelimesini bile dedi belkide aklım yerinde değil. Ben tövbe de ettim o kadar pişmanım ki yaşamak istemiyorum sanki. Ve o bunları bir arkadaşına vede annesine anlatmıştı. Ölmek istiyorum sanli yok olmak istiyorum.
İnsan gençliğin verdiği cahillikle bazı hatalr yapabilir.Yapmışsın hata olduğunu anlamış ders almışsın.Sonuçta senin hayatın.Kimseye hesap vermek zorunda değilsin Allah tan ve ailenden başka.
Fakat her ne olursa olsun,sana o...diyen bir erkek için değil ölmeyi düşünmek,ağlaman bile hata olur.Def et gitsin.Kimsenin kimseye bunu demeye hakkı yok.

İnsan gençliğin verdiği cahillikle bazı hatalr yapabilir.Yapmışsın hata olduğunu anlamış ders almışsın.Sonuçta senin hayatın.Kimseye hesap vermek zorunda değilsin Allah tan ve ailenden başka.
Fakat her ne olursa olsun,sana o...diyen bir erkek için değil ölmeyi düşünmek,ağlaman bile hata olur.Def et gitsin.Kimsenin kimseye bunu demeye hakkı yok.

öyle demiş miydi çok iyi hatırlamıyorum ama hakaret etmişti yani öyle hatırlıyorum kafam çok karışık.. Aileminde haberi yok zaten..

öyle demiş miydi çok iyi hatırlamıyorum ama hakaret etmişti yani öyle hatırlıyorum kafam çok karışık.. Aileminde haberi yok zaten..
" Hakaretler etti sen daha çok şeyler hakediyorsun dedi orsp.. kelimesini bile dedi" Bunu sen yazmadın mı.Dalga mı geçiyorsun bizimle.Bi zahmet dön de,açtığın konuyu baştan oku.Hee bunu demesini hatırlamıyorsun ama hakaret etmişti.Bu hafifletici sebepmi oluyor.

konuyu açan kişinin kafası karışmış bizimkini de karıştırıyor :) ne diye söyledin gerçekten yaptığın bi hata değilmiş bence sadece kendi özelin ve ona açıklama yapmak zorunda değildin.

Daha yeni konu açtın ya sen bununla ilgili kullanıcı ismini hatırlamıyorum ama daha birkaç gün önce. Şimdi yeni üyelik alıp yine yazmışsın aynı şeyleri. Tüm orada yazılan cevaplar burada da geçerli neden aynı şeyleri yazmak için tekrar üyelik alıyorsunuz anlamadım. Sayfada 2. üyelik alma şartları yazıyor. Neden üyelik alınıp yine aynı şeyler yazılır anlamıyorum.

İşte daha pazartesi aynı konuyu açmışsınız. Çıplak fotoğraf göndermişsiniz ama yüzüm belli değildi demişsiniz, cinsel içerikli konuşmalar yaptım demişsiniz ve bunu sevgilinize söylemişsiniz o da doğal olarak ayrılmış.

Daha iki gün önce açmışsınız konuyu ve sanırım banlanmışsınız yazdığınız şeylerden dolayı çünkü geçici olarak hesap pasiftir yazıyor. Aynı tekrar yazmak için başka üyelik alıp yeniden yazıyorsunuz. Neden ısrarla aynı şeyleri anlatmak için konu açıyorsunuz ki adamın size güveni kalmamış işte bırakmış. Ben kibliyorum ve bildiriyorum kusura bakmayın kafanıza göre oradan ban alınca yeni üyelikle eski konuyu tekrar yazamasınız!..

" Hakaretler etti sen daha çok şeyler hakediyorsun dedi orsp.. kelimesini bile dedi" Bunu sen yazmadın mı.Dalga mı geçiyorsun bizimle.Bi zahmet dön de,açtığın konuyu baştan oku.Hee bunu demesini hatırlamıyorsun ama hakaret etmişti.Bu hafifletici sebepmi oluyor.
kızmanız gerekmez kafam karıştı.. tamam ..

İşte daha pazartesi aynı konuyu açmışsınız. Çıplak fotoğraf göndermişsiniz ama yüzüm belli değildi demişsiniz, cinsel içerikli konuşmalar yaptım demişsiniz ve bunu sevgilinize söylemişsiniz o da doğal olarak ayrılmış.

Daha iki gün önce açmışsınız konuyu ve sanırım banlanmışsınız yazdığınız şeylerden dolayı çünkü geçici olarak hesap pasiftir yazıyor. Aynı tekrar yazmak için başka üyelik alıp yeniden yazıyorsunuz. Neden ısrarla aynı şeyleri anlatmak için konu açıyorsunuz ki adamın size güveni kalmamış işte bırakmış. Ben kibliyorum ve bildiriyorum kusura bakmayın kafanıza göre oradan ban alınca yeni üyelikle eski konuyu tekrar yazamasınız!..
Üyeliğimi kendim kapattırdım. Ve söyledimde başka bir adla kayıt olduğumu..

X