Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bana yardım edin kafayı emek üzereyim galiba , evlendim bu güzel olan haber ama çok yalnızım eşim çok iyi ama bi kız arkadaşın yerini tutar mı hiç arkadaşa susadım resmen hiç kız arkadaşım yok psikolojim bozuldu ya
aaa lütfen böyle olma.. komşuların yok mu? illa ki vardır. belki senden yaşça büyüklerdir olsun oda güzel. bi gün onları çaya çağır daha sonra onlar da seni çağırır böyle böyle çevren artar sıkıntı yapcak bir şey yok sakin ol
aaa lütfen böyle olma.. komşuların yok mu? illa ki vardır. belki senden yaşça büyüklerdir olsun oda güzel. bi gün onları çaya çağır daha sonra onlar da seni çağırır böyle böyle çevren artar sıkıntı yapcak bir şey yok sakin ol
evet doğru var ama şu an maddi sıkıntıdayız evmde yağ salça bile yok anlıyacağn misafir ağırlamak içinde para gerekiyo arkadaşlarım var ama herkes buluşalm gezelim yemek yiyelim dio söyleyemiyorum da param yok die tekrar oturuyorum evde annem küstü hiç kötü gün dostm yokmuş tek başıma kaldım sabahtan akşama kadar duvarlar bana bakıyor ben duvarlara
Allah yardımcın olsun düzelir herşey inanki bende senin gibi çok yanlızım ama kendimizi idare etmek zorundayız hayat böyle malesef herşey yoluna girer inşallah.