Çok kötüyüm..

peygamber efendimize birgün bir adam gelir ve der ki :
"ey Allah ın rasulü, ben nefsime yenilip zina yaptım" der. rasulallah hiç cevap vermeden kovar adamı. ertesi gün yine gelir " ey Allahın rasulü ben zina yaptım çok pişmanım" der. peygamber efendimiz yine kovar adamı. ertesi gün yine gelip aynı şeyi söyler. peygamber efendimiz de bu kez " günahlarını niye açığa vuruyorsun be adam git tövbe et " der.

yani dinimizce günahları itiraf etmektense gizlemek, açığa vurmamak gerekir çünkü bu o günahın benimsenip yayılmasına neden olur.
iş işten geçmiş kardeşim tövbe edip kimseye de bu günahından bahsetme artık. o insanla da irtibatı kes çünkü aranızdaki saygı olayı bitmiş artık o sana saygı duymaz bu olanlardan sonra
tamam teşekkür ederim

erkek yapar milli olur
kadın yapar ors.. olur.
bu sebeple erkeklere her şeyi anlatmayın, üzüleceğiniz işlere de kalkışmayın.
O kişi ile de görüşmeyi bence kesin .Yapmış olduğunuz olayın pişmanlığını içinizde yaşayın.Kimseye kendinizi ezdimeyenin.Siz geri çekildikçe konuşan çok olacaktır.Dik bir tavır sergileyin oldu bitti .Konuyu kapatın deyin.
Devam edenle de görüşmeyin.Yeni bir hayat sizi bekliyor.

Üyeliğimi kendim kapattırdım. Ve söyledimde başka bir adla kayıt olduğumu..

Söylediğiniz gibiyse eğer şikayetimi dikkate almazlar ve bu üyeliğinizi kapatmazlar ama ban aldığınız için yeni üyelik laıp aynı konuyu açtıysanız o zaman zaten konunuz kapanır.

Neden farklı üyelik alma gereği duydunuz o zaman hani zaten öbür üyelikle anlattınız herşeyi tekrar başka isimle üyelik alıp aynı konuyu yazma mantığını bana açıklayabilir misiniz zaten aynı konu ve zaten o konuda cevaplar verildi size yeterli gelmedi mi size orada verilen cevaplar da tekrar aynı konuyu yazıyorsunuz.

keşke bunları söylemeden önce buraya sorsaymışım danışabileceğim kimsem yoktu yi.. amam şuan iş işten geçti ve resmen rezil oldum çok kötü hissediyorum..
Diğer üyeliğinizi başka üyelik aldım bunu iptal edin dediğiniz için iptal ettim, ki öyle her aklınıza estikçe üyelik alıp kullandığınız Üyeliği de iptal ettiremezsiniz, neyse aldınız bir üyelik o üyelik bende Saklı kalsın ama bu Üyeliği neden aldınız?
Çift üyelik almak yasaktır, madem aynı konuları açacaktınız diğer Üyeliği neden iptal ettirdiniz?

X